reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej hej.

A ja dzisiaj pisze z domu bo mój Mały chory więc nie poszedł do przedszkola. Boli go gardło i ma goraczke. Na moje oko to krtan bo tak poszczekuje. Nie wiem czy isc do lekarza zobacze jak sie sytuacja rozwinie.

Wątpliwości wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Spelnienia marzeń.

Asmi napewno wszystko bedzie dobrze. Wytrzymaj do jutra do bety i zobaczysz ze wyjdzie dobrze.

Dominika &&& za nasyepny cykl.

Pozdrawiam z łóżka z mega mdlosciami blee.

Witam

Watpliwosci sto Lat ;* spelnienia marzen;* i samych odpowiednich decyzji :-)

Gabis ja tez kataru dostalam... ta pogoda tak sprzyja infekcjom...

Motylku nie dziekuje ;*** jak sie Kochana czujecie?

Asiu ide na 11.15 do dr Pankau na ul. Kowalskiej w Gda. Mysle o Twoim ginie przy polowkowych .... zajmuje sie nimi? Bo wiem ze nie kazdy je wykonuje...

Sane durne sny z tych nerwow dzis mialam. Moje cudne dziewczyny prosimy o kciuki ;-)

Buziaaaki

Ewelinko kciuki za wizyte.

U nas chyba jednak sie nie obejdzie bez lekarza. Mały miał o 4.30 38stopni, dałam na spadek a teraz już znowu ma 38,3. Boje się żebym sie nie zaraziła bo teraz taka przylepka z niego i całą noc razem spaliśmy.

Ewelinka no niestetu mialam kiedys okazje tam byc w tej poradni i nigdy wiecej moja noga tam nie stanie. Masakra lekarze. Dramat. Jak chcesz nadal na nfz to wiem ze w EterMed na Zabi Kruk jest zdecydowanie lepiej moja kolezanka prowadzila tam ciaze ze wzgledu tylko na darmowe badania i byla bardzo zadowolona nawet mnie namawiala. Ale ja to lubie dobra opieke i chce miec pewnosc ze jestem w dobrych rekach i stwierdzilam ze ostatecznie nie zbankrutuje. Wiem ze w szpitalu na zaspie w przychodni tez sa bardzo dobrzy ginekolodzy i moglabys tez wtedy juz tam rodzic a jednak przychodnia przyszpitalna to troche lepiej niz ta na kowalskiej, az mam gesia skora :-(

Oczywiscie trzymam kciuki aby tym razem u ciebie byl normalny lekarz!!!!!!!!!!!!!! Zabij jak cos ;-)

Ostatnia edycja:
A kojarzysz czy w międzyczasie nie zmienili się tam lekarze? Ja chcialam chodzić na nfz i prywatnie ale prywatnego dobrego nie moglam nigdy znalesc.... zawsze trafialam na jakis idiotow... ktorzy robili mnostwo niepotrzebnych badan dla kasy :/ ...
Znajoma poszla do lekarza i pierw wydawal sie fajny a teraz juz tez widac ze kasa mu w glowie... zaproponowal i wrecz zalecil cesarke bo ma za to kase mimo ze kumpela chciala rodzic sn...

Asiu oby mi zrobil usg i pomierzyl co trzeba... juz mam dosyc nerwow.

No to czemu skoro masz takie nerwy nie pojdziesz do porzadnego. Co wizyta narzekasz tak naprawde na lekarza. W Gdansku dobrych lekarzy jest mnustwo. Polecam ci przychodnie w Nowym Porcie i dr. PLEWA jest mega super. Wiem ze nie dostali kontraktu ale wizyta kosztuje tylko 50 zl. Prowadzil 2 ciaze mojej siostry i ma usg w gabinecie. Moze nie jakies wypasione ale ma i robi usg. Przemysl czy ten stres jest tego wart aby zaoszczedzic pare zloty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry