reklama

Staraczki 2014 :)

No lena mu nie pasuje. Kurde a dzis mama prYchodzi z miasta i mowi ze jej dwoch kolezanek corki daja imie lena corka i bratowej siostra dala lenka... juz glupialam. Z drugiej str czemu mam mu ustapic jak on mi nie chce?

reklama
julia: ooooo fajnie :) Robiłaś coś ciekawego do jedzenia? :D Jakoś ostatnio wzięło mnie na kucharzenie i jestem ciekawa co inni gotują :D

missiiss: bo to tak jest, że nagle ludziom podoba się takie samo imię :D

Jugoslawa
Chyba paluszki mi siadly :-( bo jak mi sie odbija to nimi a jadlam je rano... salatke bym Zjadla ale sie boje majonezu ze na noc bede wymiotowac:-( jagniątko.... hahaha :-D yogo jak yogobella ;-) ale dzagi bym nie zdzierxyla ;-)

Jugosława-Jagulec dobre :D Miss nie daj się, niech zostanie Lenka. A co do szwagierki to niekoniecznie w czepku urodzona. Samotna matka, dwumiesięczne dziecko musiała zostawić i iść do pracy. Aktualny facet traktuje ją jak szmate a matka życia nie ułatwia. Różowo nie ma.

Jugoslawa wiec na pierwsze danie aa delicje, srugie chipsy paprykowe, solone
Stwierdzilismy ze do jedzenia nic nie robimy jakby co pizze sie zamowi;-)

Ostatnia edycja:
julia, fajne to danie pierwsze i drugie. Nie za zroeo :-) ale bardzo smacznie.

Ja juz pospalam zjem i wychodze do pracy. Bardzo mi sie nie chce ale wyjscia niet.

W tym cyklu po pregnylu do słodkiego mnie ciagnie do jakis batonikow itp.

Co do gosci. Jak przeprowadzimy sie na wynajem to w koncu odsapniemy i bedziemy mieli miejsce dla wlasnych gosci i nikt nie bedzie wtracal kto przychodzi, co robi i dlaczego. Dzis nawet widzialam zdzierstwo w bialy dzien, kawalerka 24m2 700 plus oplaty i kosmiczna kaucja. Przeciez to malenka klatka.

reklama
lux: heh no racja z tą sytuacją szwagierki :( Znaczy, że lepiej, że mają życzliwych ludzi obok, bo wtedy mogą to jakoś przetrwać. Trudna sytuacja.

missiiss: pomogła woda? Mam nadzieję, że lepiej się poczujesz.

julia: podoba mi się twoje menu :D Ja lubię pizzę zamawiać jak ktoś przychodzi, jakoś lepiej smakuje w większym gronie :)

anula: spokojnej nocki w pracy. Cena kawalerki mnie zamurowała! :/ To gdzie ona jest? Na księżycu, że tak drogo? :)

Spokojnej nocy dziewczyny.
Ja też zmykam powoli spać.
Mi chyba też coś leży na żołądku, bo mam jakieś mdłości :/ Może skórka z pomidora? Mało dzisiaj wody wypiłam, może od tego. Może przejdzie przez noc.

Do jutra :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry