• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Olusia mi nawet piersi mrowieją .. Ale marne szanse , myśmy w grudniu tylko 3 razy kochaliśmy się bez zabezpieczenia , a ja nawet nie wiem czy miałam owulacje w tym terminie bo po poronieniu mogło się nie co poprzesuwać

Dziewczyny niekiedy wystarczy 2 razy się poprzytulać i wystarczy więc... to że serduszkowałyście się tylko dwa razy nie przekreśla waszych szans:-) W poprzednim cyklu przytulałam się dwukrotnie i zaskoczyło i w dodatku był to pierwszy cykl starań.
Zafasolkowałam niestety na krótko..

reklama
Aschlee25 jakos mam obawy ze nic z tego nie wyszlo... nio nic czekamy.... dalej nie mam @... :tak:

Mam pytanie.. otoz moja kumpela stara sie o dzidziusia... podchodzila kilka razy do IUI ale niestety nie udalo sie jej. Lekarz zalecil jej w tym cyklu od 16 do 25dc brac lutke, i tak robila ale teraz tak: nie robila testow owu ale od 23 grudnia a to byl jej 16dc zaczela brac lutke i skonczyla ja 1 stycznia a tydzien temu czula bol owulacyjny, czy jest to mozliwe zeby miala owulacje jak juz brala lutke od paru dni? czy lutka nie hamuje owulacji?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry