miss, - no cóż. Jeden plus. Dr zaowazyl ze to nie bylo poplamianie tylko krwawienie. A teks ze sobie polezy to swiadczy chyba o tym, ze chociazby procedury wymagaja by kobieta w ciazy w takiej sytuacji troszke polezala.
Oj szkoda ze ta @ przychodzi w nieskonczonosc.u mnie po operacji w koncu krotsza. Trzy dni mega krwawienia jeden wyjacy z bolu (pylargina przy bolu sobotnik bolu nie dala rady lacznie z nospa) od wieczora tylko poplamianie.
Noelka, - no to tyle to troche. Hcg to troszke slabe badanie i dlatego dr mi zaproponowal operacje. No raczej to miala byc tylko siagnostyka a skonczylo sie ja skonczylo. Jak zajzeli do srodka to dopiero zaowazyli, ze cos tam uroslo i to tak duzo ze byli zaskoczeni. No i endometrioza tez zaskoczenie bo badanie jakies tam z krwi mialam i nic nie wykazalo. Moze troszke boli, pozniej ciezko z dzwiganiem i wysilkiem ale warto.
A ta twoja doktor czasami w szpiyali lub w poradi na polnej nie pracuje, bo mnie cos to nazwisko znajome sie zdaje.
Operacje juz robia jak facet sie zbada by ndarmo kobiety nie meczyc.
Mnie po operacji spadlo kilka kilogramow. Pomimo tego ze minelo poltorej miecha i niesiac siedzilam w domu to podsklczylam tylko do niecalych 56 kg i nie wzrasta. Najprawdopodobniej byla to woda od hormonow a rozmiarowo to wykladlo na jakies dwa rozmiary wiecej niz teraz.
Ktoras pisala o TSH. No coz. Znajdz dobrego endokrynologa a najlepiej lekarza z e specjalnoscia ginekologiczno-endokrynologicznej. U mnie tarczyca normowana byla 5 lat. Pierwszy raz w zyciu w grudniu zobaczylam normalny wynik. Tzn latem mialam na granicy dolnej normy ale to dopiero co wrocilam z nad morza dr wyjasnil, ze to byla wina nadmiaru jodu i dobrze że nie bylam tam dluzej bo moglo wskoczyc w nadczynnosc.
Ktora mi odda kawalek dnia. Po nocce spalam do 12:30 nawet siusiu mnie nie obudilo. Cala noc bolal mnie brzucholec na jelitowke i teraz po papu znowu sie zaczyna. Nie ide do wc tylko tak smiga to mi po jelitach. Wstyd w jakiejs ciszy publicznie stac bo pomysla ze sie glodzi dziewczyna. Nie wiem czy za ciasteczka sie wezne. Stawy w nadgarstkach mnie bola i dlonie.