reklama

Staraczki 2014 :)

Aschle
Jedz i czekamy na wiesci! Oby cisnienie szybko sie unormowalo!

Jugoslawa
Ja np bardzo lubie zasypiac po styraniu w pracy. Glowa do poduszki i nie wiem kiedy odplywam. Ale po fizycznym styraniu lepiej sie spi niz po psychicznym... teraz kiedy 4/5 mojego dnia to lozko i nawet jak sie w dzien nie spi to i wieczorem wlasnie jak piszesz wierce sie z boku na bok :-\

Lux
A wy macie swoje mieszkanie? Moze by mozna bylosie gdzies dalej przeprowadzic co by za blisko rodzinki nie bylo. Czasem takie rozwiazania sa dobre a i relacje sie poprawiaja. Tylko nie zawsze ma sie mozliwosci oczywiscie.

Kiepsko sie dzis czuje jakis chory dzien widze.... wszystko mnie kluje tam na dole jak wstaje i chodze. Boze chcialabym przespac jeden miesiac chociaz...

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane:-)

Anula ja zaczynam prace jutro, bo potrzebuja kogos na już, przez ten tydzień osoba, która odchodzi będzie mnie wdrazala we wszystko heh;-). A synek najwyraźniej się czegos boi lub może cos mu się sni, ze do Was przychodzi w nocy. A odnośnie innych lasek wokół w ciazy to ja nie umiem się jakos cieszyc z nimi.. przykre ale prawdziwe, udaje wtedy, ze nic nie wiem albo ze nie widze…i zadziorna jestem w tej kwestii i uparta, ale tak już jest

Aschlee kciuki za jutrzejszy test i wizyte zaciśnięte:tak:

Moniusia i ja będę zaciskac kciuki, aby @ nie przylazła. Ja tez mam alergie na rodzine mojego M i ich unikam po prostu, a z tesciowa przyszla nie rozmawiam już od paru miesięcy i przez to czuje, ze zyje hehe;-)

Joasia wspolczuje tych boli, ale oby zakoncyzly się pozytywnym testem kochana. Trzymaj się na tych nockach:tak:

Julia mój tez zawsze napalony i pragnie bardzo dziecka, ale jak się dowie, ze to te dni to tez mu się nie chce.. to chyba im na psychike daje, wiec mu nie mowie kiedy co i jak i jest git;-)

wątpliwości piekne te obraczki, my tez myslimy o podobnych, wczesniej myśleliśmy o białym zlocie, ale teraz chcemy klasyczne zloto i wzor podobny, ale bez zadnych ozdob, hmmm no może na mojej, a po stronie wewnętrznej będzie grawerka, ale mamy kilka pomysłów;-)

Jugoslawa będę trzymac kciuki z czwartkowa wizyte kochana:-)

Missiiss hehe no to rzeczywiście Twój wymyślił kochana imie, ja z moim rozmawiałam już na temat imion i podobaja nam się podobne wlasnie jak Lena, Amelia, Julia, haha on chce aby cora była Marta (zdradze wszem i wobec, ze tak ja mam na imie), a dla chłopca podoba nam się Jaś, Robert, ale pewnie jak przyjdzie co do czego to rozne będziemy brac pod uwage;-)

Julia to dobrze kochana, ze wyluzowałaś się wczoraj z gośćmi i zrelaksowałaś się, ja w tym tygodniu jak bylam na babskim wieczorze z przyjaciolka to troche wypilam, ale nie az tak, aby się upic, humor za to miałam przedni hehe:-D

Lux kochana olej szwagierke, bo dziwne akcje odstawia:no:

Aschlee kurcze doczytałam… trzymaj się kochana i informuj nas, zaciskam kciuki i jesteśmy z Toba!

Wczoraj probowalam Was kochane poczytac wieczorem, ale poleglam heh. Weekend bardzo aktywny, bo wczoraj sprzatalam itd, a dzis jeszcze pranie, obiad (robilam pesto z bazylia, czosnkiem i orzechami nerkowca, do tego szaszlyki drobiowe w marynacie, a do tego pieczarki i surowka, pycha :-D), robilam dzis faworki, bo moim sie zachcialo, wiec sie zeszlo hehe, ale warto bylo, a potem kuchnie ogarnialam z M, bo balagan byl, ze hej.
Szykuje sie na jutro, kapiel juz wzielam, domowe spa za mna, a teraz ide robic paznokcie.

Dobrej nocy :-)

Jazza
Marta? :-) o a ja obstawialam inne imie u ciebie :-) nie wiem czemu hehe. Nie pamietam czy gratulowalam ale bardzo sie ciesze ze masz ta robote i zycze ci bys sie w niej spelniala i byla szczesliwa :-)

Aschlee
Daj znac jak tylko bedziesz mogla mam nadzieje ze u ciebie wszystko w porzadku i cisnienie sie unormowalo. &&&&

Miss, a tak różnie, infekcja gardła mnie złapała, w piątek byłam na zwolnieniu. Jutro już do pracy, ale jeszcze nie do końca dobrze się czuję.. A poza tym piję siemię lniane i widzę efekty :D niedługo zaczynamy działania ;) trochę przerwaliśmy, ze względu na moją chorobę

Aschlee, czekamy, dawaj znać!

Ja jutro lecę powtórzyć badania tsh, bo za tydzień endo i chyba wracając kupię test.. coś mnie korci znów, eh, nie chcę się łudzić dłużej po prostu :[ baby to niecierpliwe ;p

reklama
Hej

Ja juz po imprezie rodzinnej;-)
Chrzesniak jest cudowny;-)

Z mezem film ogarnelismy i wykorzystalismy chwile;-)

Miss pewnie ja bym walczyla o swoje;-) pamietaj ty masz 2 glosy hehe;-)

Jugoslawa no powiem ci ze ja tez dostaje z nienacka.... zaczyna brzych bolec chwile przed @:/
Pamietam latem pojechalismy na nasz domek nad jezioro., o 4 rano zalalo mnie , na szczescie dom oddalony o pare km i M budzilam zeby jechal;-)
&&&& za to by torbiel pekla;-)

Wiec ja tez jestem szczesliwa ze tesciowie dali nam pol domu, docelowo dostaniemy pozniej caly dom;-)
My dzialke mamy obod domu gdzie mieszkamy, jakies 700m2
Ale jesli mamy dostac dom niechcemy sie pakowac w kredyt tu nam nie jest zle...a poza tym widze ile dom wysilku potrzebuje by go utrzymac...

Jolasia zycze by z mieszkaniem kiedys sie ulozylo;-)

Dziewczyny teraz mi smake zrobilyscie na koopytka;-)

Jazza no ja mam Amelke;-)
&&& za jutrzeszy dzien
Faworki? Mniam wczoraj mialam robic paczki na serku homo, ale niezrobilam , mysle zeby jutro to zrobic;-)

Anula I wlasnie mi przypomnialas ze mialam ogladac:/ musze pamietac i wolnej chwili sobie obejrzec;-)
Ja jutro na nocke:/ wiec pospie sobie ale nocka z glowy:/

Noelka wlasnie a jak je zalewasz? Dobre w smaku?

Moniusia to zrozumiale ze jestesmy ciekawe;-) kto by niebyl?;-) &&&&&&

Aschlee kurcze kochana czekam na wiesci!!! Mam nadzieje ze to nic powaznego!!!!! :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry