reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dokładnie, Anula ma rację... Nigdy nie przypuszczałam,że będę się musiała starać o dziecko,a już tym bardziej,że tak długo,i to o drugie! :no: Ale dobrze,że jest takie forum i są tu cudowne dziewczyny,dzięki takim ludziom jest dużo weselej i łatwiej .;-)
Napadło mnie na sok pomarańczowy..:szok:

Karotka zachcianki:-)

Ja duuzo ostatnio jem,łapie tłuszczyk na zime. Juz szarlote zjedłam bo wystygła,a wieczorem sałatka z kurczakiem i serem feta;-)
Małż zaproponował winko,ale to 4dpo ovu to moze zostane przy soczku.

Anula piękny wykresik :)
Mligocka :) uśmiech for you!!

Ja mierze już tempkę, zeszły cykl był dziwaczny więc teraz chce od samego początku widzieć o co come on.

Anulka od którego dnia cyklu masz monitoring? Ja mialam przyjść w 8dc ale w zwiazku ze zmiana lekarza nie wiem kiedy iść, pomijam ze nie wiem do kogo mam iść :(

Gochson, Kochana beta w ciąży pozamacicznej rośnie tylko 1500 nie więcej, a później spada. Pytałam się mojego ginekologa jak poprzedni podejrzewał u mnie ciąże pozamaciczną. Ty na pewno masz zdrową ciąże zdrową i nie masz co się denerwować :*

Później więcej napiszę na razie uciekam pa:*

reklama
Hej dziewczyny.

Trochę mnie nie było... bardzo długie trochę ;-) A to dlatego, że odłożyliśmy chwilowo, a może i na stałe staranka :crazy:
W końcu cykl mi się zakończył i przyszła w ten wtorek pierwsza @ po poronieniu... Także nareszcie mogę dalej obserwować cykl.
Od lutego zapisuję się również do endokrynologa i ginekologa i laryngologa (bo chrapię) i muszę porobić wszystkie niezbędne badania, bo mam dziwne wrażenie, że coś nie tak ze mną i moją tarczycą - ale to tylko moje przeczucie.

Witam wszystkie nowe staraczki - tyle nowych twarzy, że nie ogarniam...

Pozdrówka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry