reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Zouza dziekuje kochana :-)
To w pracy sie masz ;-)
a co do obowiazkow to ja mam poodbnie jestem asystentem wlascicielki, prowadze sekretariat, rekrutacje do szkoly, administruje dziennik elektroniczny, robie zastepstwa, prowadze zastepstwa, odbieram trzy rozne maile i szereg innych rzeczy haha normalnie jaja ;-)

Julia dobranoc ;-)

jazza, no właśnie mam podobnie
3 maile, milion telefonów .. systemy informatyczne gdzie trzeba wszystko kontrolować, ISO do tego ..

no i branża logistyczna gdzie co dziennie pojawiają się jakieś nowe perełki :-D

Ehh dziewczyny jak ja się wczorajszą wizytą stresowałam. Przez problemy siostry mam takiego stresa. Ale temp w tamtym cyklu ładnie wzrosła, był śluz, faza lutealna 15 dni więc ok, teraz w 10 dc miałam pęcherzyk 11 mm, endometrium 4,8 mm. A że mam dłuższe cykle to jedno i drugie zdąży ładnie urosnąć. Kurde no zakładam że w ciągu kilku miesięcy się uda. Taka jestem marzycielka :-)

Ja mam spokojniejszą pracę i bardzo ją lubię więc zakładam że jak nie będzie przeciwwskazań to będę pracować w ciąży ile się da. Siedzenie w domu mnie zabija.

hej :)

ja już w pracy po rozmowie z szefem, no i się szykuje zwiększenie obrotów o 200% ech fantastycznie... :dry:

i może jednak jakieś testowanko będzie w tym miesiącu... wczoraj podziałaliśmy a właśnie wczoraj miałam ból owulacyjny i dziś temp lekko podskoczyła :) wykres jest idealną kopią tego z marca, wtedy ovuf wyznaczył mi owulację na odpowiednik dzisiejszego dnia, więc może :D wczoraj szyjka była miękka i otwarta a w dodatku miałam tyle śluzu rozciągliwego że utonąć było można :P oby się tym razem udało :D

Motylu ojej Ty też w szpitalu? Zaciskaj nóżki niech Młody jeszcze posiedzi troszkę :)

Asia a Ty jak się czujesz? :)

Miss jak dziś?

Julka &&&& za szczęśliwy traf ;)
jestem jestem :)

Jazza Ty jesteś z Warszawy? dopiero zauważyłam :P może kiedyś jakaś kawka w centrum? :D

Zouza nie zazdroszczę koleżanki, moja na szczęście już znormalniała i jest jak kiedyś
wow niezłe urwanie głowy masz!

Melka no to wszystko ładnie wygląda, teraz tylko żeby żołnierze się ładnie spisali :D

dobra to tyle z doskoku... wracam do labu :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry