reklama

Staraczki 2014 :)

Lux milego dnia w pracy, aby dzieciaczki były grzeczne ;-)

Noelka oj tak i ja się zastanawiam co trudniejsze znalezienie pracy czy poczecie dziecka i dochodze do wniosku, ze za obie rzeczy powinni medal przyznawac, ale u nas w kraju jest ciezko z praca i z dostaniem się, jak bylam zagranica takich problemow nie było, jak widzieli zes dobry to brali i zazwyczaj się nie mylili, a tutaj? Jestes dobry, masz swietne CV i co? Nic, ale uda się nam zobaczysz i jedno i drugie ;-)

Melka oj czekam z niecierpliwością na moment, kiedy nadejdzie nasz dzien slubu i kiedy to przezyjemy, wkladanie obraczek, slubowanie ehhh:-)

Anula ztymi obiadami to ja i u siebie mam takich dwóch- narzeczonego i tate, którzy tez wymyślają, a ja tez wymyślam swoje dania, bo lubie eksperymenty kulinarne, ale i tak ja gotuje, ja decyduje :-D. Ja po obiedzie, a M zje jak woci.

Dzwonili do mnie i w piątek mam rozmowe o prace. Hyhy:-D

Ja bym już chciala cos znaleźć, bo brakuje mi tego zycia w biegu;-)

reklama
No ja juz w domku.Zapisze sobie tytuly tych filmow i tez zapodam tylko dojde troche do siebie.

Anula synus fajna zestaw wybral mniamm
No i oczywiscie kochana kciuki za tesciora :tak:

Missiiss super ze Nowy sie zgodzil poprowadzic Twoja ciaze dalej :tak: w koncu ktos sie porzadnie Wami zajmie :)

Ostatnia edycja:
Jazza no to super ;-) .... niech szybko się cos znajdzie ... choc pewnie zatesknisz za "wolnym"

Obiady zaraz beda gotowe ....

Kurcze tak się wczuwam ... bo brzucho cos odczuwalny ale nie jak ba @ tylko jakby niestrawność grr ..

Jazza kochana kciuki za piatkowa rozmowe :tak:

Jestem tak zmeczona ze wiecej nie pamietam co mialam napisac.Zawialo mi chyba ucho bo tak mnie boli ze az cala glowa zaczyna...nienawidze zimy

jołasia, oo to faktycznie masz daleko.. to super :) a jak wyglądało Twoje tsh na początku? Bo ja mam trochę tylko ponad normę (do 4,2 - ja mam 4,42) no, ale czytam, że to i tak dużo przy staraniu się. FT3 i FT4 nie robiłam jeszcze. Siostra odebrała dzisiaj wyniki ft3 i ft4 i jedno i drugie w normie. Jeśli ja też tak będę miała to jest się czym martwić czy po prostu czekać? Bo wyczytałam, że tego się nie leczy w takim przypadku? Ale z kolei na płodność wpływa, więc nie wiem :(

Ostatnia edycja:
Moniusia - nie czytaj bredni. Masz ponad norme i to juz swiadczy o tym ze cos moze sie dziac. Na twoim miejscu zbadala bym jeszcze cholesterol calkowity. Ja mialam tsc niecale 5 i cholesterol znacznie podwyzszony. Gin powiedzial ze cholesterol i nawet lekko wyzsze tsh to horoba tar zycy. Okazalo sie ze pozniej tylko raz mialam tsh ok8 a tak to zawsze w normie tylko ze niecale 4. Trafilam do endokrynologa ktory zbadal odrazu przeciwcial przec perodyksazie tarczycowej czy cos takiego i okazalo sie ze'mam hashimoto.
dla staranek jezeli chodzi o tsh to najlepsze ok 1 do 2. Dlatego wazny jest dobry lekarz zeby normowanie tarczycy tak dlugo nie trwalo u Ciebie jak u mnie.

Wyszlam zfobic herbatkum owlcum do kuchni i zapodalam paczki na stolnicy. Teraz ladnie pod sciereczka sie dochodza. Ciasto samo z siebie dlugo nie stalo w cieple bo to takie z serem do bardzo nie urosnie ale jak'sie na stolnice juz ponczusie ulozy to troszke podskocza.

reklama
Byłam w pepco u szwagierki i kupiłam kilka *******ek :) teraz czekam na nią w aucie, niedługo wyjdzie. I jedziemy po ta farbę i po spozywkę. Aschlee zapalenie ucha to porażka, ja pamiętam jaki to ból.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry