reklama

Staraczki 2014 :)

Cześć :)

Julia, Jugosława, dzięki, że pytacie :) dzisiaj masakrycznie boli mnie gardło :/ a oprócz tego postanowiłam wziąć się za siebie i zaczęłam ćwiczyć :D i ćwiczę właśnie z Mel B, o której tu wspominałyście ;) na razie dopiero 2 dni :D

Miss, fajny brzuszek :)

Aschlee, trzymam kciuki za mocne krechy!

Jazza, fajnie, że Cię chcą, na pewno teraz zacznie się dobra passa :)

reklama
Haha ja wczoraj juz padlam ale widze ze rozmowa sie dalej toczyla :-D takie wieczorne spedy sa the best ;-):-P to co by bylo na zywo haha ;-)

Anulcia
Nie jeczaly te duchy twojemu mlodemu w nocy??hahahaha :-D;-)

JULCIA
Tylko od razu mowie jak nie cwiczylas wczesniej tych miesni to moze byc na zajatrzu ciezko ;-) fajnie ze mloda daje pognic w lozeczku :-) moj to szalu zaraz dostaje i lata po calym wyrze.

Jazza
Haha noppisalas o tym rzadzie i gaciach haha pamietam ze padlam wtedy ze smiechu:-) haha szef na poziomie :-D ale taka prawda ;-)
No o chodakowskiej to chyba mozna pisac i pisac dla mnie wysuszona na wior i twarz jak kunica :-P bbbbrrr
Mam nadzieje ze tance brzucha wyszly elegancko ;-)fajna nutka!!

Jolasiu
Ale fajnie bialo :-) brzucha to chodakowskiej kompletnie nie zazdroszcze ale to kwestia gustu jak juz wczesniej pisalam.:-)

Jugoslawa
Tak z twoja pamiecia wsio ok :-D dziekuje :* &&& za nowy cykl ciesze sie ze juz brzuszek nie boli i sie lepiej czujesz:-)

Julcia
No wczoraj nalicxylam 3 litry... dzis niecale pol narazie ale sie dobrze zaczelo. O fuvck zapomnialam o antybiotyku :O

Aschlee
Dasz fotke :-) ja tak lubie bladzioszki :-D &&&&&& craz mocniejsze!!!!

Mezu wlasnie poczul na dole brzuszka jak fajnie kopnela :-) az jesten w szoku ze juz przez brzuch ja czuc ale to pewnie dlatego ze mam malo wod.

A fotka zapomnialam ;-) dla was jak chcialyscie.
piękny!

Witajcie,

w końcu chyba się wyspałam...wczoraj około 21 byłam już w łóżku :D Daaaawno nie przespałam tylu godzin :)
Na termometrze niezbyt zachęcające 0 stopni i śniegu już prawie nie ma. Znaczy jest jeszcze biało, ale bez rewelacji.
U mnie 4dc i czekam aż @ sobie pójdzie, coś jej się spodobało chyba, bo myślałam, że pójdzie już trzeciego dnia, ale jednak nie.

Udanego dnia :)

Hej kochane :)

Aschlee, wow, ja też widzę bladzioszka, 3mam kciuki.. :) :*

Jugosława,
no proszę, czasem fajnie tak pójść wcześniej spać :)) Niech trwa dłużej 3 dni to za krótko na @ :) wszystko idzie ku dobrej drodze widać u Ciebie :)

Bosz, a ja się dzisiaj czuję taka nie do życia, ciśnienie mam chyba przy granicy życia i śmierci , takie niskie;/ wczoraj do późna siedzieliśmy u babć i tak jakoś rano nie mogłam się podnieść.. w ogóle podle sie czuję. Wczoraj miałam dołka, bo wszyscy zaczęli dzieci wam w domu nie płaczą, siedźcie i chyba każdy to po 3 razy powtórzył. Nie wiem czemu, ale mnie nawet takie głupie powiedzenie boli.. Czułam się jak jakaś ułomna :(, każda kobieta w męża rodzinie siedziała z maluszkiem.. i tak jakoś.. ehh no nic trzeba się wziąć w garść "nic pan nie zrobisz" ;)

Ostatnia edycja:
lux: u mnie wyszło słońce...śnieg pewnie już całkiem zniknie, ale przynajmniej dzień będzie ładny :)

moniusia: może kawkę sobie zrób i podnieś ciśnienie, albo zjedz coś słonego. A co do tekstów rodziny na temat dzieci to bolą, bo człowiek się stara chce mieć dziecko, a coś mu nie wychodzi :( To chyba przez to bierzemy takie teksty do siebie. Ja kiedyś jak jeszcze nie myślałam o dzieciątku i takie teksty słyszałam to mnie wcale nie ruszały, ale teraz jak chce mieć to jest inna bajka. Trzeba trochę wrzucić na luz...ciężkie to, ale innej opcji nie ma bo można zwariować. Tulam. Głowa do góry, cyc do przodu ;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry