Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Julia
No to jest wnerwiajace jak tak mowia :-) a co do clo to mi zawsze kazali od 5 dc ze wzgl na moje pozne owulacje co mnie akurat smieszy bo jak mam dwie w roku to juz sukces... to &&&& trzymam mocno. Ja dzisiaj wlasnie ostatnia tablete wzielam clo i we wtorek monitoring. Juz mam humor nie taki :-\ tak sie boje. Niby czuje jajnik prawy ale jak w poprzednim cyklu bralam 2 tabletki dziennie to mnie strasznie dwa bolaly i nic zero owulki... wierze teraz w ten inofolik i zmieniona dawke glucophage ...
Witam
Matik Gratulacje!
Watpliwości oby to było TO Ale 6 dni przed terminem to dużo ja w dniu terminu miałam teraz dopiero bladziocha więc &&&&&&&&&&
Missi Głowa do góry i pozytywne myślenie
Jula Miłego wypoczynku i ładowania akumulatorów na dalszą walkę
Ja dziś odbierałam córę ze żłobka - jej ostatni dzień i poryczałam się jak głupia widząc łzy w oczach "ciotek " żłobkowych , Pani dyrektor dołączyła, więc szopka przednia A ogólnie jakoś łatwo się wzruszam i wszystkim starsznie przejmuję.Do tego dręczą mnie jakieś nocne koszmary i ciągle chodzę nie wyspana...
Martaha
Trudno miec ciagle pozytywne mysli skoro sie ma owu raz na ruski rok i tyle czasu sie juz stara o fasolke :-(czasem poprostu zalamki przylaza nieproszone....