reklama

Staraczki 2014 :)

Missiiss kochana a z jakim imieniem mnie kojarzylas? na drugie mam Klaudia hehe, mam nadzieje, ze lepiej sie czujesz kochana, wiem, ze te dolegliwosci moga byc ciezkie, ale potem bedziesz miala nagrode jak malenka sie urodzi ;-)

Noelka oby chorobsko szybko minelo ;-)

Anula damy rade kochana jutro wstac, latwo nie bedzie, ale damy rade ;-), a ja przymierzam sie do obejrzenia tego filmu

Moniusia w takim razie bede zaciskac kciuki za badania;-)

reklama
Julia, zalewam 2 łyżki ciepłą wodą i parzę pod przykryciem ok. 15 minut, studzę trochę i wypijam, ziarenka też zjadam ;) nie wiem, czy to prawidlowy sposób, ludzie na wiele różnych sposobów je przygotowują

Jazza
, dzięki :)

Dzieki, za wsparcie.
Bylo ciezko w szczegolnosci ze gardlo nawala i nosek przytkany. M mnie zarazil. Jezyk bialy i teraz nie wiem co moge wziasc by przeszlo. Jakies tablety na gardlo wcinam z nadzieja ze bedzie lepiej. Jak do jutra nie zelzeje to ide do rodzinnego.
Co do mieszkania tesciowa miala na M zapisac ale cos jej sie odwidzialo jak brat M sie rozwiodl i przegrywal karzda nastepna sprawe. Zreszta ta jego rodzinka to taka dziwna w szczegolnosci najblizsza. Jak nie ma kasy to jestes nikim, nieistniejesz, nieudacznikiem. Jak masz wiecej niż oni to jestes ten zly bo lepiej Ci sie powodzi. Dlatego od nich jak najdalej. Maja tylko kupe dlugow i patrza jak wyciagnac pieniadze a jak dostana to ani be ani me i jeszcze powiedza odpier, pocalujcie sie w du.... Po prostu masz dac i tyle a odwdzieczaja sie jeszcze bezszczelnoscia.

Co do kredytu. My mielismy 20tys na 3lata. Splata ponad 700 zl msc. Bylo ciezko zwlaszcza jak moj stracil prace.

Asch, - gdzie Ty, co sie dzieje? Prawie 190 to mega durzo. Co to za chorubsko tak sie nad toba zneca?

Cześć dziewczyny,

missiiss: zasypianie jak się jest styranym po robocie to piękna i przede wszystkim szybka sprawa. Człowiek nie wie kiedy zasypia. I tak jak piszesz, że lepiej sie śpi po fizycznym zmęczeniu. No ale nic się nie poradzi, jak trzeba to trzeba :( Jedno jest pozytywne, że jesteś poza połową ciąży, więc bliżej do porodu niż dalej. Trzeba to jakoś przecierpieć.

noelka: fajnie,że wpadłaś. Zdrówka życzę. Co do siemienia to mozna pić na różne sposoby, jedni w całości piją inni mielą. Ja robię podobnie jak ty, pijam czasem w celu poprawienia perystaltyki jelit :) &&&&&&&&& za działania starankowe :)

jazza: powodzenia w pierwszym dniu w nowej robocie :) Domowe pesto jest pyszne, zdecydowanie lepiej smakuje niz takie kupne. Faworki też mam w planach kulinarnych, ale jakoś w następny weekend. Na razie jest czekoladowe, a zamówiony już pleśniak :D Co do imienia Marta to według internetu wszystko się zgadza "silna psychicznie, nie lęka się przeszków i trudów życiowych, otwarta na wszelkie inicjatywy, lubi kontakty z otoczeniem.." Wszystko pasuje :D Hihi, nie wierzę w takie horoskopy, ale to zabawne jak coś pasuje :D Na tyle o ile możemy się poznać na forum :D

anula: ten film potrafi wbić w fotel :) Dobrze, że sie wyspałaś :D Udanego dnia w pracy :)

moniusia: hihi faktycznie baby nie mają zwykle cierpliwości :D &&& za badanka, żeby kolejki nie było :D

julia: dobrze chociaż, że ten brzuch boli, bo człowiek nie wiedziałby w ogóle czego się spodziewać :/ Te @ takie podstępne :/ Dobrze, że ten wasz domek blisko sklepu :D Co do wysiłku i domu to ja o tym kiedyś nie myślałam, sądziłam, że to takie proste mieszka sie i juz. Kiedyś przez okres letni mieszkałam w domu i normalnie otworzyłam oczy ile to trzeba rzeczy zrobić, żeby ten dom utrzymać :| Ooo widzę, że cię @ odwiedziła. Plusem jest to, że zaczynasz nowy cykl :D

jołasia: oby ci przeszło przeziębienie. Faktycznie niezbyt miłe zasady panują w rodzinie twojego M :/ Spłaty kredytów to w ogóle orka :/ Człowiek się co miesiąc stresuje czy da radę odłożyć, a jaka ulga jak sie skonczy spłacać! My tez mieliśmy i przy następnym (o ile takowy będzie) powaznie sie zastanowimy. A co będziesz u fryzjera robiła? Podcinasz? Ja tez musze się wybrac, chcę końcówki podciąć.

aschlee: jak u ciebie? Co tam w szpitalu?

U mnie dzisiaj 8 dc i podbrzusze mam powiększone. Mam nadzieję, że szykuje się do owulacji :P Innej opcji nie przyjmuję do wiadomości :) Szary i ponury dzień się u mnie szykuje.

Udanego dnia wszystkim! :)

julia, ehh ;////

Jugosława, za m-c chwalisz nam się fasolką ;) innej opcji też nie przyjmuję ;)

Aschlee, dawaj znać!

Nie byłam na badaniach, mogę pójść jutro, nie chciało mi się wcześniej wstać :P za to byłam, w aptece i chciałam kupić test, patrzę kasy nie ma w portfelu, dopiero w pracy znalazłam w innej przegródce ;p no i nie kupiłam, ale myślę czy by zaraz nie skoczyć. Ehhhh nie wiem czy jest sens się stresować.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry