reklama
Jugosława
Fanka BB :)
lux: starania były
dobra żona z ciebie (już kolejny raz to piszę ;D), że tak dogadzasz mężowi
anula: idziemy podobnie faktycznie
Jak głowa? Mnie jakoś na wieczór przeszło...teraz ja pod kocykiem leżę
julia: buuuu wredna @! Tak nagle zaatakowała :/ Żeby szybko przeszła i nie była męcząca. Jak się lepiej poczujesz to napisz kochana jak twoje zakupy się udały? Udało ci się coś kupić? Tulam. Odpocznij sobie
Ja właśnie ze spaceru wróciłam. Mam wrażenie, że dotlenienie się pomogło mi przegnać ból głowy, który mi o rana towarzyszył. Chodząc po lesie stwierdziłam, że fajnie byłoby mieć psa
Móc z nim chodzić tak dalej...no ale to raczej odległe marzenie
Jak kiedyś będę miała domek z ogródkiem to będzie i pies 
anula: idziemy podobnie faktycznie
julia: buuuu wredna @! Tak nagle zaatakowała :/ Żeby szybko przeszła i nie była męcząca. Jak się lepiej poczujesz to napisz kochana jak twoje zakupy się udały? Udało ci się coś kupić? Tulam. Odpocznij sobie
Ja właśnie ze spaceru wróciłam. Mam wrażenie, że dotlenienie się pomogło mi przegnać ból głowy, który mi o rana towarzyszył. Chodząc po lesie stwierdziłam, że fajnie byłoby mieć psa
Jugoslawa glowa boli chyba jeszcze bardziej:/
Ale kupilam sobie te spodnie w HM co Wam pisalam co sa super rozciagliwe;-) i kurtke ala skorzana czarna w Mohito;-)
Juz mam portfel upatrzony i torebke czarna;-)
A przed chwila z firmy dzownili ze sa nadgodziny przymusowe!! Placa 100zl i 100% nadgodzin wiec dam rade wstac o tej 4 rano heh
Mialam buty kupuc sobie i wiecie co ?! Oczywiscie niewiedzialam jakie:/:/ i dalam sobie spokoj ale tak mysle ze jutro po pracy podjade po jeden model bo mam te znizke;-) i corce tam kupilam tez na wiosne
Ja narazie pare kapek mialam na wkladve....a przy podcieraniu braz widze...ciekawe kiedy sie rozkreci, juz nieboli brzuchol...
Ale kupilam sobie te spodnie w HM co Wam pisalam co sa super rozciagliwe;-) i kurtke ala skorzana czarna w Mohito;-)
Juz mam portfel upatrzony i torebke czarna;-)
A przed chwila z firmy dzownili ze sa nadgodziny przymusowe!! Placa 100zl i 100% nadgodzin wiec dam rade wstac o tej 4 rano heh
Mialam buty kupuc sobie i wiecie co ?! Oczywiscie niewiedzialam jakie:/:/ i dalam sobie spokoj ale tak mysle ze jutro po pracy podjade po jeden model bo mam te znizke;-) i corce tam kupilam tez na wiosne
Ja narazie pare kapek mialam na wkladve....a przy podcieraniu braz widze...ciekawe kiedy sie rozkreci, juz nieboli brzuchol...
Ostatnia edycja:
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Hej hej
Dzieki ze o mnie pytacie jestem caly czas :-)
Mnie dzis tez bania boli i brzuch. Za duzo siedzialam przy robieniu obiadu i jeszcze dlugie zakupy. Zimny wiatr strasznie a ja nadal smaram na zielono i kaszle tez na zielono. I koncze dzis antybiotyk-normalnie sie pochlastac... i znow jestem kilo na minusie... niezle 7 misiac a ja na minusie :-\ mam nadzieje ze mlode kilo bedzie miala chociaz.
Jugoslawa
U mnie dzis tez ryz ale z jablkami i bananami zapiekany w piekarniku ale tak bym sobie zjadla z mieskiem i warzywami mmmmmm:-)
Lux
No lazanki bym wciagnela albo z mlodej albo z kiszonej mniami :-)
Anula
U mnie slonko a pizga mrozno ze ja pierdziu
czytaj czytaj ;-) ja niedlugo tez bedee czytac bo tez chce cos swojego. Z dwojka szaranczy chyba sobie nie wyobrazam pracy... ew na 1/2 etatu.
Julcia
Ehh szkoda...ale chociaz troszke zakupy udane :-)
ASCHLEE
odezwij sie kochana!
Ja chce juz wiosneeee!!!
Dzieki ze o mnie pytacie jestem caly czas :-)
Mnie dzis tez bania boli i brzuch. Za duzo siedzialam przy robieniu obiadu i jeszcze dlugie zakupy. Zimny wiatr strasznie a ja nadal smaram na zielono i kaszle tez na zielono. I koncze dzis antybiotyk-normalnie sie pochlastac... i znow jestem kilo na minusie... niezle 7 misiac a ja na minusie :-\ mam nadzieje ze mlode kilo bedzie miala chociaz.
Jugoslawa
U mnie dzis tez ryz ale z jablkami i bananami zapiekany w piekarniku ale tak bym sobie zjadla z mieskiem i warzywami mmmmmm:-)
Lux
No lazanki bym wciagnela albo z mlodej albo z kiszonej mniami :-)
Anula
U mnie slonko a pizga mrozno ze ja pierdziu
Julcia
Ehh szkoda...ale chociaz troszke zakupy udane :-)
ASCHLEE
odezwij sie kochana!
Ja chce juz wiosneeee!!!
Ostatnia edycja:
missiiss1301
Julcia
No ja tez nie wiedzialam. Plus taki ze mniej do zrzucania bo juz niektore czerwccowki maja 10 kg na plusie ;-) a ja dzis nie takie fajne zakupy mialam jak ty ;-) spozywka glownie i multum owocow bo te to moge wcinac:-)
Ale w pn jade do gina i jak bedzie ok to moze lustro do lazienki kupimy i lampe do kuchni :-) a i moze ciucha sobie nie pozaluje :-)
Dziwna ta pogoda pewnie dlatego tak odczuwamy :-\ moze to jakie przesilenie wiosenne czy cus?
No ja tez nie wiedzialam. Plus taki ze mniej do zrzucania bo juz niektore czerwccowki maja 10 kg na plusie ;-) a ja dzis nie takie fajne zakupy mialam jak ty ;-) spozywka glownie i multum owocow bo te to moge wcinac:-)
Ale w pn jade do gina i jak bedzie ok to moze lustro do lazienki kupimy i lampe do kuchni :-) a i moze ciucha sobie nie pozaluje :-)
Dziwna ta pogoda pewnie dlatego tak odczuwamy :-\ moze to jakie przesilenie wiosenne czy cus?
Miss to ja chyba juz na tym etapie mialam z 17kg na plusie!
Pewnie kup cos dla siebie a moglabys sie pochwalic brzuszkiem;-)
To remont po malu do przodu idzie fajnie;-)
U nas jest cieplutko;-)
Ja jak bylam na tych zakupach to myslalam ze w leb sobie strzele:/ moj maz tak narzekal ze koniec:/
Ciekawe kiedy zwrot dostane za pit bo 1000zl dostaniemy
Pewnie kup cos dla siebie a moglabys sie pochwalic brzuszkiem;-)
To remont po malu do przodu idzie fajnie;-)
U nas jest cieplutko;-)
Ja jak bylam na tych zakupach to myslalam ze w leb sobie strzele:/ moj maz tak narzekal ze koniec:/
Ciekawe kiedy zwrot dostane za pit bo 1000zl dostaniemy
Jugosława
Fanka BB :)
julia: ta głowa to dzisiaj chyba wszystkich boli, tak jak mówisz :/ Wow! To udane polowanie zakupowe było
Jak dobrze płacą za nadgodziny to mniejszy żal, że trzeba iść to prawda. Zwłaszcza, że przymusowe
No ale co zrobić, takie czasy. W zasadzie dobrze, że są płatne, bo często się siedzi za darno :| A z butami to w pełni rozumiem, że można nie wiedzieć jakie
Mam to samo
hihi Kochana, czyli jeszcze nic straconego jak tylko tyci tyci było, bo może to nie @. Bądźmy dobrej myśli 

Ładny zwrot się wam szykuje 
missiiss: o wow, też nie sądziłam, że w 7 miesiącu można mieć wagę na minusie! Może jak się wyplączesz z przeziębienia to apetyt ci skoczy i trochę waga pójdzie do przodu
Zresztą, nikt nie powiedział, że trzeba tyć w ciąży
Grunt, że mała się dobrze rozwija
Ooooo zapiekany ryż uwielbiam
jazza: puk puk, jak tam weekend?
wątpliwości: jak tam wizyta w kraju? Bo ty jakoś teraz miałaś przyjeżdżać? Powodzenia z załatwianiem spraw
aschlee: co tam u ciebie słychać?
tinuś: jak egzaminy?
noelka, moniusia, melka- meldować się proszę
Wpadacie jeszcze?
Widziałam, że akatsuki się udało - jest na październikowych mamach. Gratulacje
A ja właśnie wsunęłam kolację
missiiss: o wow, też nie sądziłam, że w 7 miesiącu można mieć wagę na minusie! Może jak się wyplączesz z przeziębienia to apetyt ci skoczy i trochę waga pójdzie do przodu
jazza: puk puk, jak tam weekend?
wątpliwości: jak tam wizyta w kraju? Bo ty jakoś teraz miałaś przyjeżdżać? Powodzenia z załatwianiem spraw
aschlee: co tam u ciebie słychać?
tinuś: jak egzaminy?
noelka, moniusia, melka- meldować się proszę
Widziałam, że akatsuki się udało - jest na październikowych mamach. Gratulacje
A ja właśnie wsunęłam kolację
Ostatnia edycja:
missiiss1301
Julcia
Ja z jaskiem ogolnie 6 kg przytylam. Do porodu szlam z 86 kg a po miechu karmienia wazylam 70 kg ale zaprzepascilam to z glupoty
teraz zaczynalam z 84... mam nadzieje ze wiecej niz 88 kg nie bedzie do porodu
bede sie pilnowala napewno zeby zdrowo jesc bo nie chce rodzic z 90 na karku :O ale jak tak idzie to jestem dobrej mysli ;-) zobaczymy w praktyce. A brzucho taki:-) choc ja uwazam ze maly jak na 28 tc. A remOnt jak zolw ale nie ma bata do konca marca polowy kwietnia musimy skonczyc:-)
MOj stary narzeka jak ide na dzieciecy teraz
a do domu tooo jest dopiero bo zazwyczaj podobaja nam sie inne rzeczy. Tez czekam na zwrot i odkladam na wakacje choc wolalabym wydac na dopieszczenie po remontowe ale wakacje wygrywaja bo to pewnie ostatnie na kolejne 3 lata;-)
Moj stary ciasto pichci:O

;-)
Ja z jaskiem ogolnie 6 kg przytylam. Do porodu szlam z 86 kg a po miechu karmienia wazylam 70 kg ale zaprzepascilam to z glupoty
MOj stary narzeka jak ide na dzieciecy teraz
Moj stary ciasto pichci:O
;-)reklama