Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej
Miss, no to rzeczywiście kabaret
u mnie plamienie się zaczęło, takie brązowe dziwne jakieś i chyba @ z tego będzie
ech, no cóż
teraz ja trzymam za Ciebie![]()

Miss, - oj to i po nerwach. Teraz tylko odpowiednio zbalamuc tego mlodego doktorka co by Cie chcial.
no i minka wstawia sie na koncu posta a w te miejsca co wsadzam to wyskakuje na sam koniec
Karla, a tak przypomnij mi ile Ty sie starasz? No i do kogo chodzisz? Moze warto rozwarzyc usg bezposrednio po @ tak ok 5 do 7 dc. Wtedy macica jeszcze nie ma grubego endometrium i widac np polipy ktore odpowiadaja za wczesne poronienia lub w ogole nie zagnierzdzanie sie zarodka. Ja hsg mialam raz w 2010 r. Teraz ja trafilam do pozn to juz drugi raz nie robili lko odrazu histerolaparoskopia diagnostyczna p szeregu badan hormonalnych zostala zaproponowana. Juz jestem po przy okazji ze polipiaki byly mega wyskrobali wszystko, sprawdzaja odrazu jajowody jakims tam plynem ze nawet widza czy zeski przesowajace jajeczko dobrze pracuja.
warto sie zastanowic. W razie pytan pisz to pokieruje Cie gdzie bylam, i jak dlugo to trwalo.
![]()