reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anulcia
No to co nic nie mowisz ze ty w kadrach a ja sie tu martwie ;-) ciesze sie ze juz lepiej :-) ze solarium i chlop pomogl :-D fryzurka super! Ahh jak ja wam zazdroszcze pieknych dlugich wloskow :-(...

hej, mogę dołączyć ? jestem aktualnie w trakcie wyczekiwania na zrobienie tetstu, bo nie wytrzymam z tej ciekawości !

współżyliśmy z mężem w poniedziałek wieczorem, wczoraj chyba była owulacja, bo miałam dużo płodnego śluzu, a dzisiaj od rana mam temp. 37 stopni. test zaamierzam zrobić za tydzień, już nie wiem co mam z nerwów robić ze sobą :sorry:

myślicie że się udało? ja cały czas mam chwile zwątpienia, że jednak plemniki nie przeżyły tego dnia zanim jajeczko 'wyszło' :-(

w tamtym cyklu kochaliśmy się jakieś 3 dni przed owulacją. i nic nie było..

Miss ja wcale nie mam az takich dlugich ...srednie ;-) ale kurcze skusilabym się ;-)

Kornelia czekam na fotke ;-)

Keep witaj ... trudno powiedzieć ... zalezy czy bankowo ovu byla ...a plemniory do 72h chyba zyja ....

Ale macie swoje a ja nie mam w ogole :-(...

Kurde lapie mnie przeziebienie :-(

Keepcalm
Witaj. Nikt ci nie powie czy sie udalo czy nie ;-) niestety trzeba czekac a to najgorsze... kazda z nas tu o tym wie... ale trzeba byc dobrej mysli :-)

Anula88 w pracy dostalam motywacje i robie swoje;-) mam plany co zmienie w domu i to mnie motywuje;-)
Ze staraniami wyluzowalam ze co ma byc to bedzie i mam nadzieje ze niezostanie to zaburzone;-)
Piekne fryzurki kurcze dalas mi kopa na umowienie sie do fryzjera dawno niebylam:p

Ania pieknie powiedzialas mezowi o nowinie;-)

Keepcalm zapraszamy no starania ucza cierpliwosci i trzymam &&&&&
Czy sie udalo to niestety nieodpowiemy kochana na to pytanie...

Anyla88 fryzura boska;-) ale ciekawe ile trzeba siedziec vy taki efekt uzyskac?;-) bo widze sa dobrze nawiniete na szczotke tak?

Miss no wspolczuje ci tej sytuacji z wlosami, ja powiem ci ze mialam mega geste wlosy niestety przez ostatni okres strasznie sie przezedzily i czuje sie mniej atrakcyjna wiec chyba zalicze fryzjera...

reklama
Kornelia: ja właśnie też mam obiekcje, bo to jednak surowe. Co prawda w trakcie tego dojrzewania mięso przestaje być tak "żywo" surowe, ale jednak. Pomyślę nad tym, bo ja w zasadzie takiej prawdziwej surowizny nie jem. Może jakbym miała mięso ze sprawdzonego miejsca to mniej miałabym wątpliwości co do zrobienia szynki. Poza tym mam kota - tak to jest wystarczający powód, żeby jej nie robić :D Mogłaby nie doczekać.

Ania: zostań, zostań :D Ja bardzo lubie jak ktoś już ma dziecko czy jest w ciąży, bo ta wiedza jest skarbem. Ja np. bardzo mało wiem o dzieciach :(

Anula: fajnie, że możesz taką fryzurę zrobić. Ja mam kręcone włosy i u mnie wachlarz jest bardzo wąski :/ Nie mam weny nigdy, żeby stać przy lustrze i układać, więc mogę mieć albo długie, albo krótkie :)

Kornelia & Anula: może wybierzcie się do jednego fryzjera to jakąś zniżkę dostaniecie za multi usługę :D

keepcalm: witaj, trzymam kciuki za fasolkę :) Plemniki to zwykle twarde bestie i potrafią długo żyć - tak więc bądź dobrej myśli.

missiiss: ja kilka lat temu miałam anemię i tyle mi włosów wypadło :/ Garściami wypadały. Na szczęście odrastają. Powoli, ale rosną. Nawet nad peruką się zastanawiałam, bo widziałam takie ładne. W zasadzie zawsze chciałam zobaczyć jak mi będzie w blond włosach, więc miałabym okazję. Zresztą, mi włosy cyklicznie lecą.

Do góry