reklama

Staraczki 2014 :)

No tak jak zawsze skleroza :)
Jakos szczerze staram sie nie nastawiac zeby rozczarowanie za bardzo nie bolalo...

Załączniki

• uploadfromtaptalk1421861335111.jpg
    uploadfromtaptalk1421861335111.jpg
    5,7 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Aschle no przecież jakie rozczarowanie ?
Ha widze jaaaa ;-) ....
Powtarzasz test czy do dr lecisz ?

Niech mnie żadna z was nie opindala za kilka postów pid rząd ale ponioslo mnie i obiecuje edytować ;-)

A bo odrazu mnie nachodza mysli ze moze los zas sobie ze mnie kpi w niefajny sposob...chcialabym sie cieszyc ale boje sie:tak:

No nic poczekam ze dwa dni zrobie test i jak bedzie juz mocna to jade prosto do lekarki :tak:

Lux nie ma sprawy :)

Julcia wiem kochana ja juz dzis dzwonilam do lekarza i powiedzieli ze mam poczekac do terminu @ i powtorzyc test i jak bedzie pozytyw mam w tym samym dniu wizyte bez kolejki :tak:

A bo odrazu mnie nachodza mysli ze moze los zas sobie ze mnie kpi w niefajny sposob...chcialabym sie cieszyc ale boje sie:tak:

No nic poczekam ze dwa dni zrobie test i jak bedzie juz mocna to jade prosto do lekarki :tak:
Życzę Ci strasznie bardzo ,bardzo mocno żeby to nie byl żart i zeby za 2 dni pojawily się mocne 2 krechy haa to będzie weekend i będziemy z Tobą swietowac ;-)

Lux noo już mnie to meczy... a jak mi się uleje to bd lipa ... człowiek teZ kiedyś musi odpoczac ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry