reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Lux
No ty polecalas ty :-) tytul mi sie spodobal :-)

Ja tez nie bede opowiadac :-) fajny mega. Ciut ciezki ale super. Koncowka byla szokiem bo sie nie spodziewalam
..

Wieczorem zapodam ta zaginiona dziewczyne jak bedzie na necie :-)

Noelka u mnie tez @ zawitala ale co tam, juz w kalendarzu zapisane kolejne dni plodne i dzialamy dalej ;) Tak w ogole mamy bardzo podobne terminy @ i owu, moze za miesiac bedziemy razem skakaly z radosci ;) Glowa do gory, nam tez sie uda!!!!

O, wróciłaś, melka19 :) no mam taką nadzieję, może będzie taki prezent na walentynki? ;)

Miss, czyli zaczyna się układać :)

Julia
, no chyba muszę tak zrobić. Mam już jeden cel - znaleźć pracę :D ale już nie wiem, co trudniejsze, zrobienie dziecka czy to ;)

jołasia: coś pomyliłam w takim razie żołądek z jelitami :D Ja dzisiaj specjalnie pojechałam, żeby kupić miarkę kuchenną, taki zwykły kubek z podziałką i co? Nie było :/ normalnie się zdenerwowałam, bo zawsze tak jest, że jak zaplanuje to nie kupię :) Tylko jak nie zaplanuję to też nie kupię :)

jazza: oj tak, oby do wiosny :)

lux: jak tam dzieciaczki? Grzeczne?

noelka: dobre pytanie co jest trudniejsze :D Hahaha w dzisiejszych czasach to wszystko się pomieszało :) Powodzenia w szukaniu. W sumie trochę czasu jeszcze masz, czasem jak oferta wpadnie i potrzebuja pracownika to od razu zatrudniają.

Też oglądałam "Siedem dusz" i też się wzruszyłam. Warto obejrzeć, zdecydowanie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry