reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee
Napewno bedzie a jak nie jutro to pojutrze :-) ale bedzie :*

Jazza
No z tymi luksusami to masz racje. No ale i tak jestem pelna podziwu ze jak przzyszlam to mi porobil pare baadan. No ja to do kibla najchetniej w kombinezonie bym chodzila ;-) ja zauwazylam i ukochalam :-) ja z praniem tez w pt siedzialam jak na szpilkach zeby tylko sie wypralo zanim swiatlo wylacza :-)

Karla
Ale slyszalam ze po hsg nawet gdy bylo drozne dziewczyny tez zachodza. Juz niedlugo sie dowiesz :-)

reklama
jazza: mówisz o poście w którym piszesz o gorącej kąpieli i ramionach twego mężczyzny? Kilka osób zauważyło przecież ;) Daaaaj pączka :D Chociaż jednego! Proszę :D:D:D Uwielbiam domowe pączki :D Mniam! Ja też mam kilka prań za sobą :) Lubię zapach proszku unoszący się po domu, zwłaszcza jak się wraca do wywietrzonego mieszkania :) Chociaż i tak najbardziej lubię suszyć pranie na świeżym powietrzu. Wtedy też pięknie pachnie.

lux: hihi miałaś nadmiar wrażeń mówisz :D Ciesz się ciszą w domku, ciesz, bo niedługo sama nie będziesz jej miała :D:D:D Jak się dzieciątko pojawi :D:D

karla: tak jak dziewczyny piszą, że wiele par zaszło bo samym badaniu, bo czasem samo badanie udrażnia. Wiadomo, że to tak się mówi, że kolejna niewiadoma, ale mniej komplikacji, bo operacyjne udrożnianie wcale nie jest obojętne. No ale wiem co miałaś na myśli. Lepiej wiedzieć z jakiego powodu się czeka niż nie wiedzieć :)

missiiss: zostań na wątku :) Tu jak w związku: na dobre i na złe :D Nie chcę nawet myśleć o braku higieny w tym szpitalu :/ Mam nadzieję, że bakterii nie będziesz miała. A może trzeba doktorowi przypomnieć, żeby rączki umył? :D Przecież to powinno iść naturalnie, że się dezynfekuje :/

Miss no ja raczej testowac niebede bo chyba owu mialam z 2 dni temu bo mialam piekny sluz...
Wiec niewiem czy mezlu sie zalapal hehe
A ogolnie caly dzien postawil na zabawe z corka...potem prad wlaczyli a w domu balagan ;-)
To macie tam rarytaski;-) na deser zjadlabym sobie cos dobrego;-)
Mniwj kobiwt na sali tym wiekszy spokoj;-)

Karla to wspolczuje bolu!!! Oj niechcialabym miec tego badania...
To trzymam kviuki&&&&

Aschlee oj to mam nadzieje ze za chwile bedzie lepiej kochana...czasami sa takie momenty:/

Jazza a no widzisz jestes podobna do mnie;-)
Mam nadzieje ze te marzenia spelnia sie Tobie;-)
A kiedy planujecie slub?
Nie szczuj mnie tu paczkami;-) tak za mna slodkie chodzi ze koniec mniam mniam;-)

Jugoslawa juz za pare miesiecy bedziemy ladnie na dworze wieszac pranie;-)

Lux to masz wesolo;-)

Hey kobietki ....
I mlody się pochorowal,ponad godzinę w przychodni spędziliśmy w kolejce ...dostal antybiot a ja l4, oj będą nie zadowoleni jutro w pracy jak się dowiedzą. .. no coz ... nie będę wiecznie patrzyla na innych ... dość ... Potem jak człowiek czegos potrzebuje albo co to maja cię w ....
Wróciliśmy, obiad i spac poszlam na 1,5h ....leze i czekam na @ ... jakies spóźnienie ma .... no ale nie czuje coby miała nadejść .... no i test zapodalam z popołudnia ...negatyw ... wiec @ murowana ..jAk zawsze zreszta ;-) ...

Misss noo jutro pogadaj tam z tymi dr niech dojda co od czego i co z lozyskiem ... no a co ta sasiadeczka z sali to takie mdłości ma ze pawiuje ? Czy co jej? Ja pikole wspolczuje .....

Lux relaxuj się ciszą ....

Jula a jak tam w pracy? Power jest?

Karla jak to mówią poki @ nie ma ... nie wiadomo ...
Kiedys byla tu z nami staraczka to spozniala jej sie @ testowala i negatyw;nie bylo @ wciąż WIEC juz nie wiedziala co jest grane, okazalo sie ze ciaza ale wczesna bo ovu poZno byla ....

Aschle ja to mam mnóstwo planow tylko czasu brak ... teraz troche w domciu posiedze to sobie poplanuje,poukladam ... zrelaxuj się ;-)

Anula no wlasnie tak to w zyciu jest planow masa a czasu za malo.Doba powinna trwac ze 48 godzin moze wtedy bylby czas na wszystko:tak:

Kurcze zycze mlodemu zdrowka niech szybko dochodzi do siebie.
Masz racje nie ma sie co przejmowac.Dziwne zebys miala w takiej sytuacji leciec do pracy...
Oby ta wredna @ Cie ominela i jednak nie przyszla

karla: czasem nie da się znaleźć przyczyny dlaczego nie wychodzi i chyba to jest takie dołujące, bo nie można tego przeskoczyć :/ Gdyby się nie denerwować to byłoby łatwiej, ale trudniej się tak dogłębnie wyluzować :/ Trzeba wierzyć, że będzie dobrze i tyle :) To połowa sukcesu :)

julia: ja to się gubię w obserwacji śluzu i łączeniu tego z owulacją :/

anula: najważniejsze, żeby synek wyzdrowiał. A i ty może sobie nieco odpoczniesz :) Tak jak piszesz, czasem trzeba myśleć też o sobie a nie tylko o innych :) Szkoda, że nie było II :( Może spróbuj z porannego moczu? Ja to jestem uprzedzona do tych testów :/ Mam kilka koleżanek, które były w ciąży, a test uparcie jedną kreskę pokazywał :/ Szkoda, że na betę trzeba do lab latać, a nie można w domku sobie zrobić :)

aschlee: odpocznij sobie i spróbuj się zrelaksować. Ja też mam wrażenie, że ostatnio chodzę jakaś nabuzowana i strasznie mam zmienne nastroje :/ Grunt to być tego świadomym :) Tulam.

Pędzę jutro z rana na pobranie krwi, żeby się wyrobić ze wszystkim. Trochę się denerwuję tym, że znowu mnie czeka latanie po przychodni :/ No ale lepiej wiedzieć co i jak niż się zastanawiać. No i podczas brania leków kontrole są konieczne.
Eh...mam nadzieję, że wyjdzie wysoki progesteron a niska prolaktyna :)

Aschle potrzebuje odpoczac,mam juz takie zmęczenie materialu .... i marzy mi się wiosna ...mmm

Jugoslawa no moge zrobić z porannego ale nie wiem czy to cos da,skoro termin byl na wczoraj ... rano zrobię bo mam jeszcze jeden ...ale w cuda nie wierze ....

reklama
Lux tez tak kiedyś mialam ...nie moglam się zalogować i sciagnelam aplikacje taptalk i tam się zalogowalam i wybralam forum bb a aplikacje bb usunelam i działa super ... nie mam juz żadnych problemów

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry