reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny dziekuje bardzo za te ciepłe słowa. Z leków brałam Wieśka, inofolic, acard i dwa ostatnie dni luteine. Teraz wezmę sobie inofolik i czekam na wizytę u lekarza za dwa tyg jestem zapisana i nic juz nie robię na własna rękę, żadnych badań ani leków.

Julia czekam na wyniki badań i cos bedziemy radzić ;)

Anula piateczka dla Szymusia :*

Ja znikam, nie jestem jeszcze gotowa wrócić. Całuje każda :*

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Hej Dziewczyny,

podczytuję Was, ale się ostatnio nie udzielam. Chciałam upał, to mam, tylko że taka duchota, że się nie da wytrzymać, ufff...
Nadrobiłam posty i pierwsze co to musze pogratulować babydust!! Jak dla mnie bladzioch rasowy, mam nadzieję, że się udało :* Uważaj na siebie na tym urlopie.
Sola - witaj :)
anula: zdjęcie cudowne, aż mi się łezka w oku zakręciła, jak tą malunią rąsię zobaczyłam:happy:
mychunia brzusio super, ja też taki chcęęęęę:-:)-(

Aschlee: odpocznijcie, udanego urlopiku!

(Poza tym buźka dla wszystkich, których nie wymieniłam).

Ja coś od niedzieli w nocy miałam problemy żołądkowe (niestrawność) i wczoraj cały dzień ból żołądka, słabo spałam i lekko jestem osłabiona. Zastanawiam się, czy to przed @, bo przeważnie co cykl jakoś tak 3-4 dni przd @ mam zawsze 1 dzień, w który mnie rozkłada. Brzuch mi właśnie naparza masakrycznie, jakby @ miała przyjść lada chwila, tylko najlepsze jest to, że... w tym miesiącu nie wiem, kiedy przylezie, bo mi się chyba przez wyjazd coś poprzesuwało. Zastanawiam się, czy mimo wszystko zrobić test, bo w sobotę wyjeżdżam na urlop. Nakręcać się znowu?... Planowo powinna być gdzieś 30-31.7 ale płodne miałam szybciej więc obstawiam ok. 27.7.
Dziewczyny, pisałyście o tym, że w niektórych przypadkach organizm nie utrzymuje ciąży. Jak możńa to sprawdzić? Czy jedyna metoda to zrobienie testu? Bo nawet jeśli teoretycznie zajdę w ciąże, ale dostanę @, to nie robiąc testu nigdy sie nie dowiem, że byłam w ciąży?... Tak na moją chłopską logikę. Szczerze współczuję wszystkim, które to dotknęło :((
Póki co wyników żołnierzy M. też jeszcze nie ma. Wszelkie badania będą dopiero po urlopie w sierpniu. Echhh, płakac mi się chce, że ten cykl i objawy takie jak zwykle :(

Czesc dziewczynki.

Babydust gruby ten twoj bladzioch. :szok:

Mychunia super brzusioooo :-)

Anulka Szymuś kochany dziubek cioci :*

Gabis a ty jakie masz badania? Ja robiłam Glukoze, morfologie, mocz, a teraz na wizyte mam zrobić HIV, HBs, Toxo IgM, USR
Cytomegalie przechodziłam więc mam już przeciwciała i nie musze robić.

Na plaży był taki skwar, że razem z młodym wytrzymaliśmy tylko 2h :( masakra. Za to pojechaliśmy na lody i na zakupy ciuchowe bo taki chłop to tez ma wymagania :szok: Latał między półkami jak Żyd po pustym sklepie:-D Ale zakupy zrobione wiec jest git. Ja wracam do robienia porządków w szafach

Pozdrawiam wszystkie.

Anula rewelacyjne zdjecie z usg. Super ze z Synkiem wszystko ok :)
Mychunia brzuszek cudowny :)
Blair trzymam kciuki...
Sola witaj i powodzenia!
Aschlee lacze sie w bolu!!!! Dasz rade ;)

Kurcze korci mnie zeby zatestowac rano... ale to za wczesnie na pewno. Nawet bladziocha pewnie nie zobacze... echh to czekanie... Jedynie M zadowolony chodzi i do brzucha gada hahaha

Ja jeszcze sie trzymam bez antybiotykow. Mam nadzieje ze wygram!

Witam

Babydust pieknie kreseczki:) a dobrze pamietam ze na Krecie wypoczywsz? i jak wrazenia?
Kochana moge cie juz wpisac na liste IIkreseczek? i wykreslic z listy staraczek?:)

kreta cudna choc jeszcze duzo nie widzialam :)
a z listy staraczek wykresl mnie prosze dopiero jak minie termin @ :( teraz jeszcze wszystko moze sie zdazyc :(

jak Wam minął dzionek?? mnie jakoś zleciało. jutro już środa i zaraz weekend i mój ukochany przyjedzie :-D:-D:-D
zbliża się mój termin @ czego bardzo się obawiam :no::no: kurcze zatestowałabym, ale się boję :no::no: wolę chyba po prostu doczekać do @.
miłej nocy Wam życzę bo ja już oczywiście zmykam do łóżeczka :-p:-p:-p dzieci jeszcze szaleją na dworze, a ja pod kołderkę już idę - wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: także raz jeszcze dobranoc :-):-)

babydust II kreski są jak nic :-):-) super :-):-) gratulacje :tak::tak: jestem następna "w kolejce" więc może tak i mnie się poszczęści :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p powiedz mi, czy masz jakieś objawy czy po prostu tylko test dał Ci odpowiedź, że jesteś w ciąży??
trzymam kciuki :)
a objawy przede wszystkim szybko sluz mlecznonbbialy mi sie pojawil jakies 3 dni po owu i bylam w szoku bo w dni plodne sluzu jak na lekarstwo a tu tyleee a powinno byc sucho = a pamietalam ze taki sluz mialam w poprzednich ciazach
\no i pobolewaly mnie piersi - co nigdy mi sie nie zdaza przed @ - ale to rownie dobrze mogl byc objaw brania duphastonu
i zgaga mi sie wczoraj pojawila mimo ze nic takiego szczegolnego nie jadlam a zgage tez tylko miewalam w ciazy
bol w krzyzu i podbrzuszu oraz wzdecia to jakos jest u mnie standardowy przed @ wiec nie bralam ich mocnio do siebie

Sola witaj :) jestesmy w podobnym wieku :) ja tylko core mam rok mlodsza :) i syncio 7 lat konczy za 2 dni :)

reklama
Do góry