Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moniusia przywal jej przyjdę i poprawie wredna jestem, nie ale swojej szwagierki też nie lubię. Takie trzeba tępić Julka89 jesteś księgowa? Laski, a u mnie haj lajf dopiero w poniedziałek jadę do pracy.
mychunia: cieszę się, że z synkiem dobrze. A przykurcz zniknie i też będzie ok. Zmykaj się kurować kochana Zdrówka
A my mieliśmy kolację na full wypasie normalnie: kakao + chałka z powidłami Szkoda, że śniegu za oknem nie ma, bo byłoby idealnie. Jakoś kakao kojarzy mi się właśnie z zimową aurą.
Zmykam na chwilę bataty gotować, bo mój TŻ zażyczył sobie puree z batatów do jutrzejszego obiadu
Ja byłam u tesciowej i porysowałam z Julia, bo oczywiście szwagierka ma córkę gdzieś. Teraz jem kolację i czekam na Tomka. Oczywiście po grochowej jestem chora
Julia bataty to slodkie ziemniaki inaczej zwane wilec ziemniaczany...pyszne ja wczoraj kupilam rozowe ziemniaki tez pyszne i slodkawe jak dla mnie najlepsze
Lux moja Corcia tez uwielbia rysowac a jak dostanie kolorowanke to siedzi godzinami zeby byla idealnie pomalowana
Czesc
Nie piszę bo nie mam sily i czasu...całe dnie jestem na uczelnii..badania do mgr robie i się schodzi;/ jak wracam to jestem zmęczona strasznie..jeszcze mdłosci mam pół dnia...masakra...wczoraj myslalam ze wykorkuje cały wieczór mnie tak mdlilo...sily nie mam na nic aby bym spała
Julia kochana nie mozesz się poddawac musisz wierzyć ze uda się...ja wiem że to trudne ale ja np nastawiłam się ze najwczesniej w lutym po leczeniu męża moze coś się uda...więc może cykl w który się nie wierzy przyniesie rezultat...Ja ciągle za Cb mocno trzymam kciuki!!;-)a co do leków...to drogie domyslam się...ja trochę się interesowałam in vitro i koszt 15tys zł mnie przerazil...ale posiadanie dziecka jest bezcenne...
Jazza jak masz duzo roboty to się nie dziwie ze padasz ze zmęczenia...mam nadzieje ze znajdziesz pracę lzejszą i lepiej płatną :-)
Majdaczku zdrowiej jak najszybciej..jakis czas taki na choroby nastał mnie tez gardło boli ale lekow żadnych nie biorę jakos się przemęcze..w sumie lepiej juz jest;-)
Jugosławia co te lewe jajniki jakies takie nie bardzo...ja miałam problem z prawym torbiel...i często bolal... oby clo pomogło i na nowy rok niespodzianka była;-)
Julka witaj i życzę szybko II kreseczek
Miss Ty zdolniacha jesteś zazdroszczę ja jestem antytalent nic nie umiem zrobic z takich rzeczy...nie mam duszy artystycznej:-)