reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Cyntia no wlasnie nie sa pewni. Lekarz na przyjeciu powiedzial ze moze sie pojawic jeszcze pecherzyk. Beta przyrasta. Maja powarzac badania w niedziele.

Gochson badzmy dobrej mysli, moze jednak zejdzie pecherzyk. Trzymam kciuki.

A ja spac nie moge.
Dzis mam wolne, wlasciwie znowu caly tydzien prawie bo dopiero w czwartek ide do pracy. Mam dzisiaj tylko jedna klientke dla ktorej zawsze robie wyjatek w wolna sobote.
Moje koty tez widze spac nie moga kreca sie i kreca.

Milego dnia.

Ostatnia edycja:
witam z rana :tak:

Gochson nie, bo moja beta była niziutka jak zaczęła krwawić, a potem spadała tylko... zresztą nie wiadomo czy była pozamaciczna, bo to były tylko podejrzenia.... to dobrze,że poczekają mi się wydaje, że to bardzo wczesna ciąża i jest duża szansa, że się coś pojawi... boli Cię coś? nie zgadzaj się od razu na zabieg... mojej szwagierce przez tydzień mówili, że ją będą czyścić, bo krwawiła, a się okazało, że miała krwiaka, a dziecku nic nie było....

Dziewczyny nadaje ze szpitala. Beta z dzisiaj 4500. Mychunia a jak Ty mialas pozamaciczna to tez beta rosla ? I przyrost byl prawidlowy?

Gochson, trzymam kciuki aby to jednak nie była ciążą pozamaciczna!!!!! Może rzeczywiście dzidzia jest jeszcze malutka, trzeba poczekać..... &&&&&&& Odzywaj się

Maluś, jak tam? Nie było mnie teraz za często bo ciągle praca, ale myślami byłam : Miss sie cos odzywała?
Miss, czekamy!!!!!!

ja mam dzisiaj wreszcie wolne, ale za długo się tym nie nacieszę bo jutro do pracy. Mati coś ma katar i chrypkę, mam nadzieję że się nie rozwinie jakieś choróbsko :(

miłego dnia

Hejcia moje kochane !! :-D

ana0808
i Lisica witajcie... :tak:

MotylkowaOna jestem jestem.... nie zapomnialam o was.... he he :tak: masz racje !!

aureolcia jak mi sie udalo zajsc w ciaze tez mnie bardzo bolaly piersi, nawet dotknac sie nie dalo a jak zdjelam stanik to mialam wrazenie ze ktos mi je bije mlotkiem... tak mnie bolaly :-)

Gochson i jak tam sytuacja u ciebie? robili tobie USG? na pewno wszystko bedzie dobrze....

Mychunia dzieki. Nic mnie nie boli czuje sie jak w ciazy tkliwe piersi, podbrzusze jak na @ Pojechalam do jednego z lepszych szpitali w Katowicach. Tu tez rodzilam synka. Ufam tym lekarza. No i wierze ze bedzie jak u emali przy becie 9500 lekarz nie widzial pecherzyka a dwa dni pozniej juz byl. Ta historia to moja nadzieja i tego sie trzymam.
Qrcze tak sie zastanawiam czy nie da sie wykryc ciazy pozamacicznej bez otwierania. Slyszal ktos moze ?

reklama
Gochson poczekaj z dwa tygodnie i jeśli nic się nie pokaże to wtedy zacznij się martwić, a teraz głowa do góry i wierz, że będzie dobrze. Trzymam za to kciuki ;* Ciąży pozamacicznej nie da się wykryć bez usg, ale nie słyszałam nigdy o sprawdzaniu ciąży pozamacicznej przez otwieranie...

Ostatnia edycja:
Do góry