reklama

Staraczki 2014 :)

Hej laski,

witam się wieczorną porą :)

julia: ja też tak mam, że zaczynam czytać o problemach z zajściem w ciążę, o tym, że czasem nie da się nic zrobić to też mi się ryje bania :/ Powinno przejść po pewnym czasie kochana. To bardzo dużo emocji wzbudza i dlatego pewnie tak reagujemy :( Jedno jest pewne, że organizm to jedna wielka zagadka i wszystkko się może zdarzyć. Jak tam sytuacja z twoim M? Trzeba po prostu założyć, że oni z innej planety i wtedy trochę lżej na to wszystko patrzeć :D Co do starań to oni jakoś mają tak, że im się nagle odechciewa jak słyszą, że dzisiaj jest dobry dzień :| Nie rozumiem też tego :/ Udanej wizyty gości :D

jazza: ja też mam nadzieję, że w końcu każda z nas doczeka się małebo brzdąca :) Nie wszystko musi być w życiu proste i nie wszystko łatwo przychodzi, niestety. No ale bardziej wtedy można docenić inne rzeczy. Fajnie, że do nowej pracy idziesz w poniedziałek :D Super początek nowego roku :D

jołasia: czytałam właśnie, że pregnyl (i inne o podobnym działaniu leki) powoduje bóle podbrzusza, no ale w końcu tam w jajnikach coś się dzieje :D To co kluczowe :D Oby wszystkie pęcherzyki piękły :D Co do lekarzy to faktycznie znaleźć takiego co umie stymulować to jest ciężko :/ Lubię takie gulasze :) Mniam! Ale zimowo u ciebie.

lux: boski poranek :D:D:D Coś mi tu bzykankiem pachnie :D Co do ceny za wizytę to 150 zł jest jeszcze ok, ale byłam kiedyś u baby co brała 250 zł :/ I wizyta trwała kilka minut :/ Ponoć dobra, ale za taką kasę? :/ A szwagierce może głupio? Po tej sytuacji? Czy coś, nie wiem czemu taka :/ Oj astma u dzieciaczka to przerażająca jest. Grunt to wiedzieć czego się można spodziewać.

anula: ja się też boję pająków :) Hihi...Mamy siłę, mamy kochana. Bo kto jak nie my :)Testy jak wychodzą ładnie to powinny mówić prawdę, no chyba, że jakieś leki bierzesz co mogą zaburzać obraz. Tak jest w przypadku...nie pamietam czego :) Co do testów to mi się wydaje, że jest różnica w wybarwieniu. 12 dc najmocniejsze, ale nie wiem czy to już owu. Badaj dalej według mnie. &&&&& za owocny cykl :D Mnie mój facet też dobija pod tym względem.

moniusia: może to mokro to dobry zwiastun :D &&&&&& Trzeba wierzyć, bo to pozwala iść dalej :) Ja też nie znoszę jak mnie rodzina ustawia jeśli o dziecko chodzi :/

aschlee: to zrozumiałe, że się martwisz i stresujesz. Jak nam na czymś tak zależy to nie ma przebacz. Trzeba być dobrej myśli. &&&&

wątpliwości: ale fajnie :D Od razu się człowiekowi miło robi jak widzi obrączki :D Pamiętam jak my wybieraliśmy i sie cieszyliśmy jak już były :D Bardzo ładne :) One mają dwa kolory złota czy po po prostu na zdjeciu taki efekt? Też podobna do mojej :)

mississ: jak tam u ciebie sobota mija? Jak się czujesz?

U nas dzisiaj zabiegana sobota. A to sklep, jeden drugi, a to na pocztę, a to do fryzjera, a to obiad zrobić (dzisiaj dopiero kopytka robione, bo tak jakoś zeszło), a to sprzątnąć, uprać, umyć i tak zeszło do teraz.
Mam 6dc i oprócz prawego jajnika czuję lewy :> Czyżby lewy ruszył się i ma zamiar oddać jajeczko? Prawy mam prawo czuć, bo torbiel, ale lewy? Jest nadzieja, że pomimo braku clo pójdzie owulka. No ale zobaczymy jak wyjdzie w czwartek na wizycie :)

reklama
Jugoslawa tak z M juz dobrze, zaraz po jego przyjezdzie normalnie rozmawialismy;-)
No dzis nastroj o wiele lepszy;-) teraz niech ta malpa przychodzi!!
Za lewy jajnik;-)
No u mnie teraz tez pora na lewy...wiec ten miesiac odpada w testowaniu...

julia: no to dobrze, że wszystko dobrze między wami :) Ja w swój lewy też średnio wierzę, ale zobaczymy. Niby go czuję, ale to równie dobrze może być coś innego. Mam nadzieję, że @ przyjdzie szybko. Chciałabym, żeby nas zadziwiły lewe jajniki :D A co! Należy się nam, za długo były leniwe :)

lux: ha! Wiedziałam :D Nie ma to jak dobrze zacząć dzień :D Ona focha nie ma? A to dobre! Faktycznie, niech spada. Bez jaj. Zresztą i tak pewnie niedługo przyjdzie do ciebie prosić o podwózkę :) Więc niech nie podskakuje :)

Jugosława, eee tam, w moim przypadku to pewnie niemożliwe póki co :) Tobie kochana życzę, żeby owulka zawitała:)))

Jutro obcowanie z moją rodzinką, od rodziny mężusia biorę wolne.. (chociaż w weekendy, bo pracuję z teściówką i szwagierką)..

To moja szwagierka jest tak głupia, tak pusta, że słowami ciężko to objąć. Dobrze, że jej matka córkę jej wychowuje, bo gdyby Edyta się za to wzięła to by młoda chodziła głodna i brudna.

moniusia: ja dzisiaj mam dzień pełen optymistycznego myślenia, więc dla mnie wszystko możliwe :) Udanego obcowania z rodziną :) A wolne chociaż na chwilę od rodziny z drugiej strony powinno chociaż na chwilę ulgę przynieść :)

lux: ja to się czasem zastanawiam jak to jest, że tacy ludzie właśnie jak twoja szwagierka zawsze mają koło siebie ludzi którzy im pomogą, wyręczą i tak dalej. To pewnego rodzaju wielkie szczęście życiowe :) W czepku urodzeni. Szkoda, że wszyscy nie mają podobnie :)

Czytam was kochane ale tak mnie dzis cos na zoladku siedzi ze mdli mnie i boli zoladek i odbija mi sie zygami -sorrryyy

Moj maz wymyslil imie dla corki -jagna... moze dlatego mnie mdli ;-) jagienka ladnie ale jak beda na nia wolac jaga, babajaga?o_Oo_O

Ja jutro mam roczek wiec impreza rodzinna bedzie;-)

Miss fajnie ze sie odezwalas kochana i wspolczuje samopoczucia:/ pamietaj powoli do przodu;-)
Jagna? Hehe a co Lenka mu sie nie podoba?

reklama
missiiss: uuu to ciężki dzień masz pod względem samopoczucia :( A myślisz, że to ciążowo czy coś zjadłaś? Jagna dosyć ciekawe imię :) Według stronki ze zdrobnieniami to do tego imienia spotyka się: Dziana, Dżag, Dżaga, Dżagien, Dżagienka, Gienia, Gunia, Gusia, Jadzia, Jadzik, Jadźka, Jag, Jaga, Jagagita, Jagienek, Jagienka, Jagniątko, Jagnięcina, Jagulczyk, Jagulec, Jagulek, Jagulencja, Jaguleńka, Jagunia, Jagusia, Jaguś, Yogo :D haha normalnie różnorodność :D "dżaga" :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry