reklama

Staraczki 2014 :)

Ja na razie jeden zużyłam ;-)
Ale zamówiłam na allegro dokładniejszy termometr i sprzedawca miał też te tanie testy owu. Wiem że z testami różnie bywa i nie będę w żaden sposób się nimi kierować ale z ciekawości przetestuję. Ciekawe czy pokryją się z innymi objawami owu.

reklama
Wątpliwości wow jaka różnica!!!

Zouza bywa tak że w cyklu nic nie zużyje, bywa tak że i 5-6 :P

Jazza a ja z kolei odwrotnie, mieszkam w wawie, a pracuję pod wawą :) ale kawka chętnie chętnie :) mam nadzieję że niedługo będziemy się mogły we czwórkę spotkać z "pełnymi" brzuszkami :-D

Melka też tak właśnie kupiłam, termometr od razu z zestawem testów owu, jeszcze mi ze dwa zostały, ale już nie dokupię, bo u mnie to wychodziło różnie, zależało ja mam stężony mocz, co piłam...

Jakieś wiadomości od Mychuni?

Motylku jak u Ciebie dziś?

mnie (*)(*) zaczynają mrowić, dobry znak owulacyjny :D mam nadzieję że była w nocy :D ale muszę pokazać ten wykres koniecznie doktorkowi, bo wygląda jakby owu chciała wystartować dwa razy, bo i podskok temp i śluz i szyjka, ale dopiero chyba za trzecim razem się udało, więc pewnie za mało progesteronu...

Pisalam do mychuni i oto co mi napisala

"Franio ma 2650 straszyli chorym serduszkiem ale bylam na usg i jest niby ok o sterydach mysla raczej wczesniej sie urodzi bo glowka do kanalu sie pcha. Moja lekarka chce zeby bezpiecznie jeszcze dwa tygodnie posiedzial a potem bedziemy raczej rodzic"

:)

Zouza mojej kuzynce urodziła się córa 2- 2,5m-ca za wcześnie i na początku była kruszynka, ale teraz ma 4 lata a fizycznie i psychicznie od dawna przerasta swoich równolatków :P
to nie babyboom, dzieci się zawsze rodziły tylko my nie zwracałyśmy tak na to uwagi :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry