reklama

Staraczki 2014 :)

No i missi skoro by mu zalezalo na synku i nastepnym dzidzi to majac takie warunki jak piszesz nie zrobil by nic.
chyba ze ma zbyt wysokie mniemanie o sobie i znaczny przerost ego, testosteronu to nic go nie powstrzyma.
Wylaczam tableta.
Czas zegnac syary rok mala lampka wina i polozyc sie u boku meza.
Dzieeczyny

Na ten nowy rok i za ten stary wypijcie kieliszek pikkolloooo i spac.
ja lyczka super winka, najdrozszego u nas w miescie za was tetaz zrobie. Nie wypada mi pic wiec taki durzy umiar.

Pa pa pa pa pa pa pa

reklama
Ja bym sie chetnie napila czegos mocniejszego drinka lub wina co da po bani bo klotnie mam zaliczona... eh pieknie sie nowy rok mi zacxyna. Cos czuje ze caly taki do doopy bedzie umnie. .

Dobra nie zrzedze. Wybaczcie. Ide sie myc i spac :*

Missiiss przespij sie kochana,odpocznij i zobaczysz ze ten Twoj chlop tez sie ogarnie :tak: trzymam za to kciuki :tak:
A jak czujesz potrzebe kochana to pisz po to tu jestesmy zeby sie wspierac w kazdej sytuacji :tak:

Ja juz w pracy ciekawe co to za noc dzisiaj bedzie.Spokojnej nocy kobietki

Dobry wieczór :)

Pewnie większość z Was mnie juz nie kojarzy ale z kilkoma dziewczynami zaczynałyśmy ten wątek rok temu :)
Dokładnie rok temu myślałam już że jestem w ciąży ale jednak 1.01 dostałam wredną @. Na szczęście to była ostatnia na wiele miesięcy. Teraz obok mnie w łóżeczku leży wspaniała córeczka. Po wielu m-cach starań się udało.
I WAM się uda, tego Wam życzę, abyście zobaczyły na testach upragnione dwie kreseczki.
Wiem, że ciężko się na nie czeka ale uda się, nie ma innej opcji!!!!!

Miss, ściskam cię mocno i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie!!!!!

pozdrawiam

Hej laski, i jak po sylwku? Ja mam humor do niczego. Stwierdziliśmy z Tomkiem, że odpuszczamy ten cykl pod względem starań. Chcemy podejść do tego na luzie. I kochać się wtedy kiedy chcemy, a nie kiedy musimy. A jeszcze powiedziałam Tomkowi, że jego siostra niech nawet nie próbuje tu przyjść, gdy już urodze. Ją śmieszy to, że nie mogę zajść w ciążę. Jej problemy są ważne, a moje nie. No to ok. Ja jej nosa utre. Niech on tu przyjdzie! Wczoraj razem ze swoim facetem powiedzieli, że mam iść zrobić sobie dziecko-uwaga! Z księdzem. Poczułam się jakbym dostała w twarz. Moja noga więcej tam nie postanie!

Lux
O ja pierd...le. ona jest jakas nienormalna o_O mam... a raczej mialam przyjaciolke ktora twierdzila ze jej problemy sa najgorsze... np. Uciecie opuszka palca bez paznokcia na maszynie. Rok minal a ona jeczy ze czucia w rece traci. Starala sie o odszkodowanie to ja wysmiali podejrzewam bo nic nie dostala. Miala laparoskopie to do tej pory opowiada o tym jakby umierala to kiedys jej sie zapytalam jej ze jak bedzie rodzic to umrze przy 3 cm rozwarcia... do pracy nie moze isc a tak bardzo chce, bo jej pies ma padaczke i musi go obserwowac bo nie wiadomo kiedy bedzie mial atak. A w domu jest babcia i mama lub ciotka a ona w up mowi nie wiem co... masakra mowie wam... juz mialam dosc... i przestalam z nia dyskutowac. Bo kobita 30 lat i prawdziwych problemow chyba nie miala. Ach szkoda gadac. Ale takiej co by sie smiala ze zajsc w ciaze nie moge to bym dala do wiwatu.

Ja doczekalam fajerwerkow fajnie bylo widac u mnie z sali. A tylko dlatego ze zasnac nie moglam. Pozniej od 3:15 nie spalam bo tak mnie kulo w dole. O 6 dostalam chyba nospe forte bo pomogla a moja nospa nie pomaga.

Milego dzionka

reklama
Missiiss sylwester to chyba kulminacja glupich przypadkow z calego roku i nawet nie chodzi az tak bardzo o petardy czy sztuczne ognie mimo ze tez bylo kilka przypadkow ale ludzie sporo alkoholu pija i to co czasem robia jest po prostu bardzo...dziwne...lekko mowiac.No i jednej starszej babeczki mi bardzo szkoda bylo.Jak wiedze cos takiego to sie noz w kieszeni otwiera.No ale coz tacy co potrafia pobic za kilka banknotow jest duzo.Ale mam nadzieje ze los odplaci im z nadwyzka za to co robia
Nie bylo zle, podobno w zeszlym roku bylo duzo gorzej

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry