reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
miss, - no cóż. Jeden plus. Dr zaowazyl ze to nie bylo poplamianie tylko krwawienie. A teks ze sobie polezy to swiadczy chyba o tym, ze chociazby procedury wymagaja by kobieta w ciazy w takiej sytuacji troszke polezala.

Oj szkoda ze ta @ przychodzi w nieskonczonosc.u mnie po operacji w koncu krotsza. Trzy dni mega krwawienia jeden wyjacy z bolu (pylargina przy bolu sobotnik bolu nie dala rady lacznie z nospa) od wieczora tylko poplamianie.

Noelka, - no to tyle to troche. Hcg to troszke slabe badanie i dlatego dr mi zaproponowal operacje. No raczej to miala byc tylko siagnostyka a skonczylo sie ja skonczylo. Jak zajzeli do srodka to dopiero zaowazyli, ze cos tam uroslo i to tak duzo ze byli zaskoczeni. No i endometrioza tez zaskoczenie bo badanie jakies tam z krwi mialam i nic nie wykazalo. Moze troszke boli, pozniej ciezko z dzwiganiem i wysilkiem ale warto.
A ta twoja doktor czasami w szpiyali lub w poradi na polnej nie pracuje, bo mnie cos to nazwisko znajome sie zdaje.
Operacje juz robia jak facet sie zbada by ndarmo kobiety nie meczyc.
Mnie po operacji spadlo kilka kilogramow. Pomimo tego ze minelo poltorej miecha i niesiac siedzilam w domu to podsklczylam tylko do niecalych 56 kg i nie wzrasta. Najprawdopodobniej byla to woda od hormonow a rozmiarowo to wykladlo na jakies dwa rozmiary wiecej niz teraz.
Ktoras pisala o TSH. No coz. Znajdz dobrego endokrynologa a najlepiej lekarza z e specjalnoscia ginekologiczno-endokrynologicznej. U mnie tarczyca normowana byla 5 lat. Pierwszy raz w zyciu w grudniu zobaczylam normalny wynik. Tzn latem mialam na granicy dolnej normy ale to dopiero co wrocilam z nad morza dr wyjasnil, ze to byla wina nadmiaru jodu i dobrze że nie bylam tam dluzej bo moglo wskoczyc w nadczynnosc.

Ktora mi odda kawalek dnia. Po nocce spalam do 12:30 nawet siusiu mnie nie obudilo. Cala noc bolal mnie brzucholec na jelitowke i teraz po papu znowu sie zaczyna. Nie ide do wc tylko tak smiga to mi po jelitach. Wstyd w jakiejs ciszy publicznie stac bo pomysla ze sie glodzi dziewczyna. Nie wiem czy za ciasteczka sie wezne. Stawy w nadgarstkach mnie bola i dlonie.

Miss to super wiesxi;-) ze lekarz sie zgodzil;-)

A niema vo dzialac bo meza niema:/ sobotnia noc musi wystaczyc hehe

Jugoslawa a no dziwne i moze faktycznie ten infolic pomogl na owu;-) bo ewidentnie kulo mnie z lewej strony hehe

Jazza swietny pomysl na slub;-)
Dziekuje kochana;-) zbyt mily niebedzie ale mam nadzieje ze szybko zleci;-)

Miss 7 dusz? Hmmm brzmi ciekawie o czym to?

Miss obejrzyj zaginiona dziewczyna, ksiazka super wiec film tez powinien byc dobry;-)

Zaginiona dzewczyne ogladala, dlugi ale ciekawy. Tez polecam.

Aniulla &&& Oj zebra ie w szkole? Masakra bedzie:-) ?

Julcia - a ty do ko chodzisz. Moze kogos polecasz? Zastanawialam sie nad poradnia na polnej.

Dzięki dziewczyny za kciuki i rady :)) :* Jugosława, bo chciałam odpocząć od tych myśli, ale jak już mam jakiś trop to posiedzę z Wami :) mówię Wam prawie wszystkie objawy niedoczynności do mnie pasują, bez naciągania, więc na pewno jest coś na rzeczy.. cieszę się, że chociaż wiem, w którą stronę patrzeć. A to wszystko dzięki siostrze (15 lat) coś się źle czuła i poprosiła mamę, żeby poszły na wyniki i wyszło, więc ja też poleciałam i tadam. Pewnie jutro prolaktyna wyjdzie też nie taka, bo tsh ponoć też zaburza jej funkcjonowanie. Jeśli tak to będę w domu, mam nadzieję :) Wydawało mi się to wszystko dziwne skoro wszyscy w mojej rodzinie fasolkowali za 1 razem, bez zadnych problemów..

jazza: też mi się podoba stwierdzenie, że zdominowałaś swojego faceta seksualnością :D Hahaha niezła ta twoja przyszła teściowa :D

jołasia: a co cię tak żołądek męczy? Zawsze tak przy @ czy czymś się zatrułaś? Ja dzisiaj się dniem nie podzielę, bo też krótko spałam :/ Chodzę jak jakieś zoombie. Możże jutro oddam :)

moniusia: niezły splot wydarzeń :) Najważniejsze, że cię doprowadził do miejsca w którym jesteś :) Teraz odpowiedni lekarz, który zna się na hormonach i ich stabilizacji i będzie dobrze.

A mnie się spać chce :/ Chyba mi za dużo krwi pobrali :D
U mnie zaczyna się chmurzyć. Coś czuję, że zaraz zacznie lać.

reklama
Jugoslawia - ni zoladek tylko po jelitach latapowietrze. Nospe wzielam i tak dalej skreca z bolu. W pracy jedna osoba ganiala przedwczoraj do ubikacji, z 10 razy przez dwie godziny. Wczoraj u mnie sie zaczelo. Tylko ja nie pojde do wc i zzlatwie sprawe, tylko wtedy tak mnie meczy z dwa dni.

Moniusia co do leczeniia. Dobrze by bylo jakbyscie mieli w poblizu poradnie endokrynologiczno-ginekologiczna. Moze skieruja kompleksowe badania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry