reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jugoslawa
Bo ja chyba nie pisalam ze w pn wychodze bo mi w pn rano przyszli ze pobiora wyniki i dopiero o 2 dali mi znac ze papa. Pozniej pakowanie i jazda do domu i jakos tak... szkoda ze nlody nie ma pryw. Gabinetu ale na nfz bede sie bujac co jakis czas do niego. Aby miec milego doktorka w szpitalu. A teraz nie wiem nigdzie nie ma terminow na caly przyszly tydzien... napisalam juz do tego mojego bylego rano ale glucho ciaza wiec nawet pewnie nie odpowie jak ostatnio juz go mam dosc mam ochote mu wygarnac jakim jest palantem i smiesznym czlowoekiem -lekarzem... bede szukac jeszcze w klodzku lub nysie. Ide lezec dalej bo leb mi nawala

Sobuss a moze niech dziewczyna przejdzie sie do lekarza? A on ja poprowadzi co dalej....

Noelka fajnie ze zajrzalas;-)
Co tam u Ciebie?

Miss kurde nawet we wrocku niema zadnego lekarza niema ktory by cie przyjal? Niechce sie normalnie wierzyc:/

Dzis sobie zabadalam szyjke i tak nic z tego niewiem hehe

Udalo mi sie zarejestrowac do nysy na polowkowe. Ale nie wiem musze znalezc kogos prywatnie bo boje sie ze jak bede chodzic do mlodego na nfz to nie bedzie usg co wizyta. Ogolnie spedzilam dzis wiekszosc dnia na szukaniu ginekologa i mam takie nerwy ze ja piernicze :-( zalamana jestem. Ten moj stary gin wykasowal swoj nr ze znanego lekarza pewnie po moich slowach i swoich zdecydowal ze skoro mu to nie odpowiada to nie bedzie wiecej go rozdawal. Niepowazny czlowiek smiac mi sie chce z niego... musze jakiegos znalezc i to mnie przeraza bardzo :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry