missiiss: mam nadzieję, że wszystko się ułoży tak jak chcesz. A dla synka zdrówka. Cieszę się, że chłop się opamiętał

Nie dziwię się, że omdlenia ci przeszkadzają

Dbaj kochana o siebie.
julia: ja miałam dosyć intensywny dzień od rana. Na szczęście udało mi się dokupić brakujące drobiazgi świąteczne i mam już wszystkie prezenty. Teraz tylko zapakować, ale to już bliżej świąt. Niedawno wróciłam i zrobiłam obiadek: warzywa z makarono-kaszą czyli z kuskusem

Pyszne wyszły! Super z urlopem

Zobacz, zależy im, żebyś była w dobrej formie

Dbają o twój wypoczynek
aschlee: ojej ty to masz ostatnio z tym brakiem snu

Może faktycznie coś cie chce zaatakować. W końcu organizm osłabiony. Zdrówka życzę

Ile masz jeszcze tych nocek? Doła kochana złapałaś z przemęczenia zapewne. Musisz się wyspać, zregenerować i wtedy podejść do tematu. Tulę

Życzę siły.
noelka: jak gin tak mówi, to może boi się, żebyś sobie nie rozregulowała tych cykli. Bo jednak owulacja występuje. Zawsze możesz podpytać na kolejnej wizycie. No albo ryzyk fizyk.
anula: trzymaj się kochana, bo widzę, że i u ciebie kiepsko ostatnio. Zdrówka życze dla ciebie i młodego. Szkoda z tym brakiem wolnego w wigilie i sylwestra, ale może chociaż was wcześniej puszczą? Ja wierzę, że każdej z nas się uda. A za jakiś czas spotkamy się w wątku mamusie
jazza: podoba mi się tradycja z okupowaniem kuchni
kornelia: hej, hej

Oooo zastawa obiadowa

Pewnie cudo! Trzymaj się ciepło i zdrowo