• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

witam z rana :-D

tzn ja dopiero niedawno wstałam :-)

oprócz branży medycznej i bankowej jest i branża górnicza :-)

ja jestem z okolic Cieszyna :-D

iwo a co chodzi z tym słoikiem, bo nie rozumiem :eek:

Malus na pewno taka rozmowo-spowiedź dużo Ci da. Wiem to z doświadczenia.

suselku życzę szybkiego powrotu do nas ;*

pati przykro mi, ale następnym razem musi się udać :tak:

trzymam kciuki za wszystkie starające się ;*

reklama
Emalia - mi wychodzą słabsze u ciebie ładnie widać

Mychunia - o tych przjezdnych mówi się słoiki, krawaciarze itp :-Dto dzięki nim mowi się że ludzie z W-wy to bufony - ja się tu urodziłam i bynajmniej nie pasuje do tego opisu:laugh2:

Ostatnia edycja:
dzień dobry :)
My już po śniadanku, obiadek sie gotuje
Dzisiaj idę na ploty z moja koleżanką, nie widziałam się z nią juz ponad pół roku więc w końcu mam popołudnie dla siebie :)

Suselku, wracaj do nas :)
Maluś, ja humorek? Teściowie troche się uspokoili?

miłego dnia

Dziewczyny!

Trzymam mocno za Was kciuki i za Waszych Panów również. Sama do niedawna byłam staraczką od lutego 2013 i okazuje się, że w miesiącu, w którym powiedziałam mojemu partnerowi , że mam dość tych testów, tego czekania, tych comiesięcznych rozczarowań , tego uprzedmiotowienia zbliżenia dwojga ludzi i że już nie chce się starać, żebyśmy dali sobie przerwę i kochali się wtedy kiedy chcemy. Tak postanowiliśmy i zrobiliśmy. No i się udało. Nie wiem co zaskutkowało: zmniejszona liczba przytulasów czy ulga psychiczna, nawet do końca nie wiem kiedy była owu bo jak ręką odjął również te objawy nie pojawiły się w tym miesiącu. Najważniejsze,że fasolka jest czego i Wam z całego serducha życzę w 2014!

pati... przykro mi.... :-( wiem co czujesz... nastepny cykl bedzie twoj...

emalia82 skoro test 25 pokazal tobie kreseczke ale jasniejsza to znaczy ze jestes w ciazy.... :-)

Ja jestem ze Śląska... :-D

mligocka tez bardzo czesto pisze z pracy..... u mnie w niedziele sa przyjecia zazwyczaj na badania na poniedzialek no i te stany nagle... no ale ze jutro nie ma badan bo swieto wiec pewnie dziewczyny maja spokoj....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry