Jugosława
Fanka BB :)
Dzień dobry poniedziałkowo,
mssiiss: normalnie cuda się tam dzieją w tym szpitalu, cyrk na kółkach. Najważniejsze, że wszystko dobrze z dzieciątkiem i możesz wreszcie odsapnąć. Na takie wieści się czeka, zwłaszcza po takich jazdach jakie były :/ Bardzo się cieszę
Powodzenia dzisiaj z "łapaniem" lekarza
noelka: przykro mi, że @ postanowiła do ciebie zawitać. &&&&& za następny cykl.
aschlee: udanego dnia. Ja chyba też się nie wyspałam. Niby wstałam rano i było ok, ale teraz łapię jakieś zmęczenie :/ Chociaż jak patrzę za okno i widzę, że zaczyna się wypogadzać to nawet mi lepiej.
Zbieram się na badania. Miałam jechać na 8, ale się nie wyrobiłam.
U mnie pada, ale niebo zaczyna robić się niebieskie, czyli jest jakaś nadzieja na ładną pogodę.
Do później
mssiiss: normalnie cuda się tam dzieją w tym szpitalu, cyrk na kółkach. Najważniejsze, że wszystko dobrze z dzieciątkiem i możesz wreszcie odsapnąć. Na takie wieści się czeka, zwłaszcza po takich jazdach jakie były :/ Bardzo się cieszę
noelka: przykro mi, że @ postanowiła do ciebie zawitać. &&&&& za następny cykl.
aschlee: udanego dnia. Ja chyba też się nie wyspałam. Niby wstałam rano i było ok, ale teraz łapię jakieś zmęczenie :/ Chociaż jak patrzę za okno i widzę, że zaczyna się wypogadzać to nawet mi lepiej.
Zbieram się na badania. Miałam jechać na 8, ale się nie wyrobiłam.
U mnie pada, ale niebo zaczyna robić się niebieskie, czyli jest jakaś nadzieja na ładną pogodę.
Do później
bardzo chvialabym zobaczyc tego tesciorka;-) to jaki plan dzialania? Jak @ sie nie pojawi a po tym co pisze to napewno;-) to kiedy powtorzysz test?;-)