• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Lux milego dnia w pracy, aby dzieciaczki były grzeczne ;-)

Noelka oj tak i ja się zastanawiam co trudniejsze znalezienie pracy czy poczecie dziecka i dochodze do wniosku, ze za obie rzeczy powinni medal przyznawac, ale u nas w kraju jest ciezko z praca i z dostaniem się, jak bylam zagranica takich problemow nie było, jak widzieli zes dobry to brali i zazwyczaj się nie mylili, a tutaj? Jestes dobry, masz swietne CV i co? Nic, ale uda się nam zobaczysz i jedno i drugie ;-)

Melka oj czekam z niecierpliwością na moment, kiedy nadejdzie nasz dzien slubu i kiedy to przezyjemy, wkladanie obraczek, slubowanie ehhh:-)

Anula ztymi obiadami to ja i u siebie mam takich dwóch- narzeczonego i tate, którzy tez wymyślają, a ja tez wymyślam swoje dania, bo lubie eksperymenty kulinarne, ale i tak ja gotuje, ja decyduje :-D. Ja po obiedzie, a M zje jak woci.

Dzwonili do mnie i w piątek mam rozmowe o prace. Hyhy:-D

Ja bym już chciala cos znaleźć, bo brakuje mi tego zycia w biegu;-)

reklama
No ja juz w domku.Zapisze sobie tytuly tych filmow i tez zapodam tylko dojde troche do siebie.

Anula synus fajna zestaw wybral mniamm
No i oczywiscie kochana kciuki za tesciora :tak:

Missiiss super ze Nowy sie zgodzil poprowadzic Twoja ciaze dalej :tak: w koncu ktos sie porzadnie Wami zajmie :)

Ostatnia edycja:
Jazza no to super ;-) .... niech szybko się cos znajdzie ... choc pewnie zatesknisz za "wolnym"

Obiady zaraz beda gotowe ....

Kurcze tak się wczuwam ... bo brzucho cos odczuwalny ale nie jak ba @ tylko jakby niestrawność grr ..

jołasia, oo to faktycznie masz daleko.. to super :) a jak wyglądało Twoje tsh na początku? Bo ja mam trochę tylko ponad normę (do 4,2 - ja mam 4,42) no, ale czytam, że to i tak dużo przy staraniu się. FT3 i FT4 nie robiłam jeszcze. Siostra odebrała dzisiaj wyniki ft3 i ft4 i jedno i drugie w normie. Jeśli ja też tak będę miała to jest się czym martwić czy po prostu czekać? Bo wyczytałam, że tego się nie leczy w takim przypadku? Ale z kolei na płodność wpływa, więc nie wiem :(

Ostatnia edycja:
Moniusia - nie czytaj bredni. Masz ponad norme i to juz swiadczy o tym ze cos moze sie dziac. Na twoim miejscu zbadala bym jeszcze cholesterol calkowity. Ja mialam tsc niecale 5 i cholesterol znacznie podwyzszony. Gin powiedzial ze cholesterol i nawet lekko wyzsze tsh to horoba tar zycy. Okazalo sie ze pozniej tylko raz mialam tsh ok8 a tak to zawsze w normie tylko ze niecale 4. Trafilam do endokrynologa ktory zbadal odrazu przeciwcial przec perodyksazie tarczycowej czy cos takiego i okazalo sie ze'mam hashimoto.
dla staranek jezeli chodzi o tsh to najlepsze ok 1 do 2. Dlatego wazny jest dobry lekarz zeby normowanie tarczycy tak dlugo nie trwalo u Ciebie jak u mnie.

Wyszlam zfobic herbatkum owlcum do kuchni i zapodalam paczki na stolnicy. Teraz ladnie pod sciereczka sie dochodza. Ciasto samo z siebie dlugo nie stalo w cieple bo to takie z serem do bardzo nie urosnie ale jak'sie na stolnice juz ponczusie ulozy to troszke podskocza.

reklama
Byłam w pepco u szwagierki i kupiłam kilka *******ek :) teraz czekam na nią w aucie, niedługo wyjdzie. I jedziemy po ta farbę i po spozywkę. Aschlee zapalenie ucha to porażka, ja pamiętam jaki to ból.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry