• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Malus przykro mi, że Ci się samej nie udało oczyścić, ale lepiej wziąść tabletki niż pójść na czyszczenie nie? Z tym staraniem to Ci mówiłam, że minimum 3 miesiące będziecie musieli zaczekać, ale przynajmniej wiesz na czym stoisz :tak: w tym roku obydwie zafasolkujemy na pewno :-D a co do teściów to się nie daj wykorzystywać... nie chce nic insynuować, ale to m. in. przez nich się zarobiłaś czego efektem mogło być poronienie....

ja dziś byłam z mężem na pizzy, a potem w kinie na hobbicie :tak: szkoda, że na 3 część trzeba aż do końca tego roku :eek:

Aschlee przykro mi :-( następnym razem musi się udać :tak:

zdradźcie dziewczyny z jakich miast jesteście

reklama
mligocka cos o tym wiem... ale od czasu do czasu robie sobie badania w szpitalu za free... :-) to o tyle dobrze.... ale odnosnie ze sie staram i podchodzilam do zabiegu nikt nic nie wie i niech tak zostanie....

Anula1988 nie mam dzieci, staram sie juz przedlo 3 lata. Rok temu bylam w ciazy dzieki IUI ale niestety poronilam... wiec zamiast sie cieszyc bo byly moje urodziny to ja ryczalam... :-( no ale jakos sie podnioslam z tego chociaz pamietam caly czas o tym... gdyby sie to nie wydarzylo to od lipca mialabym kruszynke przy sobie.. a tak to.... staram sie dalej... coz mi pozostaje?

Olusia- my tez się staramy już ponad 1,5 roku. Pokładam nadzieje w tej klinice. Podeszłam do tego nie jako, że chcą wyciagnac od nas kaske, bo my jako zdesperowani wydamy wszystko co mamy, aby w końcu począć to dziecko, tylko w kwestii, że po prostu chcą nam pomoc. I dzieku Bogu tak tez odczułam to na pierwszej wizycie, wiec poki co nastawienie mamy pozytywne. Clo już stoi w kuchni na blacie i czeka na moja @ i potem na 3 dc, bo od tego dnia mam zacząć go brac :-) Olusia UDA NAM SIĘ, PREDZEJ CZY POZNIEJ, ALE SIE UDA... !! I NIECH DOWODEM NA TO BEDZIE SZAMAN ASCHLEE, KTORY PRZYCIAGNIE DO NAS MALUCHY :-D

Kwiatuszki oprócz branży medycznej jest jeszcze bankowa :) ja , agniecha83 i Kinia ( już zafasolkowana) i jeszcze jedna dziewczynka- zapomniałam nicku.

Właśnie dowiedziałam się że szwagierka jest w ciąży
Bardzo się cieszę ale oczywiście też się wybeczalam bo oni raptem raz się bzykneli na zgodę i bach..... a człowiek się stara i dupa !!!

No udało mi się z tą listą :-) - chcecie by coś do niej dodać?? np. takie info ktore było by tylko na pierwszej stronie

Słodkich snów!!!

Mychunia ja z W-wy jestem i nie żaden słoik :-p

Ostatnia edycja:
Lece w kimono dziewczynki :)
Jutro na 12 godzin, ech... Pobudka o 6.
A tak marzę o długim wieczorze z perspektywą wolnego dnia następnego :-)
Jak to dobrze że marzenia nic nie kosztują, prawda?
Fajnie, że jesteście.
Śpijcie dobrze.

reklama
Aschlee- skąd ty wytrzasnęłaś tego SZAMANA to nie wiem, ale wiem, że jest meeega smieszny, hihihi :-D I jeszcze tak niepewnie podskakuje :-D Chyba będzie mi się po nocach śnił :-) Ale podoba mi się :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry