Witajcie kochane :-)
Julia super, ze corcia powoli oswaja sie z nowym pokojem, ja pamietam, ze jak bylam mala to mialam tak samo, z reszta do dzis nie lubie zmian i mija c zas poki do nich nie przywykne ;-)
Moniusia no i tak trzymac, czas szalenstwa nastal, ja tez wykorzystuje swoje koronki, chociaz moj mowi, ze najsexowniej wygladam w jego koszuli z rana, ale to chyba kazdy facet tak ma:-)
Lux kochana Jugoslawa ma racje, jesli ktos sam nie chce nikt go ni zmusi do tego. Ja musialam sama sie szybko odpowiedzialnosci nauczyc i z racji, ze od pewnego moemntu ojciec sam mnie wychowywal, duzo pracowal, wiec musialam sama zajac sie soba i umiec poradzic ze wszystkim i teraz to dla mnie naturalne, nawet jak musze wykonac jakas meska robote typu cos naprawic. Nikt mnie w niczym nie wyreczal, dlatego radze sobie. Jesli Twoja szwagierka jest przyzwyczajona, ze wszyscy za nia wszystko robia to dlatego sa te problemy.
Majdaczek witaj kochana, co u Ciebie?
Missiiss kochana przykro mi z powodu wizyty, ze to taki burak Cie przyjmowal, szkoda slow czasem na tych lekarzy...
Lux no super, ze jest podwyzka, ale i tak powinnas dostawac jeszcze wiecej wedlug mnie
Aschlee kochana u mnie tez zachrzan w pracy, ale coz zrobimy, oby dzis bylo spokojnie i bede zaciskac kciuki za Twoja wizyte 19.12.:-)
Julia zdrowka dla corci i dla meza ;-). A co do staran to mezczyzni sa jak kosmici w tych sprawach i uparci, ja tez bym nie odpuscila, ale oni sa tacy, ze na sile to nie i juz.
Aschlee ja tez codziennie musze sie rozgrzewac, bo przemarzam szybko w taka pogode brrr. Przykro mi z powodu kolezanki...niestety tez kiedys myslalam, ze staranie sie o dziecko jest prostsze...
A co do czekolady to uwielbiam, najbardziej mleczna i z nadzieniem jakimkolwiem hehe. A no i ubostwiam wrecz m&ms @_@
Jugoslawa my tez mamy kominek, ale rzadko go uzywamy ;-)
Noelka ja ostatnio widzialam fajny gilm „Stazysci” super komedia i „Iluzja” tez zajefajny i z zaskakujacym zakonczeniem. A tak to swiateczne filmy jak mam czas – zawsze tak robie w grudniu.
Julia kciuki za wizyte kochana ;-)
Jugoslawa kochana robie ladne oczy i prosze o przepis na te buleczki cebulowe
A u nas szaro, buro, ale ja juz powoli czuje swieta i planuje

. dzis jakos szybko dojechalam do pracy, a wczoraj padlam ze zmeczenia, duzo obowiazkow w pracy ostatnio mam ehhh
Milego dnia :-)