reklama

Staraczki 2014 :)

Anulcia
A rob co ci tam szkodzi najwyzej bladzioch wyjdzie ;-) my i tak go tu dojrzymy fachowym okiem :-D &&&& trzymam :-)

Smerfik
Wsio jest ok ja ci to mowie :-) zobacz jaka ja bete malutka mialam :-)

Julcia
No to wyniki ladne :-)

Jugoslawa
Udanej zabawy :-D

reklama
Jugosława jak ja lubie takie potancowki ... ale nie , nie ... ja tam sobie polezaczkuje ;D Ty sie wybaw za nas:*:*

Anula tego sie najbardziej obawiam , bólu,, masakra...
a co do mojej szefowej to naprawde kochana kobieta, zreszta zna moja historie i bylam przeze mnie wczesniej przygotowana ze bede chciala dzidzie , i ze jak sie dowiem o ciazy to ide na L4 , wiec byla na to przygotowana.... kibicowala mi co miesiac...i rob jutro testa;D też ie balam jednej kreski, nawet sie na nią nastawilam;d

Missis :*:*:*

Anulcia
;-) a ja dzis tak sobie. Za duzo sie nalazilam... jeszcze mnie stary wkurza :-(

Smerfik
Kurcze taka szefowa i to jeszvze kobita to zloto !:-)

Moniusia
Milego studiowania ;-)

Stary moj sobie popija w pracy. . Tzn po pracy codziennie jaak mi sie nie wydaje. A dzis to napewno wiecej niz piwo bylo.. moze sie czepiam ale czuc od niego... a jak weszlam na gore to tak czuc bylo w pokoju taki oddech wiecie... ja mam uczulenie jak on smierdzi tak... kiedys pisalam co sie stalo. Wyszlam z pokoju. Juz dzis z nim nawet mi sie nie chce gadac...
A druga sprawa... zauwazylam od wyjscia ze szpitala zaraz w tym samym dniu jak sie mylam ze mam jakies chrosteczki biale tam... kilka melenkich ale wkurzajace... jedna wydrapalam to za pare dni znow sie zrobila :-( boze co ja jeszcze tam zlapalam w tym zasranym szpitalu :'(:'( plakac mi sie chce... probowalam cos w necie znalezc procz hpv nic nie znalazlam ale to skad?? Niby pojawia sie do 3-5 miesiecy od zarazenia. I przenosi sie droga plciowa... jak moj stary zaliczyl jakis skok w bok to mu nie daruje :-( mowie wam taka zalamke mam :-( a temu ginowi wstyd mi powiedziec o tym ... myslalam ze na badaniu zobaczy ale nie zobaczyl... ja to czuje pod opuszkami malo widoczne to jest. Strasznie sie boje :-(

Jolasia kochana odezwij się co u Ciebie :*

Anula trzymam kciuki za test kochana, rob, a co Ci szkodzi, chyba, ze wolisz poczekac do terminu @, jeśli o mnie chodzi ja bym poczekala do terminu, ale jeśli masz myśleć i się niecierpliwic to zrob wczesniej:tak:

Smerfik biedny m, ale dobrze, ze się nim zajmujesz kochana, wiec wydobrzeje raz dwa. Podejście szefowej godne naśladowania, jednak sa jeszcze szefowe, które maja ludzkie kobiece odruchy i bardzo dobrze:tak:

Jugoslawa uuu kochana milej zabawy:-D

Julia kochana ja się na wynikach wszelakich nie znam, ale jeśli wszystko w normie to pieknie:-)

Missiiss ohhh kochana niech ten Twój stary się w koncu ogarnie, bo tam pojade i mu pomoge, mozem mala, ale przywalic i ustawic do pionu umiem :crazy:. A co do tych krostek to ja nie wiem co to może być, ale powiedz o tym lekarzowi kochana, powiedz, bo lepiej niech sprawdzi

uciekam spac kochane, bo padam na ryjek

Dobranoc :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry