reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Asvhly
Chyba wole juz sama. Zapodam film jakis i pojde spac i przynajmniej zaden facet mi nie bedzie siedzial obok do dwunastej w nocy. Przespie i bedzie z glowy...
Jeszcze mnie stary wku...a bo pisze ze szykuje do stolu i zaraz siadaja... kOchanego mam meza...:-(

Mój czubek wrócił po pół godzinie ze... szklanką majonezu :D no rozwala mnie ten przychlast totalnie. Miss, weź tam walnij swojemu jakiś pocisk :D Aschlee mój to ma takie wejścia niekiedy, że cycki opadają.

Miss a byl u Ciebie dzisiaj? Rany Ci faceci to z innej planety chyba sa.Nie martw sie jeszcze sie odegrasz kochana z nawiazka :tak:

Lux no ale majonez przyniosl to najwazniejsze :tak:

Ostatnia edycja:
Jaz - faceci tacy sa a spróbuj wysłac go na zakupy to obraza majestatu i nic nie trzeba a za kilka godzin marudzenie, ze tego lub tamtego brak. Nie przejmuj sie, sama nie znaczy ze bedzie nudno. Napije sie chlop, odreaguje a jak nie bedzia mial mu kto dogodzic smakiem na talerzu, przytulec po kobiecemu, wyprac, posprzatac to sie ogarnie. Mój ma kilku braci, po rozwodach. Uciekaja w pomoc do mamusi. Obiadki, zalatwianie spraw itd. Ciezko meja teraz z sprzataniem, praniem... A my nadal razem. Ja pracuje, przewaznie robie sama zakupy, gotuje obiadki, jak trzeba to pale w centralnem, kupie mu piwko do domu by sie nigdzie nie szlajal, dobrze nakarmie i orzarty po obiedzie nie ma juz sily nigdzie isc. Piwko w lapke i kanapa, laptop tv. Szlak ja trafia jak widzi jak on ma dobrze ze mna. Nie moze zniesc tego ze tamci synowie zle trafili i teraz tylko bula pieniadze na dzieci. Potrafi szczelis tekstami na biednych nie trafilo, szcześciaz... Wychodzi z siebie a i juz nie stara sie ze mna zadzierac vo wie ze na pozycji przegranej jest u mojego meza.

Miss - zdjecia nie widze ale domyslam sie ze chleb byl splesnialy. Jeszcze kobieta w ciazy ma to jesc to juz szczyt wszystkiego. Lezysz sobie w takim szpitalu, maz 100 km od ciebie na oddziale tylko piekegniarka, idziesz z takim chlebkiem do niej i pytasz sie co ty teraz jasz zjesc bo w tej chwili bez kolacji jestes. Zoong i to wielki. A jakbys zjadla, nie zauwazyla bo np plesn byla pod spodem. Wiadomo w ciazy nieraz jedzonko ma dziwny smak. Cos sie zaczyna dziac. Lekarze niet lub jakis sie przyczlapal i co wtedy. A jakby juz doszlli od czego to by byl wielki krzyk czemu pani to zjadla. A i tez niezle. Raz cie wypuszczaja, pozniej zostawiaja na zabieg. Mogli by sie konkretnie zdecydowac. Dobrze ze w koncu cos postanowili.

Oj gdybym nie byla po pracy i nie szla jutro do pracy to bylo by fajnie. Ale sa takie miejsca gdzie trzeba i w nowy rok pracowac. Dobrze ze kierownictwa nie bedzie to troszke luzu chociaz moze sie troszke odsapnie. Przy najblizszej okazji zaswietujemy z mezem nadejscie nowego roku. W mojej sytuacji i taknie warto ryzykowac bo a noz widelec cos juz tam siedzi.
Od dwoch dni kluja mnie jajniki. Do wc nici pomimo zazywania dodatkowo podwojnen dawki blonnika z sokiem marchwiowym i 3 lyzeczek lnu. Miewam metaliczne posmaki w jstach, od 4 dni jem conajmniej 2 razy tyle co wcZesniej a smaki mieszam niemilosiernie a najbardziej to podchodzi mi octowe z miesem i majonezem.

Pisalam post kupe czasu bo jak nie feis to komurka:-)

Mój facet ogólnie jest pracowity, w domu też pomoże itp. Ale gdy widzi piwo to jakby świat się zatrzymał. Ale już wolę, żeby se wypił trzy piwa niż np wódkę. Nigdy mnie nie uderzył, nigdy wielkiej awantury nie było. Kłócimy się niekiedy, ale zawsze przyjdzie i przeprosi. Najgorzej było na początku, gdy jego stara mnie nie akceptowała :( próbowała nas za wszelką cenę rozdzielić.

Lux
E to sie opamietal przynajmniej :-)

Aschlee
Cos ty. Nie byl bedzie w piAtek bo jutro nie chce przyjezdzac. A jak mnie odwozil to mialam poczucie ze chcial przyniesc walizki i spadac jak najszybciej. A tu siedza faceci z zonami a ja sama jak ten palec... przykro poprostu mi jest ale do niego nie dociera.

Jolasia
Jak tylko stad wyjde to opisze wsztstko. Napisze do kogo trzeba i do gazety moze. Nie zostawie tego tak. Tu jest taki burdel ze dramat. W ogole ten ordynator co mi bedzie zakladal ten szew to za przeproszeniem mojej cipki na oczy nie widzial. Bazuje na relacji kolegi. Jeden powiedzial na fotelu ze mam skrocona szyjke inny na usg ze dlugao_O sorry zdecydujcie sie.... przed zabiegiem zamierzam przeprowadzic z nim rozmowe i zmusic by mnie zbadal choc na fotelu. Nasza rozmowe mam zamiar nagrywac. Co by miec dowod jego zachowania choc mam nadzieje ze bedzie grzeczny. Sorry ale kazdy mowi ze mam zdeformowana szyjke i zgieta w ktoras strone. Nie chce zeby mial niespodzianke na stole operacyjnym. A juz napewno nie chce tego sluchac czy ich widziec. Dlatego do piatku mam czas zadecydowac jakie znieczulenie chce. Wpisane jest podpajeczynowkowe ale zdecydowalam ze chce narkoze. I tak wiem ze z nerwow bede tam plakac jak bobr... mam strasznego stresa i obawy ze cos pojdzie nie tak. To mnie przeraza... choc wiem ze to glupie... &&& za fasoline :-) a kIedy testujesz?:-)

Miss, a ten Twój to zawsze ma takie obojętnie podejście względem Twojej osoby? A co do szpitala, to aż dziw, że przedtem jakaś inna pacjentka tego nie rozgłosila na tyle, by ktoś się zajął tym bałaganem tam. Dla mnie to jest niepojęte! Przecież to musi się skończyć, nie można ludzi tak traktować. Zwłaszcza kobiet w ciąży!

reklama
Miss kochana strasznie mi przykro ze tak przygral...a jutro nie bo co? Myslalam ze chociaz jutro wpadnie z zyczeniami noworocznymi.Zamiast wziac dziecko i przyjechac to siedzi w domu :( ale wiesz niektorzy faceci jak zony w domu nie ma to jakby dziczeja? Nie wiem jak to nazwac.
Silna babeczka jestes to to przetrwasz a potem odplacisz mu tym samym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry