reklama

Staraczki 2014 :)

No dziewuchy to ma byc wspolne testowanie i potem wspolne swietowanie :-D

Aschle
Co sie slonko dzieje...?? Tulam Cie mooocno!!

Jugoslawa
Ja dzis na deserek mialam ciasto z malinami i galaretka... tak sie nazarlam ze myslalam ze pawia puszcze.... pol schowalam do lodowki na drugim skrzydle korytarza oby mi go nikt nie podpieprzyl ;-) bo bedzie mial ze mna doczynienia hyhy :-P;-)

Julcia
Wyobrazasz sobie ze ten lekarz pozniej idzie do ciebie i ci dotyka goly brzuch? Blee sory ja to mam swira na punkcie mycia rak bbrr. Co ten menzulek nawywijal ze tak nasyfil ;-)

Dzis na sali zostala mi tylkozygajaca :-D pierdzaca kaszlaca smarkajaca i chrapiaca poszla se na dol na patologie jupii :-D;-) ta zygajaca to biedna ona nic nie je... dostaje kroplowki i co sie napije wody to wymiotuje... dobrze ze nie je bo dopiero bylby odglos i smrud zygowin bleee. Ale szkoda mi jej. W ciazy laska jest w 12 tc... masakra tak sie meczyc. Dobrze ze jeszcze te kroplowki sa.

Ostatnia edycja:
reklama
Noelka
Ja tez tak mam ze juz na hurra ;-) no ja tez mam nadzieje. Hmm wydaje mi sie ze mam skurcze co jakis czaso_O leze na boku to brzuch moze twardy nie jest ale czuje jak mi sie ucisk na flaki robi trzyma chwile i puszcza. Rzadko sa ale sa... zapytam poloznej pozniej. Moze je mam. Naciaga mi sie szyjka i krwawie??

Karla
A badania robiliscie jakies? Cos gin zlecal? Ja staralam sie teraz dwa lata ale ciagle bylam pod kontrola gina.

Ja mialam hsg maz badanie plemnikow i narazie tyle jesli teraz @ nie przyjdzie to ide do gin na kontrole poszpitalna po hsg jak czegos konkretnego mi nie zaleci to bede rozmyslac nad zmiana ginekologa

Karla
To kciuki zeby cos sie ruszylo w ta fasolkowa strone :-) ponoc hsg sie robi w kiepskiej pozycji?:-\ jedna laska stad opowiadala bbrr. Ja mialam miec przed 1 ciaza hsg a tu bach moja macica sie wystraszyla chyba .:-)&&&& zeby sie szybko udalo

A jakos cholerka mam wrazenie ze nic mi ostatnio nie idzie tak jak bym chciala...chodze nabuzowana ze samej czasem bym w dziob na opamietanie dala.Chyba za duzo stresow itd.Nie chce tu smecic bo przeciez nie o to chodzi na tym watku.Jeszcze od wczoraj kiepsko sie cos czuje...Walne sobie jakas relaksujaca kapiel zaszyje sie w pokoju z ksiazka i bedzie lepiej.

Missiiss kochana to chociaz od jednej odpoczniesz ;) no lekarz pokazal sie od kiepskiej strony...blee dobrze ze chociaz przed wizytami dezynfekuje....chyba ;)

Jugoslawa ja dzisiaj robilam golabki

Ostatnia edycja:
Karla
To kciuki zeby cos sie ruszylo w ta fasolkowa strone :-) ponoc hsg sie robi w kiepskiej pozycji?:-\ jedna laska stad opowiadala bbrr. Ja mialam miec przed 1 ciaza hsg a tu bach moja macica sie wystraszyla chyba .:-)&&&& zeby sie szybko udalo

Nie chce nikogo straszyc ale nikomu hsg nie zycze. Wylam z bolu. Nogi mialam na ramionach mojej gin bo ze wzgledow nadwagi nie bylabym w stanie lezec majac piety przy posladkach. Mam nadzieje ze moze teraz sie udalo. Termin @ mam miedzy 10 a 12 moze 13 nigdy nie wiadomo.

Aschlee
Nie smiecisz!! Boze to ja chyba calkiem zejde z tego watku co by nie smiecic smetami i zagrozona ciaza bo to staraczkowy watek przeciez :-\ ja moge cie wychlastac tak jak mnie chlastali jak stracilam przytomnosc-chcesz?:-D;-) do kazdej z nas przychodzi taki cholerny czas rozmyslen i podsumowan... ale to dobrze bo sie regenerujemyi nabieramy sil by znow zyc pelna piersia! Zobacz masz prace ktora lubisz bedziesz sie ksztalcic dalej i rozwijac :-) masz wspaniala corcie i meza. Wiem ze przy kiepskim humorze i takie argumenty nie buduja zbytnio. Przeszlas duzo smutkow tak jak i ja i inne tutaj z dziewczyn... ale jestes silna madra kobitka z charakterem i pamietaj ze wszystko co ci nie wyjdzie da ci w przyszlosci taka sile ze bedziesz walczyc o to kolejny raz ale dwa nawet trzy razy mocniej! I dopniesz swego i bedziesz z siebie mega dumna !! O.! :tak:
Czy dezynfekuje?? Hmm szczerze nigdy nie widzialam zeby podszedl do pojemniczka w pokoju i zdezynfekowal. Tylko polozne to robia... z reszta jak rzychodzi ordynator ze swoimi ogonkami to on ani by sie smial nas dotknac co by se rak nie ubrudzic... przeciez on ma od tego ludzi. Masakra...
Aaa golabki mniam mniam z ketchupem :-)

Karla
:-\ tak wlasnie slyszalam ze czlowiek wygiety w paragraf gorzej niz ja na zalozeniu szwu bbbrr ale cos ci tam przetkali? Bylo widac ze cos co bylo niedrozne zrobilo sie git? &&& zaciskam :-)

Miss kochana ale Ty masz problemy z ciaza kochana co zwiazane jest z watkiem :tak:

No ja wiem ze kazdy ma takie chwile czasem dlatego mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej :)

Hej:-)

Noelka ech przykro mi kochana, ale poki nie ma @ jest nadzieja. Ja tez jestem niecierpliwa i musze mieć wszystko na już, a jak na cos czekam to nie mogę się doczekac i mojego m zameczam pytaniami i tekstami, ale czasem jest tak, ze choćbym cos bardzo chciala najbardziej na swiecie jak dziecko to niestety musze poczekac. Nie mogę się doczekac zajscia w ciaze, slubu i wielu innych rzeczy, ale tych dwóch najbardziej i wiem, ze samym mowieniem tego nie przyspiesze, ale staram się myśleć tak, ze to już jest za rogiem i ze niedługo się stanie. Slub to na bank w tym roku, a dzidzius.. no mam nadzieje, ze tez, bo ten rok ma być nasz.
Co do długości staran to u nas jest już rok od czasu podjecia tej decyzji, ale daje nam jeszcze czas, bo była stresujaca praca, intensywny czas i za bardzo chcemy, ale teraz jest pelen luz i po prostu czekam;-)

Aschlee zobacyzsz jutro bedzie lepiej kochana, czasem zdarza sie gorszy dzien lub dni :*

Missiiss bardzo się ciesze, ze już lepiej i mam nadzieje, ze cos konkretnego się tam dowiesz i ze zrobia Ci komplet porządnych badan, chociaż po tym szpitalu to ciezko się takich luksusow spodziewac… a z ta czystością w toaletach i z tym jak lekarz po wyjsciu z niej rak nie myje to szkoda mi slow.. ja to pedantka jestem i takiemu nie dałabym się zbliżyć do siebie:no:

Lux milej wizyty;-)

Anula zdrowka dla synka:tak:

Karla będę zaciskac kciuki, aby się szybko udalo ;-)

Mojego wczorajszego postu chyba nikt nie zauważył.. trudno.
U nas tez wieje okropnie, raz światło wylaczyli na godzine, ale dalam rade zrobic dwa prania, obiadek- ziemniaczki, pieczarki i kotleciki oraz paczki z marmolada, lukrem i skorka pomaranczowa, pycha:-D

Milego wieczoru

Aschlee
Nie smiecisz!! Boze to ja chyba calkiem zejde z tego watku co by nie smiecic smetami i zagrozona ciaza bo to staraczkowy watek przeciez :-\ ja moge cie wychlastac tak jak mnie chlastali jak stracilam przytomnosc-chcesz?:-D;-) do kazdej z nas przychodzi taki cholerny czas rozmyslen i podsumowan... ale to dobrze bo sie regenerujemyi nabieramy sil by znow zyc pelna piersia! Zobacz masz prace ktora lubisz bedziesz sie ksztalcic dalej i rozwijac :-) masz wspaniala corcie i meza. Wiem ze przy kiepskim humorze i takie argumenty nie buduja zbytnio. Przeszlas duzo smutkow tak jak i ja i inne tutaj z dziewczyn... ale jestes silna madra kobitka z charakterem i pamietaj ze wszystko co ci nie wyjdzie da ci w przyszlosci taka sile ze bedziesz walczyc o to kolejny raz ale dwa nawet trzy razy mocniej! I dopniesz swego i bedziesz z siebie mega dumna !! O.! :tak:
Czy dezynfekuje?? Hmm szczerze nigdy nie widzialam zeby podszedl do pojemniczka w pokoju i zdezynfekowal. Tylko polozne to robia... z reszta jak rzychodzi ordynator ze swoimi ogonkami to on ani by sie smial nas dotknac co by se rak nie ubrudzic... przeciez on ma od tego ludzi. Masakra...
Aaa golabki mniam mniam z ketchupem :-)

Karla
:-\ tak wlasnie slyszalam ze czlowiek wygiety w paragraf gorzej niz ja na zalozeniu szwu bbbrr ale cos ci tam przetkali? Bylo widac ze cos co bylo niedrozne zrobilo sie git? &&& zaciskam :-)

Okazal9 sie ze wszystko byl9 drozne. Mialam nadzieje ze okaze sie niedrozne przeczyszcza i zajdziemy a tak to kolejna niewiadoma:/

reklama
Hej laski :) głowa mnie boli, bo te dzieciaki tak się darly, że brak słów. Najstarsza to za każdym razem wariuje, ta dwuletnia drze się bez powodu. Ta 3-miesięczna też dawała do wiwatu. Jak dobrze, że w domku mam ciszę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry