Witam z rana
pobudka w nocy średnio co dwie godziny
MotylkowaOna współczuję straty mamy... moja jest jaka jest, wkurza mnie często, ale i tak nie chciałabym jej stracić...
Gochson jestm z Toba, pamiętaj! ciąże poza maciczna da się wykryć dopochwowo i ból jest straszny podobno... mnie nic nie bolało dopóki nie zaczęło się ze mnie lać... ale lekarze sami nie wiedzą czy to była ciąża pozamaciczna czy nie.... trzymam kciuki żeby pęcherzyk się pojawił, ale wg mnie powinnaś się jeszcze z zabiegiem trochę wstrzymać mimo, że tęsknisz za dzieckiem... Jak leżałam w szpitalu byłą dziewczyna leżała tam od 9 tyg ciąży, w 26 tyg urodziła córcię (termin miała na marzec) i leży z nią do tej pory w rudzie śląskiej... w domu ma rocznego synka... cierpi, bo nie mogła być z nim jak zaczynał chodzić itp ale walczy dla córy...
Maluś daj znać co powie lekarz. Masakra co piszesz. Twoja teściowa chyba rzeczywiście na coś choruje, bo jak tak można się zachowywać.... Strasznie Ci współczuję <tuli> Moja mama jak nie pracowałam też rozgraniczała, że jak mąż pracuje to wszystko jest jego nie nasze. Więc Cię rozumiem... Na szczęście jej przeszło trochę... Twoja teściowa to wampir energetyczny bardzo niebezpieczny typ człowieka, psychicznie potrafi dobić człowieka... Wcale się nie dziwię, że się boisz.... Musisz się jak najszybciej wyprowadzić, bo jak Ty się nie wykończysz może się odbić na psychice dzieci...
agniecha zdrówka dla synka
Olusia przykro mi z powodu Twojego taty...
a ja dalej @ nie mam, a wczoraj mnie pół dnia brzuch bolała okresowo....
kasikz i
matik witajcie
dobra ja uciekam do pracy, udanego dnia dziewczynki i oby samych pozytywnych wieści