• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Olusia- Jakiś czas pracowałam na ortopedii, obecnie na rehabilitacji. Pracuje w systemie 12 godzinnym. A jeśli mogę zapytać o to samo Ciebie?
Aschlee- szkoda że ta małpica przylazła. Nowy cykl , nowa nadzieja. Będę trzymać kciuki:tak: Ile starasz się o dzidzię?

Anula- i Ty też?:-)

Za niedługo się okaże że tutaj większość kobitek to branża medyczna. Dobrze... Sami swoi..:-D:-D

reklama
Mligocka- tak ja też, ale ja nie robie zastrzyków tylko głównie z pacjentami ćwicze, podłączam różne urządzenia fizykalne i masuje :-) Fajna praca, ale niesety fizycznie ciężka i nie do emerytury, dlatego już robie inny kierunek, alby na starość siedzieć przy komputerze i cyferki wklepywać :-D

mligocka teraz bedzie 4 cykl.Chcialabym zeby udalo sie jak najszybciek przydala by sie jakis szaman.gifcoby nas zaczarowal i wszystkim dal nam upragnione brzuszki

Załączniki

• szaman.gif
    szaman.gif
    2,3 KB · Wyświetleń: 127
Ashley
chirurgia mnie ciekawi ale na filmach jakis dokumentalnych. Uwielbiam ogladac jakies izby przyjec tez i np inne o pracy codziennej roznych szpitali. Maz zawsze sie na mnie drze wez to przelacz... Onkologia to rzeczywiscie mysle ze bylabys dobra pania doktor na takim oddziale skoro Cie to pasjonuje. A co studiujesz? Co chcesz dokonczyc?

No prosze to zaokragla nam sie krag z branzy medycznej... :-)

missiiss1301 u mnie na slasku jest szkola Wyzsza szkola medyczna gdzie masz zajecia w weekendy ale praktyki to roznie mialam i w tyg i w weekend.. nie musisz zdawac matmy i chemi tylko dajesz swiadectwo zdania matury... to jest platna bo prywatna...

Kiedys tez mnie chirurgia ciekawila ale tez pediatria... :-)

reklama
Olusia a Ty jak długo się starasz? Masz już jakies dzieci? Czy tak jak ja, bezdzietna :/ ? A dobrze widze,ze mialas az 7 inseminacji??

Mligocka- w pełni się zgadzam z Twoim postem :-( Zadnej taryfy ulgowej nie mamy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry