reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2014 :)

Co dalej z moja praca, niewiadomo, ten cykl odpuszcze, nie bede ryzykowac :) moze sie moi pracodawcy pogodza i bedzie dobrze, tak mi Mateusz mowil, ze wczoraj niby sie pogodzili.

reklama
Jugoslawa no tak dziwnie mi .... wczoraj tez było ....no nic zobaczymy ....

A u mnie w pracy takie cisnienie i wogole za 3 osoby robie i najlepiej mi cos jeszcze zapodac bo przecież dam rade .... juz się dzisiaj tak Wkurzylam ze o l4 pomyślałam ....

Lux mam nadzieje ze sie pogodza ....

Miss jak zdrowie ?lepiej ci ....

Blair jak samopoczucie ?

Jula jak w pracy ?

Jazza a ty gdzie się pidziewasZ hmm ?

Jugoslawa oj ja tez sie stesknilam :-),w Warszawie tez sie ciemno zrobilo i burza przez chwile byla:szok: i lalo, a teraz slonce swieci ;-), normalnie pogoda zmienna jak kobieta:-D

Lux mam nadzieje, ze sie Twoi pracodawcy pogodza, bo dzieci lepszej niani miec nie beda:tak:, kochana a co do tesciowej to nie bedizesz swinia, bo ja z moja wlasnie jestem w takiej sytuacji, widuje ja raz na rok i mi dobrze haha

Anula jestem jestem, rano napisalam posta kochana:-)

Mieszkam blisko niej,..ale w koncu chodzic tam nie musze wiec luz
Co do pracy to niebawem sie powinno wszystko wyjasnic, moze sie pogodza, bo ona jemu na zlosc chce mnie zwolnic

Hej laseczki

Mnie zatoki mecza:-(

Kupilam dzis buty!!

Anula dzis mialam wolne a piatek bede miec sporo gosci bo torta urodzinowego bede miala:-)

Jazza u nas dzis pol dnia padalo:/
Wspolczuje tej chorej firmy:/ ze niemasz tego Pitu od nich....

reklama
Cześć dziewczyny wieki mnie tu nie było nie wiem czy ktoś mnie pamięta :zawstydzona/y: ale postanowiłam napisać żeby nie było że odeszłam zupełnie bez słowa. Czytam was od czasu do czasu. No więc co u mnie leczymy się na niepłodność idiopatyczną. W grudniu miałam robione hsg jajowody drożne lewy przepuścił kontrast z opóźnieniem. Ból nie do ogarnięcia ale przeżyłam. W grudniu nie kazali się starać no więc się nie staraliśmy tylko kochaliśmy się bez zabezpieczenia liczyliśmy na wpadkę 1.01 @ z ok 3-4 dniowym opóźnieniem. W styczniu tak bardzo liczyłam na ciąże po tym hsg ale się przeliczyłam @ w terminie. Luty owulacja z tygodniowym przyspieszeniem p. doktor mówi że 14 i 16.02 to będzie bla nas szczęśliwy czas:-) owulka była 16. 14 dni później o godz 6.30 wyszł dwie piękne blade ale piękne cudowne kreski. Dziś powtórzyłam test z rana ale to nie była pierwsza próbka moczu (wcześniej oddałam krew na betę wynik po 14) i wyszły dwie piękne kreseczki beta wynik 125,99 mUl/ml. Tak jestem w CIĄŻY

Do góry