Cześć dziewczyny,
missiiss: zasypianie jak się jest styranym po robocie to piękna i przede wszystkim szybka sprawa. Człowiek nie wie kiedy zasypia. I tak jak piszesz, że lepiej sie śpi po fizycznym zmęczeniu. No ale nic się nie poradzi, jak trzeba to trzeba

Jedno jest pozytywne, że jesteś poza połową ciąży, więc bliżej do porodu niż dalej. Trzeba to jakoś przecierpieć.
noelka: fajnie,że wpadłaś. Zdrówka życzę. Co do siemienia to mozna pić na różne sposoby, jedni w całości piją inni mielą. Ja robię podobnie jak ty, pijam czasem w celu poprawienia perystaltyki jelit

&&&&&&&&& za działania starankowe
jazza: powodzenia w pierwszym dniu w nowej robocie

Domowe pesto jest pyszne, zdecydowanie lepiej smakuje niz takie kupne. Faworki też mam w planach kulinarnych, ale jakoś w następny weekend. Na razie jest czekoladowe, a zamówiony już pleśniak

Co do imienia Marta to według internetu wszystko się zgadza "silna psychicznie, nie lęka się przeszków i trudów życiowych, otwarta na wszelkie inicjatywy, lubi kontakty z otoczeniem.." Wszystko pasuje

Hihi, nie wierzę w takie horoskopy, ale to zabawne jak coś pasuje

Na tyle o ile możemy się poznać na forum
anula: ten film potrafi wbić w fotel

Dobrze, że sie wyspałaś

Udanego dnia w pracy
moniusia: hihi faktycznie baby nie mają zwykle cierpliwości

&&& za badanka, żeby kolejki nie było
julia: dobrze chociaż, że ten brzuch boli, bo człowiek nie wiedziałby w ogóle czego się spodziewać :/ Te @ takie podstępne :/ Dobrze, że ten wasz domek blisko sklepu

Co do wysiłku i domu to ja o tym kiedyś nie myślałam, sądziłam, że to takie proste mieszka sie i juz. Kiedyś przez okres letni mieszkałam w domu i normalnie otworzyłam oczy ile to trzeba rzeczy zrobić, żeby ten dom utrzymać :| Ooo widzę, że cię @ odwiedziła. Plusem jest to, że zaczynasz nowy cykl
jołasia: oby ci przeszło przeziębienie. Faktycznie niezbyt miłe zasady panują w rodzinie twojego M :/ Spłaty kredytów to w ogóle orka :/ Człowiek się co miesiąc stresuje czy da radę odłożyć, a jaka ulga jak sie skonczy spłacać! My tez mieliśmy i przy następnym (o ile takowy będzie) powaznie sie zastanowimy. A co będziesz u fryzjera robiła? Podcinasz? Ja tez musze się wybrac, chcę końcówki podciąć.
aschlee: jak u ciebie? Co tam w szpitalu?
U mnie dzisiaj 8 dc i podbrzusze mam powiększone. Mam nadzieję, że szykuje się do owulacji

Innej opcji nie przyjmuję do wiadomości

Szary i ponury dzień się u mnie szykuje.
Udanego dnia wszystkim!