Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam sie poniedzialkowo i gratuluje kreseczek :-)
Ja dzisiaj w lekkim szoku bo mam 12 dc mierze tempke rano a tu skok!!!!!!:O i mnie to niepokoi. Bo moje endometrium chyba nie jest na to gotowa a po drugie wczoraj tylko upojnie bylo a w poprzednie dni nie wiec nie wiem czy to ewentualnie by wystarczylo. Kurcze w szoku jestem.... ze tak szybko ona byla. Chyba ze to jednorazowo mi skoczylo i jutro spadnie i za dwa dni wzrosnie na nowo.... no nic nie bede gdybac :-)
Na bete pojde tylko moge po 10 jak opiekunka przyjdzie.mam nadzieje ze zrobia. Tak myslalam ze cos sie swieci wczoraj w sklepie ecco muisalam wyjsc bo myslalam ze zwymiotuje tak mi skora smierdzialo.
Sciamnial teraz.
Test jest pd czulosci 10
Ej no Kasikz nie taki bladzioch. kurde zaje fajny!!!!! Ale jestem zajarana. 2 kasiki na marcowkach beda ;-) jupiiiiiii
Ja to mialam takie bladziochy ze trzeba bylo wzrok wytezyc aby cos dostrzec :-)
Dziewczyny można dołączyć?
Zaczęłam starania w od wiosny i tak podczytywałam Was troszkę i dziś zakupiłam właśnie Inofolic. Może i mnie się uda
Bardzo bym chciała...