Dzień dobry dziewczynki, tęskniłyście za mną?

Ja niedawno wróciłam z pracy, jutro mam na 8 ale nie idę, Mati ma katar i to taki bakteryjny i troche kaszle i zostaje z nim w domu. Nie jeste jakiś bardzo chory ale boje sie go dać, żeby się nie rozłożył do końca, poza tym tęsknię ciagle za mnim wiec przyda nam sie kilka dni tylko dla siebie, a po ostatnie to jestem już zmęczona
Gochson, przykro mi bardzo, na pewno bardzo się teraz męczysz szczególnie psychicznie, trzymam kciuki żeby zdarzył sie ten cud i fasolka sie pokazała &&&&
Malus, daj jutro znać co lekarz powiedział, biedna malutka

dzieci bardzo przeżywają atmosferę w domu, trzymaj się kochana
Iwo, pytałaś jak sie czuję ostatnio (chyba), dzisiaj 26 dc, ani objawów ciąży ani @, piersi troche bolą a poza tym nic konkretnego, nie mam jakiś nadziei dużych. A Ty kiedy testujesz?
Brrr85, a Ty jak tam? Jakieś objawy się pojawiają?
dzisiaj jak byłam w pracy to koleżanka powiedziała nam że jest w ciąży, ma już 3 letniego synka i jakies 2 m-ce temu postanowili z mężem że postarają się o rodzeństwo, no i co, bachhhhhh i jest!!!!!!!!!!!!1 No kurcze, nie to, że sie nie cieszę jej szczęściem, bo sie cieszę i życzę jej jak najlepiej ale dlaczego ona tylko pomyślała i już jest w ciąży a my tak nie możemy!!!!!!!!!!! Wiem, że to egoistyczne myslenie ale jakoś mnie tak naszło