reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Miss kochana piekne te ozdoby ja musze cos kupic na okno fajnego;-)

Lux no wlasnie zdaje sobie sprawe ze moze byc tych pecherzykow wiecej....choc gdy one w polowie drogi zdychaja to moze jeden sie uchowa!

Kasik i ta femare lepsza? I jak bylo po tym menopur?? Bo ja mam wziasv w 3 dc i 5 dc drugi zastrzyk.
Faktycznie wiecej pecherzykow mialas po tym? Jakies skutki uboczne?

Miss moze masz racje z tym duohastonem mowil zeby od soboty zaczac brac 10 dni...

missiiss: piękne śnieżynki :) Jak śnieg spadnie i będzie odbijał światło to będzie jeszcze piękniej wyglądać :D Bajkowo normalnie :)

julia: a to nie jest tak, że większość wspomagaczy owulacji/jajeczkowania zwiększa ryzyko ciąż mnogich? Zawsze możesz o wszystko dopytać. Swoją drogą dziwne, że lekarz przepisał nowy lek i nie wyjaśnił o co chodzi i nie mówił o cenie, bo to jednak ważny argument :/ A co do duphastonu to jak chcesz mieć szybciej @ to weź. Zawsze to szybciej do kolejnej owulacji :)

Jugoslawa
No :-) szkoda ze zdjecie nie oddaje takiego efektu jak w realu :-) bo cudownie jest :-) co do ciaz mnogich to masz racje clo, femara i cala reszta wlasnie przez produkcje jajeczek sie moga przyczynic. Oby nie 5 cioraczki :-D mnie tez to dziwi ze nic lekarz nie powiedzial. Dlaczego to akurat ile kosztuje i jak sie bierze. Bo to w sumie bardzo wazne jest...

Julcia
Zrob jak uwazasz ja bym wziela zeby sie w swieta nie meczyc i by owu szybciej byla. Ale decyzja jest twoja :-)

Missiiss kochana Ty to masz talent :tak:

Mychunia to super.Najlepszego dla Frania z okazji imienin :tak:
A co Ci jest kochana?

Maz sobie zamowil u mnie pizze.Ktos chetny?Pizza z pieczarkami,piersia z kuraka, salami i podwojnym serem i lekko na ostro :)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1417633113819.jpg
    uploadfromtaptalk1417633113819.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 56
Femara daje lepsze efekty ale drozsza jedna tabletka wychodzi ponad 10 zl. Z menupuru poki co korzystalam tylko raz bo chcialam bardzo przyspieszyc owulacje bo maz wyjezdzal i zadzialalo ale tutaj obowiazuje monitoring i na boeazo ustalanie dawek w zaleznosci od potrzeby organizmu. Wlasnie go stosuje sie do invutro. To zupelnie inne dzialanie ale drogie

Jugoslawa dokladnie zwieksza ryzyko! No powiedzial ze pomoze moj lekarz troszke malomowny jest;-) a czytalam gdzies ze jeden zastrzyk tak 100zl kosztuje...

Miss no niepowiedzial ze to zastrzyki:/
Dobra poswiece kase i kupie ten duphaston;-)

Mychunia a co sie dzieje??

Aschlee skusilabym sie gdyby nie na ostro;-) smacznego;-)

Niewiem ale chyba mloda bunt 4 latka przechodzi:/ placze na zawolanie, ostatnio po 5 razy musze do nien mowic...
Musze sie wziasc za to jej zachowanie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry