Jugosława
Fanka BB :)
Hej laski,
witam się wieczorną porą
julia: ja też tak mam, że zaczynam czytać o problemach z zajściem w ciążę, o tym, że czasem nie da się nic zrobić to też mi się ryje bania :/ Powinno przejść po pewnym czasie kochana. To bardzo dużo emocji wzbudza i dlatego pewnie tak reagujemy
Jedno jest pewne, że organizm to jedna wielka zagadka i wszystkko się może zdarzyć. Jak tam sytuacja z twoim M? Trzeba po prostu założyć, że oni z innej planety i wtedy trochę lżej na to wszystko patrzeć
Co do starań to oni jakoś mają tak, że im się nagle odechciewa jak słyszą, że dzisiaj jest dobry dzień :| Nie rozumiem też tego :/ Udanej wizyty gości
jazza: ja też mam nadzieję, że w końcu każda z nas doczeka się małebo brzdąca
Nie wszystko musi być w życiu proste i nie wszystko łatwo przychodzi, niestety. No ale bardziej wtedy można docenić inne rzeczy. Fajnie, że do nowej pracy idziesz w poniedziałek
Super początek nowego roku 
jołasia: czytałam właśnie, że pregnyl (i inne o podobnym działaniu leki) powoduje bóle podbrzusza, no ale w końcu tam w jajnikach coś się dzieje
To co kluczowe
Oby wszystkie pęcherzyki piękły
Co do lekarzy to faktycznie znaleźć takiego co umie stymulować to jest ciężko :/ Lubię takie gulasze
Mniam! Ale zimowo u ciebie.
lux: boski poranek

Coś mi tu bzykankiem pachnie
Co do ceny za wizytę to 150 zł jest jeszcze ok, ale byłam kiedyś u baby co brała 250 zł :/ I wizyta trwała kilka minut :/ Ponoć dobra, ale za taką kasę? :/ A szwagierce może głupio? Po tej sytuacji? Czy coś, nie wiem czemu taka :/ Oj astma u dzieciaczka to przerażająca jest. Grunt to wiedzieć czego się można spodziewać.
anula: ja się też boję pająków
Hihi...Mamy siłę, mamy kochana. Bo kto jak nie my
Testy jak wychodzą ładnie to powinny mówić prawdę, no chyba, że jakieś leki bierzesz co mogą zaburzać obraz. Tak jest w przypadku...nie pamietam czego
Co do testów to mi się wydaje, że jest różnica w wybarwieniu. 12 dc najmocniejsze, ale nie wiem czy to już owu. Badaj dalej według mnie. &&&&& za owocny cykl
Mnie mój facet też dobija pod tym względem.
moniusia: może to mokro to dobry zwiastun
&&&&&& Trzeba wierzyć, bo to pozwala iść dalej
Ja też nie znoszę jak mnie rodzina ustawia jeśli o dziecko chodzi :/
aschlee: to zrozumiałe, że się martwisz i stresujesz. Jak nam na czymś tak zależy to nie ma przebacz. Trzeba być dobrej myśli. &&&&
wątpliwości: ale fajnie
Od razu się człowiekowi miło robi jak widzi obrączki
Pamiętam jak my wybieraliśmy i sie cieszyliśmy jak już były
Bardzo ładne
One mają dwa kolory złota czy po po prostu na zdjeciu taki efekt? Też podobna do mojej
mississ: jak tam u ciebie sobota mija? Jak się czujesz?
U nas dzisiaj zabiegana sobota. A to sklep, jeden drugi, a to na pocztę, a to do fryzjera, a to obiad zrobić (dzisiaj dopiero kopytka robione, bo tak jakoś zeszło), a to sprzątnąć, uprać, umyć i tak zeszło do teraz.
Mam 6dc i oprócz prawego jajnika czuję lewy :> Czyżby lewy ruszył się i ma zamiar oddać jajeczko? Prawy mam prawo czuć, bo torbiel, ale lewy? Jest nadzieja, że pomimo braku clo pójdzie owulka. No ale zobaczymy jak wyjdzie w czwartek na wizycie
witam się wieczorną porą
julia: ja też tak mam, że zaczynam czytać o problemach z zajściem w ciążę, o tym, że czasem nie da się nic zrobić to też mi się ryje bania :/ Powinno przejść po pewnym czasie kochana. To bardzo dużo emocji wzbudza i dlatego pewnie tak reagujemy
jazza: ja też mam nadzieję, że w końcu każda z nas doczeka się małebo brzdąca
jołasia: czytałam właśnie, że pregnyl (i inne o podobnym działaniu leki) powoduje bóle podbrzusza, no ale w końcu tam w jajnikach coś się dzieje
lux: boski poranek
anula: ja się też boję pająków
moniusia: może to mokro to dobry zwiastun
aschlee: to zrozumiałe, że się martwisz i stresujesz. Jak nam na czymś tak zależy to nie ma przebacz. Trzeba być dobrej myśli. &&&&
wątpliwości: ale fajnie
mississ: jak tam u ciebie sobota mija? Jak się czujesz?
U nas dzisiaj zabiegana sobota. A to sklep, jeden drugi, a to na pocztę, a to do fryzjera, a to obiad zrobić (dzisiaj dopiero kopytka robione, bo tak jakoś zeszło), a to sprzątnąć, uprać, umyć i tak zeszło do teraz.
Mam 6dc i oprócz prawego jajnika czuję lewy :> Czyżby lewy ruszył się i ma zamiar oddać jajeczko? Prawy mam prawo czuć, bo torbiel, ale lewy? Jest nadzieja, że pomimo braku clo pójdzie owulka. No ale zobaczymy jak wyjdzie w czwartek na wizycie