Kornelia: ja właśnie też mam obiekcje, bo to jednak surowe. Co prawda w trakcie tego dojrzewania mięso przestaje być tak "żywo" surowe, ale jednak. Pomyślę nad tym, bo ja w zasadzie takiej prawdziwej surowizny nie jem. Może jakbym miała mięso ze sprawdzonego miejsca to mniej miałabym wątpliwości co do zrobienia szynki. Poza tym mam kota - tak to jest wystarczający powód, żeby jej nie robić

Mogłaby nie doczekać.
Ania: zostań, zostań

Ja bardzo lubie jak ktoś już ma dziecko czy jest w ciąży, bo ta wiedza jest skarbem. Ja np. bardzo mało wiem o dzieciach
Anula: fajnie, że możesz taką fryzurę zrobić. Ja mam kręcone włosy i u mnie wachlarz jest bardzo wąski :/ Nie mam weny nigdy, żeby stać przy lustrze i układać, więc mogę mieć albo długie, albo krótkie
Kornelia & Anula: może wybierzcie się do jednego fryzjera to jakąś zniżkę dostaniecie za multi usługę
keepcalm: witaj, trzymam kciuki za fasolkę

Plemniki to zwykle twarde bestie i potrafią długo żyć - tak więc bądź dobrej myśli.
missiiss: ja kilka lat temu miałam anemię i tyle mi włosów wypadło :/ Garściami wypadały. Na szczęście odrastają. Powoli, ale rosną. Nawet nad peruką się zastanawiałam, bo widziałam takie ładne. W zasadzie zawsze chciałam zobaczyć jak mi będzie w blond włosach, więc miałabym okazję. Zresztą, mi włosy cyklicznie lecą.