reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
lux: starania były ;) dobra żona z ciebie (już kolejny raz to piszę ;D), że tak dogadzasz mężowi :D

anula: idziemy podobnie faktycznie :) Jak głowa? Mnie jakoś na wieczór przeszło...teraz ja pod kocykiem leżę :D

julia: buuuu wredna @! Tak nagle zaatakowała :/ Żeby szybko przeszła i nie była męcząca. Jak się lepiej poczujesz to napisz kochana jak twoje zakupy się udały? Udało ci się coś kupić? Tulam. Odpocznij sobie ;)

Ja właśnie ze spaceru wróciłam. Mam wrażenie, że dotlenienie się pomogło mi przegnać ból głowy, który mi o rana towarzyszył. Chodząc po lesie stwierdziłam, że fajnie byłoby mieć psa :) Móc z nim chodzić tak dalej...no ale to raczej odległe marzenie ;) Jak kiedyś będę miała domek z ogródkiem to będzie i pies :)

Jugoslawa glowa boli chyba jeszcze bardziej:/
Ale kupilam sobie te spodnie w HM co Wam pisalam co sa super rozciagliwe;-) i kurtke ala skorzana czarna w Mohito;-)
Juz mam portfel upatrzony i torebke czarna;-)
A przed chwila z firmy dzownili ze sa nadgodziny przymusowe!! Placa 100zl i 100% nadgodzin wiec dam rade wstac o tej 4 rano heh
Mialam buty kupuc sobie i wiecie co ?! Oczywiscie niewiedzialam jakie:/:/ i dalam sobie spokoj ale tak mysle ze jutro po pracy podjade po jeden model bo mam te znizke;-) i corce tam kupilam tez na wiosne

Ja narazie pare kapek mialam na wkladve....a przy podcieraniu braz widze...ciekawe kiedy sie rozkreci, juz nieboli brzuchol...

Ostatnia edycja:
Hej hej
Dzieki ze o mnie pytacie jestem caly czas :-)
Mnie dzis tez bania boli i brzuch. Za duzo siedzialam przy robieniu obiadu i jeszcze dlugie zakupy. Zimny wiatr strasznie a ja nadal smaram na zielono i kaszle tez na zielono. I koncze dzis antybiotyk-normalnie sie pochlastac... i znow jestem kilo na minusie... niezle 7 misiac a ja na minusie :-\ mam nadzieje ze mlode kilo bedzie miala chociaz.

Jugoslawa
U mnie dzis tez ryz ale z jablkami i bananami zapiekany w piekarniku ale tak bym sobie zjadla z mieskiem i warzywami mmmmmm:-)

Lux
No lazanki bym wciagnela albo z mlodej albo z kiszonej mniami :-)

Anula
U mnie slonko a pizga mrozno ze ja pierdziuo_O czytaj czytaj ;-) ja niedlugo tez bedee czytac bo tez chce cos swojego. Z dwojka szaranczy chyba sobie nie wyobrazam pracy... ew na 1/2 etatu.

Julcia
Ehh szkoda...ale chociaz troszke zakupy udane :-)

ASCHLEE
odezwij sie kochana!

Ja chce juz wiosneeee!!!

Ostatnia edycja:
Miss no to wszystkih tak dzis glowa boli:/
Jeny ciebie te chorubska ale mecza:/
Nawet niewiedzialam ze mozna miec na minusie bedac w 7 miesiecu ciazy!!!!
Mi rowniez marzy sie wiosna;-)
Co tam kupowalas?

Julcia
No ja tez nie wiedzialam. Plus taki ze mniej do zrzucania bo juz niektore czerwccowki maja 10 kg na plusie ;-) a ja dzis nie takie fajne zakupy mialam jak ty ;-) spozywka glownie i multum owocow bo te to moge wcinac:-)
Ale w pn jade do gina i jak bedzie ok to moze lustro do lazienki kupimy i lampe do kuchni :-) a i moze ciucha sobie nie pozaluje :-)

Dziwna ta pogoda pewnie dlatego tak odczuwamy :-\ moze to jakie przesilenie wiosenne czy cus?

Miss to ja chyba juz na tym etapie mialam z 17kg na plusie!
Pewnie kup cos dla siebie a moglabys sie pochwalic brzuszkiem;-)
To remont po malu do przodu idzie fajnie;-)
U nas jest cieplutko;-)

Ja jak bylam na tych zakupach to myslalam ze w leb sobie strzele:/ moj maz tak narzekal ze koniec:/

Ciekawe kiedy zwrot dostane za pit bo 1000zl dostaniemy

julia: ta głowa to dzisiaj chyba wszystkich boli, tak jak mówisz :/ Wow! To udane polowanie zakupowe było :D Jak dobrze płacą za nadgodziny to mniejszy żal, że trzeba iść to prawda. Zwłaszcza, że przymusowe :( No ale co zrobić, takie czasy. W zasadzie dobrze, że są płatne, bo często się siedzi za darno :| A z butami to w pełni rozumiem, że można nie wiedzieć jakie :D Mam to samo :D hihi Kochana, czyli jeszcze nic straconego jak tylko tyci tyci było, bo może to nie @. Bądźmy dobrej myśli ;););) Ładny zwrot się wam szykuje :)

missiiss: o wow, też nie sądziłam, że w 7 miesiącu można mieć wagę na minusie! Może jak się wyplączesz z przeziębienia to apetyt ci skoczy i trochę waga pójdzie do przodu :) Zresztą, nikt nie powiedział, że trzeba tyć w ciąży :) Grunt, że mała się dobrze rozwija :) Ooooo zapiekany ryż uwielbiam :D

jazza: puk puk, jak tam weekend? :D

wątpliwości: jak tam wizyta w kraju? Bo ty jakoś teraz miałaś przyjeżdżać? Powodzenia z załatwianiem spraw ;)

aschlee: co tam u ciebie słychać?

tinuś: jak egzaminy?

noelka, moniusia, melka- meldować się proszę ;) Wpadacie jeszcze?

Widziałam, że akatsuki się udało - jest na październikowych mamach. Gratulacje :)
A ja właśnie wsunęłam kolację :D

Ostatnia edycja:
Julcia
Ja z jaskiem ogolnie 6 kg przytylam. Do porodu szlam z 86 kg a po miechu karmienia wazylam 70 kg ale zaprzepascilam to z glupoty :p teraz zaczynalam z 84... mam nadzieje ze wiecej niz 88 kg nie bedzie do porodu :p bede sie pilnowala napewno zeby zdrowo jesc bo nie chce rodzic z 90 na karku :O ale jak tak idzie to jestem dobrej mysli ;-) zobaczymy w praktyce. A brzucho taki:-) choc ja uwazam ze maly jak na 28 tc. A remOnt jak zolw ale nie ma bata do konca marca polowy kwietnia musimy skonczyc:-)
MOj stary narzeka jak ide na dzieciecy teraz :p a do domu tooo jest dopiero bo zazwyczaj podobaja nam sie inne rzeczy. Tez czekam na zwrot i odkladam na wakacje choc wolalabym wydac na dopieszczenie po remontowe ale wakacje wygrywaja bo to pewnie ostatnie na kolejne 3 lata;-)

Moj stary ciasto pichci:Oo_Oo_O:-D;-)

reklama
Do góry