reklama

Staraczki 2014 :)

Ja nie spie. Czytam was dzisiaj tylko caly dzien. Mam kiepski czas ostatnio. Jutro mam usg zobaczymy czy bedzie ovu. Martwie sie tym. Do tego moj syn mnie czasem tak wkurza, ze rece opadaja. To jest silniejsze ode mnie. Jeszcze ten bromek daje mi popalic chyba. Jeszcze smutno mi ze dziewczyny odpuszczaja sobie :-(
Leze juz w lozku. Absolutnie mi sie nie chce nic.

reklama
Asieńku nie smutaj, ja trzymam kciuki za jutrzejsze badanie!
Ja nie odpuściłam ale miejsce na liście mnie dołuje i czekam wtedy a tak na nic nie czekam bedzie co bedzie jak bedzie to super jak nie to trudno! Pragnienie dzieciatka wcale a wcale nie maleje :*
Buziam cie mocno :*

MotylkowaOna ma rację ;* Asieńko kochana moja nie smuć się , to prawda że większość dziewczyn się poddaje bo już nie ma siły męczyć siebie na tysiąc sposobów a ta wstrętna @ i tak przyjdzie , ale jak to mówią nadzieja umiera ostatnia a warto ją mieć . Bowiem Wy macie z miesiąca na miesiąc szansę zajść w ciążę ( wiecie jak mocno trzymam za Was wszystkie && i każda dobra wiadomość sprawia że dla takich chwil warto żyć ) a ja.. no właśnie..muszę ze starankami niestety poczekać i sobie pomarzyć.. a chęć posiadania maleństwa jest OGROMNA całuję Was nocną porą i stosunkowo dobrej nocy Wam życzę :*

witam z rana :tak:

kuzynka była wczoraj u lekarza i z dzieciątkiem wszystko w porządku uf musi tylko jakieś leki do końca ciąży przyjmować i bardziej na siebie uważać :tak:

Asia trzymam kciuki :tak:

Centka wczoraj napisała do mnie mądre słowa:
"Ja mysle, ze tam na gorze Bóg zaplanował dla ciebie cos fantastycznego i to niedługo do ciebie przyjdzie.."
i to wg mnie tyczy się nas wszystkich :tak:

Motto naszego forum powinno brzmieć: " NIC NIE DZIEJE SIĘ BEZ PRZYCZYNY"

a moje motto życiowe brzmi:" Na przekór złym mocom wytrwać" - choć czasem jest ciężko

życzę udanego dnia i samych pomyślnych wieści :tak:

witam z rana :)
tak mi się nie chce wychodzić z domku, że pospałam trochę dłużej :P i do pracy dotrę z poślizgiem na szczęście nikt mnie tam nie kontroluje, chyba że bym przegięła za bardzo ;p

Wczoraj padłam nad kompem, G mnie obudził ;p ach piątek, piąteczek, piątunio :D

Agniecha zobaczysz to małe szczęście przyjdzie i do Ciebie :)

Asiu trzymam kciuki za usg. Syn z tego co widzę w wieku dorastania, więc musisz się uzbroić w cierpliwość ;p

Karolina czas szybko mija, zobaczysz że już niedługo i Ty będziesz się starać, kto wie może Cię niespodzianka mała zaskoczy :)

Mychunia to dobrze że z Kuzynką wszystko ok, niech dba o siebie :)
Ja też wierzę że nie m czegoś takiego jak przypadek, wszystko co nas w życiu spotyka, czy jest dobre czy złe, ma sens, dzieje się po coś.

Wg Alberta Einsteina "przypadek to Bóg który zjawia się incognito" myślę że to prawda

Miłego dnia Kobietki :rofl:

Witam się i ja rano.
Jakoś chłodem powiał. Smutkiem.
Nie ma co rezygnować ze staranek. Pragnienie dziecka rzeczywiście zostaje. Ja wiem po sobie jak przez te dwa lata leczenia nadal myślałam o dziecku i momentami miałam wrażenie, że to się nigdy nie skończy i nie doczekam się dzidzi. Jednak ten smutek i tęsknota za dzieckiem pozostała i to utrzymywało mnie przy nadziei. Teraz gdy conieco się ustabilizowało i conieco zmusza mnie do podjęcia stanowczych decyzji, siły do staranek wróciły pełną parą. Osiem lat po ślubie a u mnie zapał nie opadł, sześć lat męczarni, starań i leczenia i teraz czuję się w pełni sił by zostać mamą.
NIE MOŻNA REZYGNOWAĆ PO KILKU RAZACH, NAWET PO KILKUNASTU, NAWET PO LATACH, BO MOŻE KIEDYŚ SIĘ UDA.....

Mychunia, Blair Jakie mądrości z rana:-D :-)

A moim zdaniem myśl jest twórcza, jak myślisz tak się dzieje.
Tylko czasami ( czyt. tak jak u mnie obecnie ) trudno już wykrzesać w sobie kszty pozytywnych myśli. Patrzysz na to wszystko i mówisz sobie w głębi mam dość, dlaczego mi itd. Walczę z tym, ale nie jest łatwo;-) Wczoraj wieczorem znów miałam płakliwy humor.

reklama
Ojej Ale fajnie piszecie. Dzieki cdziewczyny.
Ja juz na nogach, glowa mnie boil i nie chce mi sie nic. Auto zamarzniete fuj nienawidze skrobac!!!!
Mysle tylko o usg zeby bylo jajeczko.
Blair wzruszyl mnie ten przypadek :-) tego sie trzymajmy.
Milego dnia dziewczyny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry