Kornelia prezent od rodzicow super, ja jestem estetka i zawsze patrze na szczegoly i kazda rzecz musi być dla mnie wyjatkowa, wiec pewnie i mi podobalaby się taka zastawa :-)
Jugoslawa super, ze już masz wszystkie prezenty kochana, ja jeszcze kompletuje, ale jestem blisko hehe :*:-)
Lux widze, ze zły dzien miałaś kochana, smutne z ta wyplata i klotnia z kolezanka, ale pamiętaj jutro będzie lepiej, musi
Julia wiesz kochana ja jestem zwierzeciem domolubnym itd., chociaż ciezko to stwierdzic na pierwszy rzut oka, bo w domu jestem rzadziej niż ustawa przewiduje, lubie intensywnie itd., ale jak przychodza swieta to i w kuchni szaleje iż odkurzaczem itd., wiec jak będzie kilka dni do swiat to pewnie jeszcze rzadziej będę zaglądać, ale to dlatego, ze swieta od zawsze były dla mnie czasem wyjatkowym i takim kiedy starałam się zapomniec o smutkach i zlym itd, teraz przy M to czesciej nie mysle o zlym i smutku, wiec podwojnie chce by swieta były wyjatkowe i rodzinne i cieple, abym mogla i sobie i M i mojemu tacie to stworzyc;-)
Mychunia trzymaj się dzielnie i z drowiej i wyobrażam sobie, ze teraz jak maz do pracy to Ty nie wiesz w co rece wkładać;-)
Lux ludzie niestety już tacy sa i nic z tym nie zrobisz, z wlasnego doświadczenia nauczyłam się, ze jeśli zgadzasz się na wszystko to nikt Ci nie szanuje, a jak zaczynasz mowic co Ci przeszkadza i być asertywna to wtedy ludzie „przyjaciele” znikaja i się oddalaja. Ja tez mam dobre serce, ale nauczyłam się odmawiac
Anula ech widze, ze to nie Twój dzien, ale kochana czasem tak jest, ale potem wstaje nowy dzien i nowe możliwości przynosi. Ja tez miałam takie dni i wiele przeszlam i nie raz zwątpiłam we wszystko, nie raz sil mi brakowalo by się podnieść, ale podnosiłam się za każdym razem, dlatego wiem, ze i u Ciebie to slonce zaświeci. Zdrowka kochana:-)
A ja dzis miałam kolejny dzien masakra.

Hehe ale wyzylam się na jednym delikwencie, ktoryw wakacje dostarczyl nam do pracy zamowiona szafe- moja kolezanka ja przyjęła rozlozona (a miala być zlozona) i potem się okazalo, ze brakuje elementow i ze boki sa z roznych szaf. Ja nie wiem co to za mloty tam pracuja. Ale ok. złożyliśmy reklamacje wtedy i ten, co nami się zajmowal obiecla to załatwić i ptoem cisza az do dzis. Zadzownil i chciał się zrekompensowac i powiedział, ze PRZY Okazji jada w okolice to i nam podrzuca nowa zlozona i ciagle podkreślał swoja laske itd. I chciał by ktos im szkole otworzyl dzis po 21, ale nie wiedział dokladnie o której będą i widelki wyznaczyl mi pomiedzy 21 a 6 rano.

Hahha burak glupek jakis. Jak nie wytrzymałam jak mu awanture zrobiłam, ze u nas ludzie tez chca mieć wolne i ze chce zwrotu pieniędzy to on mi ze nam nie zwroca, to wtedy awanture wieksza zrobiłam i efekt tego taki, ze szafa będzie jutro w normalnych godzinach. Co za burak normalnie, a ciśnienie mi podniosl do 200/100.
Poza tym bola mnie wszystkie konczyny ze zmeczenia i wszystkie c zesci ciala.
Padam na cycki. Im bliżej swiat tym i pracy wiecej, ale oby do swiat hehe:-)
ide spac dziewczyny bo padam ;-)
Dobrej nocki:-)