reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Sola witaj. Najlepiej nie czytaj tych bzdur tylko nas;)
Julia wpisz 12 choc sama nie wiem
Znowu musze przelozyc urlop;(
Babydust wypoczynku i gratulacje

mychunia brzuszek przecudowny :-):-):-) kiedy ja takie będę mieć :unsure: w każdym bądź razie wygląda pięknie :tak:
babydust II kreski są jak nic :-):-) super :-):-) gratulacje :tak::tak: jestem następna "w kolejce" więc może tak i mnie się poszczęści :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p powiedz mi, czy masz jakieś objawy czy po prostu tylko test dał Ci odpowiedź, że jesteś w ciąży??
sola witam serdecznie :tak::tak::tak:
dzień w pracy minął, czas na relax...przed kopem znowu :-p oślepnę w końcu:-p zmykam zaraz na powietrze bo u sąsiada remont i wiercą non stop - zwariować można:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Mychunia- brzusio cudny!

Gabis- ja robiłam Kochana: Cytomegalie igg i igm, Toksoplasmoze igg i igm, WR, HIV, odczyn Coombsa, grupa krwi, glukoza na czczo, morfologia, mocz, wiadomo też: TSH, FT3, FT4. To chyba wszystko.

Iwo
- zamówienie przyjęte. Przetrzymam cudowną pogodę specjalnie dla Ciebie i brzuszka.

Sola- witaj! Powodzenia!

Aschlee- oj tyle nauki, to na pewno pójdzie Ci niesamowicie dobrze.

Kasikz
- ściskam kciuki za jutrzejsze USG.

Babydust- toż to rasowy, porządny, gruby bladzioch. Gratuluje!

Wątpliwości
- oby taki spokój był przez cały ten przyjazd Teściowej. Tego Ci życzę. Zdjęcie brzucha zrobie może jutro. Dzisiaj inne rarytasik, prosto z USG.

A ja Dziewczynki jestem po wizycie. Szymek jest chłopcem, siurak długi, ciekawe po kim. :szok::confused::laugh2: Wszystki parametry bardzo dobre. Jest większy o prawie tydzień, niż termin z OM. Gin dzisiaj mówiła, ze dawno nie widziała tak szalejącego dzidziusia na USG. :zawstydzona/y: Waży już prawie 300 gram i... kocham go nad życie. Wczoraj wieczorem poczułam 4 puknięcia. Dzisiaj okazało się na USG, że w miejscu, gdzie to czułam ma stópki, więc gin potwierdziła, że jak najbardziej synek mógł dać o sobie w ten sposób znać, hihi.

A na koniec relacji dla wszystkich Cioteczek forumowych "piątka" od Szymka. :zawstydzona/y:
Zobacz załącznik 635275

Malena- ech, aż wstyd się przyznać, ale mi dzisiaj po raz kolejny na USG popłynęła łezka szczęścia, o które walczyłam 2 lata. Dziękuję Ci.

witam, gratuluje jest przecudny :-D ode mnie piąteczka przybij-piatke-pandzie.jpg

Załączniki

• przybij-piatke-pandzie.jpg
    przybij-piatke-pandzie.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Do góry