reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Lux to jeszcze chyba nie dzis ... no ale zacząć można ;-)

Aschle glowka do góry będzie dobrze ;-)

Miss jak tam ?

Jula kiedy do pracy ....

Wątpliwości cudooo ....
Jula właśnie doczytalam, kciuki kibicuje ci jutro !

Miss porabane z tymi szpitalami .....mam nadzieje ze jednak coś znajdziesz, swoja droga zenua zeby człowiek szukać musiał ... grr

A odnośnie kopytek to mezu wczoraj od teściowej przywiozl ...to zapodalam pulpety w sosiwie pieczarkowym i wciagalismy z mlodym na obiad ;-)

Anula88 za staranka&&&&&&
To zabiegana dzis bylas;-) no ja tez troche ale siedzialam caly tydzien w domu i mialam juz dosc:/
Do pracy w poniedzialek zaczynam nocki:/
Co do testu watpie by cos bylo....:/

Jugoslawa mi @ koncowka nieprzeszkadzala w przytulaniach;-) ale ja mialam do tej pory skromne @;-)

A wiecie od poniedzialku ruszam z dziewczynami na silownie;-)

Miss ja pierdzielu zeby bylo tak ciezko znalesc dobrego lekarza i szpital?:-(:'(

julia: oooo będzie testowanko, będzie testowanko! Super :D Oj zrobiłaś smaka i to dużego :D A mąż jak się ucieszył, że będą kopytka. Stwierdził, że mi pomoże :D hyhy

anula: nie znoszę skrobania szyb :/ A jeszcze bardziej nie lubię jak śniegu tak napada, że trzeba go zwalać z auta :D Na szczęście tej zimy jak na razie nie jest to częsty przypadek. Przyjemnych i owocnych staranek &&&&&&&&.

lux: o! Sprytny pomysł, żeby zagęścić :) Ja też tak mam ostatnio, że mi się chce seksu podczas @ :D

Ja mam jakieś dziwne przeczucie, że moja torbiel nie pękła :/ Dzisiaj 4dc a ja mam wrażenie, że czuję ten jajnik :/ Chyba za wcześnie, żebym czuła zbliżającą się owulację :( Eh...usg dopiero za tydzień.

Jugoslawa ;-) ja wlasnie na kolacje sobie odsmazylam;-) mniam mniam.
Kochana no trzymam kciuki by jednak tej torbieli niebylo!!!
Moze juz zaczynaja jajniki dzialac bo ty na Clo jedziesz;-)

A ja jakas senna bylam i przed wyjazdem do kumpeli drzemke sobie zrobilam, pozniej niemoglam wstac;-) niema slonca, ciagle buro ponura pogoda senna:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry