reklama

Staraczki 2014 :)

Dzień dobry poniedziałkowo,

mssiiss: normalnie cuda się tam dzieją w tym szpitalu, cyrk na kółkach. Najważniejsze, że wszystko dobrze z dzieciątkiem i możesz wreszcie odsapnąć. Na takie wieści się czeka, zwłaszcza po takich jazdach jakie były :/ Bardzo się cieszę :) Powodzenia dzisiaj z "łapaniem" lekarza :)

noelka: przykro mi, że @ postanowiła do ciebie zawitać. &&&&& za następny cykl.

aschlee: udanego dnia. Ja chyba też się nie wyspałam. Niby wstałam rano i było ok, ale teraz łapię jakieś zmęczenie :/ Chociaż jak patrzę za okno i widzę, że zaczyna się wypogadzać to nawet mi lepiej.

Zbieram się na badania. Miałam jechać na 8, ale się nie wyrobiłam.
U mnie pada, ale niebo zaczyna robić się niebieskie, czyli jest jakaś nadzieja na ładną pogodę.

Do później :)

reklama
Witam;-)

Watpliwosci witaj;-) pokaz sukienke;-) oj co do dogodzenia rodzonie to wiem cos o tym ...ze ciezko;-) ale patrzcie na siebie;-)

Aschlee no ja tez cos sie dzis nie wyspalam:/

Karla mi tez sie niechce do pracy:/
&&& by nieprzyszla!

Anula88 jak sytuacja??

Jugoslawa za badania &&&&**

A mnie cos kuje w lewym boku:/
Dziwne ze lewy bo w prawym powinno byc...a moze to wina infolicu
I czuje ze ciagle mi cos leci tam...tak wilgotno...taka sytuacja:/

Dzień dobry ....
Deszcz leje i glowa mi peka .... wygladam jak 7 nieszczęść .... i tak się tez czuje ....

Jula sytuacja wyglada tak ... @ brak i nic nie wskazuje na przyjście, sluz mega kremowy dosłownie jak krem ...zrobilam test z porannego, jedna wyrazna druga widoczna ale lajtowa .. wiec albo ovu sie spoznila albo zobaczymy .... na razie testu nie zapodaje bo przez fote nie będzie widac a ja w pełni nie chce sie nakręcić.

Lux probowalas ten taptalk sciagnac ?

Noelka @ sie rozkrecila?

Jugoslawa jak tam?

Miss jak po obchodzie?

Aschle jak samopoczucie?

Dzień dobry ....
Deszcz leje i glowa mi peka .... wygladam jak 7 nieszczęść .... i tak się tez czuje ....

Jula sytuacja wyglada tak ... @ brak i nic nie wskazuje na przyjście, sluz mega kremowy dosłownie jak krem ...zrobilam test z porannego, jedna wyrazna druga widoczna ale lajtowa .. wiec albo ovu sie spoznila albo zobaczymy .... na razie testu nie zapodaje bo przez fote nie będzie widac a ja w pełni nie chce sie nakręcić.

Lux probowalas ten taptalk sciagnac ?

Noelka @ sie rozkrecila?

Jugoslawa jak tam?

Miss jak po obchodzie?

Aschle jak samopoczucie?

Mocnoooo ale to mocnoooo trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&. Zeby byla mocniejsza druga krecha

Anula kurde!!!! Tak spokojnie to mowisz?:-D bardzo chvialabym zobaczyc tego tesciorka;-) to jaki plan dzialania? Jak @ sie nie pojawi a po tym co pisze to napewno;-) to kiedy powtorzysz test?;-)

reklama
Och kochana;-) osiwieje do paitu haha;-)

A ja jednak mam owv piekny sluz haha ale poznalam sie na m organizmie;-) kiedys niewiedzislam co sluz oznacza!
A z mezem w nocy w soboty sie przytulalam ciekawe czy cos to dalo....;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry