reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

LiliMarlene ja tez mam lody :) i właśnie musze iść je zjeść na poprawienie humoru:)

Julia0903 @ 20.07 - ale to jakby bylo jak w zegarku tak można wpisac chyba 22.07 duzo mi sie dni nie spoznia ale inaczej sie czuje - tak jakbym byla juz po okresie a nie przed... tylko takie ciepło i z rana lekko bolal brzuch - zawsze bolalo tydzien przed az do @ albo co najmniej 3 dni przed i sie zle czulam i slabo - no w kazdym razie zawsze wiedzialam ze dostane @ - chyba ze teraz moja psychika tak sprawila:)

reklama
Lili jesli planowo masz mniej wiecej 30.07 dostac, nawet jesli owu byla szybciej to wydaje mi sie tescioch za wczesnie, i moze jednak jest jakas szansa:) wyobraz sobie ze mi beta niewyszla jak bylam w ciazy z corka a robilam jak jakis tydzien przed @...a co dopiero test!!

Julia obyś miała rację... Ale czuję się jak co miesiąc przed @. Jednak, jak shawty już pisała, ne mam w tej chwili na to wpływu. Smutno mi tylko :-(

wszystkie tak piszecie - wspieracie dobrym slowem az mi tak milo:)
mam nadzieje ze nam wszystkim sie uda - bo jak to tak - musi sie udac!

Shawty19 No tak trzeba czekac, nie mamy wplywu akurat co do tego jak to bedzie.... chce wierzyc ze wszystko jest tak jak ma byc - sobie tak mowie - zawsze jak mi sie cos od razu nie uda to powtarzam sobie ze widocznie tak mialo byc teraz zeby bylo jeszcze lepiej jak mi sie w koncu uda... Wszystkiego najlepszego - ja bede swietowac nawet przy @ tyle dobrych slow ze jakos czuje sie lepiej:)

LiliMarlene, ja juz jestem po @ i test negatywny... nadzieja jest tak jak mowia dziewczyny poki @ nie ma. moja kolezanka tez tak miala (starala sie i sie jej udalo w dosc krotkim czasie) - a mowila ze sie czula jak na okres brzuch ja bolal ze byla pewna na 100% ze dostanie @ ale nie dostała i ma teraz 2-letnią dziewczynkę:)

Dziewczyny oczekujące na @ bądź na ||, nie smućcie się, nie warto. Doskonale Was rozumiem, bo sama w tym miesiącu byłam zawiedziona brakiem ||. Może po czasie, ale z ręką na sercu przyznam się, że przy oczekiwaniu na pozytywny wynik, wiele objawów przeinaczamy i dopasowujemy do sytuacji. Nie ma sensu..
Nie mamy wpływu na to, czy zajdziemy w ciąże czy nie..Możemy jedynie naturze to ułatwić tuląc się w okolicach owulacji czy zażywaniu różnych "pomocnych" preparatów...:) Pozytywne myślenie przede wszystkim, bo jak nie teraz to może właśnie za miesiąc ! :-)

No fakt - nakrecanie sie tylko zasmuca - ale nadzieje dobrze miec:) tyle ze trzeba bedzie miec ograniczoną i brac pod uwage ze moze sie nie udac... hm w sumie wydaje mi sie ze chyba duzo rzeczy dobrych spotyka nas w najmniej oczekiwanym momencie - ale probowac trzeba:)

jestem i ja, chociaż na chwilkę musiałam zajrzeć :-p
Tinuś spokojnie, nie panikujemy ;-);-)

liliMarlene może faktycznie za wcześnie testowałaś??? może jeszcze nic straconego ;-) a "Kapuśniaczek" dobry na wszystko :-D ja kocham kino francuskie :tak: ostatnio Dany Boon rządzi :-p:-p:-p:-p udanego wypoczynku :-)

nie wiem czy jutro będę testować bo wiem, że tylko się zezłoszczę :sorry2: one źle na mnie wpływają :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dobranoc wszystkim :-)

No to trzymam kciuki za Was:):)

Wlasnie tak siedze i mysle o diecie od chodakowskiej,...kurde za miesiac wakacje chcialabym schudnac troszke:) kosztuje 100zl wiec musze byc pewna tej diety!!!

reklama
Ja chyba tez z testowaniem sie wstrzymam na jakis czas o ile @ nie dostane... tak chyba lepiej... bo tez ta jedna I zasmuca. i ta mysl "pewnie i tak bedzie I"... no i mamy szanse zawsze co miesiac - nie raz w roku:) a miesiac mija w miare szybko

Do góry