reklama

Staraczki 2014 :)

Lux - my faze kłutni zakonczylismy... juz nawet nie pamietam ale dawno nie mielismy ostrego starcia. Przed ooeravja bylam istnym pracocholikiem. Czekalam na wyniki badan, pozniej na wizyte, nastepnie na @ by wyznaczyc termin operacji i dla zabicia czasu bywalo ze dwa tygodnie non stop w racy iedzialam a to i nawet po 12h. Tak niespodziewanie od wakavji czas jebutna, ze juz jestem po, pi wszelkich hormonah itd. Czas uplyna kasa wyplynela a teraz z testem w kosmetykach czekam na 12 dzien po pregnylu. Tak dla pewnosci bo przypuszczam ze owulavja byla u mni ok 48 h po zastrzyku. Czas mija, my sie mijalismy a tetaz oboje z niecierpliwoscia czekamy na wynik naszych zmagan.

Miss - poniewaz u mnie ostatnio krotkie cykle sie trafily a poprzedni wyjatkowo bo w 23 dc juz przeszla, i keki podawal na podstawie analizy wielokrotnego pobierania krwi na hormony pregnyl mialam juz w 12dc a owu byla przed uplywem 14 dc wiec przypuszvzlnie @ powinnam dotac wg ostatnich 3.01 dupka kp10 dmi mam 5.01 i doktorek wraca do pracy wtedy wiec z testem czekam do niedzieli lub poniedzialku.
Staram sie hie wyszukiwac objawow ale kika dolegliwosci zlozylo sie naraz. Chyba prawy jajnik kloje jak na owulavje a to juz po. Przestymulowania jajcorow nie mialam. Wiem jak to boli z poprzednivh prob leczenia. Bolalo meda wlasnie przed uplywem 48 h po zastrzyku. Na nastepny dzien wstalam i juz nic nie xzulam. Dlatego przypuszczam, ze owu byla w pierwszy dien swiat. Moze i oba jajeczka drosly i pekly. Jakby udalo sie oba zaplodnic to za jednym zamavhem bylo by dwoje i to dwujajow. Oby zdne sie nie podzielulo jeszcze bo dopieo bedzie jazda :-). No i wnerwia mnie to ze pije blonnik a z zspotkanie z wc ciezko, tylko pije i sikam.
teraz czekam, czekam, czekam...
Salatka zdobiona, orzechowiec rozmraza sie, super kolacje lajsnelam, zaraz kieliszek wina se trzeond coby do rana nici nie zostalo we mnie i zaraz po polnocy lulu a juyro rano mocna kawa. Jak przyjde do pracy, kawa, w przerwach miedzy badaniami kawa, przy kompie kawa.

reklama
Oj missi - twego chlopa to zawsze tak nosi, czy teraz jak jestes w ciazy? Podobho niektorzy faceci ze swoimi kobietami ciaze przechodza i hormony tez im sie zmieniaja powodujac zachcianki i chumory :-)

Jołasia dobrze robisz, że rzuczasz się w wir pracy, to pomaga. Nie myśli się ciągle o tych staraniach. Miss przykro napewno Ci jest. Ale wiesz co? Urodzisz, zajmiesz się dzieckiem to mąż poczuje się odrzucony i prawidłowo!

Jolasia tez tak robilam kiedys ze jak byly problemy to wpadalam w wir pracy zeby nie myslec i zeby czas szybciej lecial i trzeba przyznac ze to pomagalo :)

Miss nie wiem co powiedziec.Szkoda ze nie potrafi postawic sie w Twojej sytuacji

Missiiss kochana no cos Ty nawet tak nie mysl.Ma wspaniala kobiete w domu ktora dala mu dwoje dzieci,dba o dom jest nad podziw tolerancyjna wiec po co mialby to robic.Bylby totalnym kretynem.Stracilby wszystko wiec mam nadzieje ze az tak mu nie odwali
bo pokazalby ze nie byl wart Ciebie ani Twoich kochanych dzieciaczkow

Ostatnia edycja:
miss - jak znajdzie tzn ze nie wart. Jezeli zrobi to raz, przymkac oko, narobic awantury, zagrozic odejsciem alimentami tde, robi drugi raz to juz przesada. Raz mozna zabladzic ale powtorek z rozrywki to ja juz bym nie scierpiala. W koncu zostanie zkstawiony sam sobie i wtedy bedzie skomlal.

reklama
Chyba dlatego ze on chcialby wiecznie bajerowac a ja juz w bajery nie wierze. I szuka naiwnej .. a mu napisalam na podsumowanie roku ze jezeli chce byc dobrym mezem to wyystarczy ze bedzie lojalny prawdomowny i bedzie przy mnie gdy bardzo tego bede potrzebowala a nie ucieknie po godzinie. Zaraz pewnie napisze ze chce sie klocic... heh... a to on ode mnie starszy o 10 lat jest. Ja wiem ze jestem nerwowa ze czasem zlosliwa ale staram sie by nam dobtze bylo zalatwiam rozne sprawy wyreczam go w tym ale to nie jest wazne.

Jolasia
Kiedys juz mial... dwa lata temu... juz powiedzialam ze drugi raz nawet nic nie powjem a on wylonduje u mamy bez pracy z dala od syna oi mieszkania bo jest moje. A tylko u mamy bedzie mial dach nad glowa i to 300 km ode mnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry