reklama

Staraczki 2014 :)

Miss tesciowa dobra kobita,musialam starego pogonic zeby tam pojechal ,oni nic sie nie zala,nie wpierdziela ja nawet za często nie dzwonia bo nie chca przeszkadzać .... i zeby glupio nie bylo ... ni i tak o to w naszej lodówce m.in zagoscilo 50 jajek hehe nie wiem chyba zaczniemy się nimi nawalac ....

Nawet się nie wyspalam,mlody kima a ja czekam na ta dziewuche z pracy co mi dokumenty przywiezie. .... @ brak,nic się nie dzieje ... nie czuje fizycznie zeby miala byc ale psychicznie i podświadomie zwyczajnie się pykam ze i tak przyjdzie bo nie potrafię inaczej .... a dzis już 4 dni spoznienia ....
A ty jak się czujesz? W domu juz?

reklama
Miss nie wiem, czekam ... na cud chyba,przylapuje się na tym ze wslu****e się w swoje ciało i szukam objawow nadchodzącej @ .... chyba z kazdym kolejnym cyklem jakieś wypalenie mnie dopada .... sa dni plodne,potem test,nakrecanie,@ i taki i niezmienny schemat ....

jołasia, no to na bogato ta choroba, eh ;/ dzieki za wyjaśnienia :*

Jugosława, ehh ;/ zawsze coś :( spokojnie może pójdziecie tym tropem i załatwicie sprawę :*

anula88,
bardzo prawdziwe słowa :( niestety nikt tego nie wie, może Ktoś uważa, że za jeszcze trochę będzie jeszcze lepszy czas, a może miało się coś stać, ja próbuję tak sobie takie rzeczy tłumaczyć.. Najgorzej tylko jak dowiaduję się o ciąży nieplanowanej kogoś z bliskiego otoczenia (wczoraj np.) boli jak cholera, choć staram się nie myśleć o tym. A ten schemat to znam, bardzo to denerwujące, żeby tak wyłączyć myślenie ;/

Wczoraj zmusiłam męza do igraszek, bo stwierdził, że i tak nie ma sensu się kochać, bo cud się nie zdarzy, bo dopiero mam iść do lekarza wyjaśnić te tsh ;p więc go troszkę nakrzyczałam no i dał się skusić ;p Mi coś głowa leci..odebrałam dziś grupę krwi, bo nigdy nie wiedziałam jaką mam;) najchętniej to bym jeszcze raz się pokuła jak odbierałam te wyniki, żeby sprawdzić te tsh jeszcze raz. Eh, ale poczekam na skierowanie, bo kasa idzie jak woda.

Moniusia oby wszystko się wyjadnilo ....kciuki za wyniki .... mi grupe krwii okreslili jak w ciąży bylam .... to i juz wiecej nie musze ... moj maz zaczyna coraz częściej mówić ze to on juz nie moze miec dzieci ze to z nim coś nie tak,ze tak czuje i nie przegadasZ ... ja nie lubię sie prosic i zmuszac,wtedy odnosze wrażenie ze tylko mi zalezy ....no ale kazda z nas ma inaczej ;-) ....
U mnie do okola tez duzo Ciąż, dzieci .... teZ mnie to dobija bo człowiek tak marzy o tym ....

Odespałam wszystkie nocki.
teraz wiem ze czeka mnie maraton 9dni w ciagu. Moze niech jeszcze dadza po 12h. A dzieciaka to chyba bede robic lunatykujac.
Trzebz sie zwyra wygrzebac i M kupic jego chlebus.
pies sie naprzkrza, glodna jestem, zimno a u mnie LLLEEEŃŃŃŃŃŃŃŃ!!!!!!

Anulcia
Az cie podziwiam ja juz bym codziennie z testem siedziala ;-) a co do meza jak z toba bedzie oki i tak jeczy niech zrobi badania. Moj to tak mowil ze zrobi a przyszlo co do czego i strach go zjadl :-P

Moniusia
A to maz niedobry no ;-)

Jolasia lunatykujac hehe a moze tez jakieś wyjście ...

Miss no to jest moj ostatni cykl w nowym robie badania ...moze sie nakrecam itp a nie ma na co .... nie robie testow bo czuje ze nie ma po co ;-)
Jak po obchodzie? Co gagali?jak krwawienie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry