reklama

Staraczki 2014 :)

jugoslawia, jesli chodzi Ci o tą kawalerkę o ktorej pisalam to jezeli 18tys miasto z zakladami pracy zatrudniajacymi max 200 osob bo reszta to supermarkety i reszta dojezdza do pracy po10 - 50 km mozna nazwac ksiezycem, to jest to ksiezyc. Tylko ze M tu pracuje a nie lubi dojezdzac autem to tu szukam. Jak bedzie pracowal na DM a jeszcze nie bedzie chcial tam mieszkania tylko mi bedzie kase przysylal to poszukam czegos w Poznaniu. Ceny podobne a wieksze miasto, wiecej, latwiej o prace niz u nas. No i ta medycyna mi potrzebna blizej.

Tak w ogole dzis w pracy w miare spokojnie. Nie przemeczylam sie. Ale pewno jutro szykuje sie niezla jazda. Juz wiemy ze bedzie ciekawie a najlepiej sie pracuje w grupie.

Dzis na obiadek piers z kurczaczka, salata lodowa, ziemniaczki. Na deser ciasto czekoladowe przelozone kremem z masy krowkowej a orzechami. Poleze, odpoczne, poszydelkuje. Porobie to co lubie.

Milego dnia

reklama
Dzień dobry
...
A my z mężem jeszcze w łóżku .... wiec nadaje z kawka w reku ...

Jolasia piękna zima u nas nie bylo w tym roku ale juz nie chcemy żeby byla ....

Wątpliwości śliczne obrączki !

Miss lepiej dzisiaj ?
Duzo tych Lenek ale myślę że nie ma co się sugerować tym ze ktoś nazywa tak samo
.. Twoje dziecko, a zresztą czemu ty mialabys rezygnować ....
A Jagna hmmm no coment .... a może Blanka ;-) ? Tak mi właśnie weszło do głowy ....

Cześć dziewczyny,

jołasia:
cena 2700 za kawalerkę mnie po prostu zaskoczyła :/ Strasznie dużo kasy :| Ja się ogólnie czuję lepiej w mniejszych miejscowościach, albo na przedmieściach dużych miast. Zresztą, kawalerki zawsze rządziły się swoimi prawami :) Dojazdy do pracy są czasem problematyczne, wtedy nie ma wyjścia. Kiedyś oglądałam jakiś dokument w tv i mówili, że niedługo będzie można kupować działki na księżycu i podali jakąś kosmicznie wysoką kwotę, dlatego tak mi się skojarzyło :) Widzę, że też masz ciasto czekoladowe :D Czyli w pracy można powiedzieć, że miałaś klasyczną ciszę przed jutrzejszą burzą? :)

anula: ooo kawka w łóżku...dawno nie miałam :)

My już po śniadanku i się zastanawiamy co będziemy robić. Mieliśmy w planie dłuższy spacer po lesie, ale za oknem jakoś zachmurzone. Jakby zaraz miało się rozpadać...No nic zobaczymy.
Na obiad kopytka z sosikiem mięsnym, który muszę dzisiaj zrobić, a do tego ogórek kiszony z cebulką.

Udanego dnia :)

Witam

Ja dopiero wstalam;-)

Nic mi sie niechce:/ a dzis na roczek jedziemy....
@ jeszcze nieprzyszla ;/

Wieczor byl fajny, troche wypilam ale jakos upic sie nieupilam;-)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry.

A u mnie dla odmiany od samego rana pada deszcz.

Julia z checia sama bym sie upila

Mnie tez cos glowa zaczyna bolec.Moze przez ta pogode
Milego dnia

reklama
lux: a może rozmasuj sobie nogę? Albo magnez weź? Nadwyrężyłaś sobie nóżkę?

julia: ja to ostatnio mam tak słabą głowę, że wystarczy mi kieliszek wina i już humorek łapię :D Ekonomiczna jestem :D Dzisiaj taki dzień, że nic nikomu się nie chce, więc nie można się dziwić, że @ nie przyszła :D Jej też się nie chce :D

aschlee: obawiam się, że mnie też dzisiaj dopadnie ból głowy od tej pogody :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry