Julia rozmawiałam właśnie na Twój temat z szefem i mówi że masz bardzo ładne wyniki i żebyś jednak odstawiła ten chela ferr, bo chelaty żelaza nie są takie obojętne dla organizmu, mają niekorzystny wpływ na wątrobę. I np za miesiąc czy dwa powtórzyć żelazo. Jeśli chodzi o ciążę to lepiej startować z dużą zawartością żelaza w org, ale nie ma też co przesadzać. We wszystkim musi być umiar

Niestety teraz bardzo popularne są te suplementy diety, ludzie to jedzą, czasem po kilka różnych a po latach wyjdzie że nery albo wątroba wysiadają... Oczywiście przedstawiłam Ci nasz punkt widzenia i jak będziesz u lekarza to jeszcze zapytaj co on o tym myśli
Aschlee niestety często się spotykam z taką zawiścią i zazdrością zarówno wśród znajomych jak i rodziny, nie rozumiem tego bo moi Rodzice nie mając nic i nie mając wsparcia, osiągnęli bardzo wiele, są dla mnie jedynymi autorytetami, my z Bratem roboty nauczeni od małego ale jednocześnie Rodzice lubili nas rozpieszczać i wyposażyli dobrze na starcie i boli jak ludzie się przez to odwracają a zwłaszcza rodzina... tylko że nam to z nieba nie nakapało, tylko to jest ciężko, czasem bardzo ciężko wypracowane.... i teraz znowu w pracy to samo wrrr
Krysiulek no nienajlepiej, ale trzeba wytrzymać
testuj jutro

już blisko terminu, powinno coś się pokazać