reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Julcia
To &&& zaciskam :-)

Anulcia
Jeszcze nic straconego :-)

A mi sie nawet obchodu nie chce opisywac... zenada... nic nie wiem. Olali to ze mam z rana plamienia zywa krwia... ordynator ze mna nie rozmawial tylko powiedzial ze moj byly lekarz ma sie mna zajac co ewidentnie nie bylo mu w smak. Przylazl ze studentka zeby wywiad ze mna zrobila. I pozniej powiedzial jedno zdanie pani przyszla z plamieniem o_Oo_O chyba kur...a z krwawieniem duzym!! I ze pani polezy. Bo gow.no sie przejal teraz moim plamieniem zywa krwia... ja pier...le mam ochote sie wypisac stad w pizdu!!! Ryczec mi sie chce :-(

Miss co oni poj...sa ? Powiedz im ze albo się toba zajma albo kuzwa naglosnisz to w mediach jakie cyrki tam sie dzieja ... malo tego poinformujesz izbe lekarska i kuzwa wszystkich świętych ... krótko trzeba ich za mordy trzymac ... no zdenerwowalm się

Daj spokoj wyc mi sie chce :-( chce stad juz isc... jutro i tak mnie wypisza... wszyscy mnie olewaja. :-( nie wiem czy pojde do tego mlodego bo chyba nie chce chodzic do tego szpitala pojeb.anego. kuzwa nie wiem co mam zrobic jezeli chodzi o szpital opinie we wrocku nie sa najlepsze :-(

Missiiss kochana strasznie mi przykro ze tak jest w tym szpitalu.To straszne ze wogole tak mozna traktowac pacjentow :(

A nie masz upatrzonego jakiegos innego szpitala do ktorego moglabys sie udac?moze tam ktos by sie toba porzadnie zajal bo to co tam sie dzieje to na prawde zenada

U mnie humor dzis nieco lepszy jutro zapowiada sie bardzo ciezki i stresujacy dzien ale jakos w miare czuje sie opanowana i spokojna :tak:
Zimno u mnie dzisiaj strasznie juz calkowicie przemarzlam bo caly czas cos...o wlasnie to koniec mojego posta bo zas pora sie zbierac.Milego dnia Kochane :tak:

Ostatnia edycja:
Julcia
To &&& zaciskam :-)

Anulcia
Jeszcze nic straconego :-)

A mi sie nawet obchodu nie chce opisywac... zenada... nic nie wiem. Olali to ze mam z rana plamienia zywa krwia... ordynator ze mna nie rozmawial tylko powiedzial ze moj byly lekarz ma sie mna zajac co ewidentnie nie bylo mu w smak. Przylazl ze studentka zeby wywiad ze mna zrobila. I pozniej powiedzial jedno zdanie pani przyszla z plamieniem o_Oo_O chyba kur...a z krwawieniem duzym!! I ze pani polezy. Bo gow.no sie przejal teraz moim plamieniem zywa krwia... ja pier...le mam ochote sie wypisac stad w pizdu!!! Ryczec mi sie chce :-(

Oni sa nienormalni. Wspolczuje ci kochana ja to chyba bym ich pozabijala za to masakra tak kogos traktowac. A nie masz innego szpitala do ktorego moglabys sie udac?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry