reklama

anula88
MAMY SIEBIE :0)
Jugoslawa no tak dziwnie mi .... wczoraj tez było ....no nic zobaczymy ....
A u mnie w pracy takie cisnienie i wogole za 3 osoby robie i najlepiej mi cos jeszcze zapodac bo przecież dam rade .... juz się dzisiaj tak Wkurzylam ze o l4 pomyślałam ....
Lux mam nadzieje ze sie pogodza ....
Miss jak zdrowie ?lepiej ci ....
Blair jak samopoczucie ?
Jula jak w pracy ?
Jazza a ty gdzie się pidziewasZ hmm ?

A u mnie w pracy takie cisnienie i wogole za 3 osoby robie i najlepiej mi cos jeszcze zapodac bo przecież dam rade .... juz się dzisiaj tak Wkurzylam ze o l4 pomyślałam ....
Lux mam nadzieje ze sie pogodza ....
Miss jak zdrowie ?lepiej ci ....
Blair jak samopoczucie ?
Jula jak w pracy ?
Jazza a ty gdzie się pidziewasZ hmm ?
jazza
Fanka BB :)
Jugoslawa oj ja tez sie stesknilam :-),w Warszawie tez sie ciemno zrobilo i burza przez chwile byla i lalo, a teraz slonce swieci ;-), normalnie pogoda zmienna jak kobieta
 i lalo, a teraz slonce swieci ;-), normalnie pogoda zmienna jak kobieta
Lux mam nadzieje, ze sie Twoi pracodawcy pogodza, bo dzieci lepszej niani miec nie beda , kochana a co do tesciowej to nie bedizesz swinia, bo ja z moja wlasnie jestem w takiej sytuacji, widuje ja raz na rok i mi dobrze haha
, kochana a co do tesciowej to nie bedizesz swinia, bo ja z moja wlasnie jestem w takiej sytuacji, widuje ja raz na rok i mi dobrze haha
Anula jestem jestem, rano napisalam posta kochana:-)

Lux mam nadzieje, ze sie Twoi pracodawcy pogodza, bo dzieci lepszej niani miec nie beda
 , kochana a co do tesciowej to nie bedizesz swinia, bo ja z moja wlasnie jestem w takiej sytuacji, widuje ja raz na rok i mi dobrze haha
, kochana a co do tesciowej to nie bedizesz swinia, bo ja z moja wlasnie jestem w takiej sytuacji, widuje ja raz na rok i mi dobrze hahaAnula jestem jestem, rano napisalam posta kochana:-)
Hej laseczki 
Mnie zatoki mecza:-(
Kupilam dzis buty!!
Anula dzis mialam wolne a piatek bede miec sporo gosci bo torta urodzinowego bede miala:-)
Jazza u nas dzis pol dnia padalo:/
Wspolczuje tej chorej firmy:/ ze niemasz tego Pitu od nich....

Mnie zatoki mecza:-(
Kupilam dzis buty!!
Anula dzis mialam wolne a piatek bede miec sporo gosci bo torta urodzinowego bede miala:-)
Jazza u nas dzis pol dnia padalo:/
Wspolczuje tej chorej firmy:/ ze niemasz tego Pitu od nich....
reklama

Bezdzietna
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny wieki mnie tu nie było nie wiem czy ktoś mnie pamięta  ale postanowiłam napisać żeby nie było że odeszłam zupełnie bez słowa. Czytam was od czasu do czasu. No więc co u mnie leczymy się na niepłodność idiopatyczną. W grudniu miałam robione hsg jajowody drożne lewy przepuścił kontrast z opóźnieniem. Ból nie do ogarnięcia ale przeżyłam. W grudniu nie kazali się starać no więc się nie staraliśmy tylko kochaliśmy się bez zabezpieczenia liczyliśmy na wpadkę 1.01 @ z ok 3-4 dniowym opóźnieniem. W styczniu tak bardzo liczyłam na ciąże po tym hsg ale się przeliczyłam @ w terminie. Luty owulacja z tygodniowym przyspieszeniem p. doktor mówi że 14 i 16.02 to będzie bla nas szczęśliwy czas:-) owulka była 16. 14 dni później o godz 6.30 wyszł dwie piękne blade ale piękne cudowne kreski. Dziś powtórzyłam test z rana ale to nie była pierwsza próbka moczu (wcześniej oddałam krew na betę wynik po 14) i wyszły dwie piękne kreseczki beta wynik 125,99 mUl/ml. Tak jestem w CIĄŻY
 ale postanowiłam napisać żeby nie było że odeszłam zupełnie bez słowa. Czytam was od czasu do czasu. No więc co u mnie leczymy się na niepłodność idiopatyczną. W grudniu miałam robione hsg jajowody drożne lewy przepuścił kontrast z opóźnieniem. Ból nie do ogarnięcia ale przeżyłam. W grudniu nie kazali się starać no więc się nie staraliśmy tylko kochaliśmy się bez zabezpieczenia liczyliśmy na wpadkę 1.01 @ z ok 3-4 dniowym opóźnieniem. W styczniu tak bardzo liczyłam na ciąże po tym hsg ale się przeliczyłam @ w terminie. Luty owulacja z tygodniowym przyspieszeniem p. doktor mówi że 14 i 16.02 to będzie bla nas szczęśliwy czas:-) owulka była 16. 14 dni później o godz 6.30 wyszł dwie piękne blade ale piękne cudowne kreski. Dziś powtórzyłam test z rana ale to nie była pierwsza próbka moczu (wcześniej oddałam krew na betę wynik po 14) i wyszły dwie piękne kreseczki beta wynik 125,99 mUl/ml. Tak jestem w CIĄŻY

ale postanowiłam napisać żeby nie było że odeszłam zupełnie bez słowa. Czytam was od czasu do czasu. No więc co u mnie leczymy się na niepłodność idiopatyczną. W grudniu miałam robione hsg jajowody drożne lewy przepuścił kontrast z opóźnieniem. Ból nie do ogarnięcia ale przeżyłam. W grudniu nie kazali się starać no więc się nie staraliśmy tylko kochaliśmy się bez zabezpieczenia liczyliśmy na wpadkę 1.01 @ z ok 3-4 dniowym opóźnieniem. W styczniu tak bardzo liczyłam na ciąże po tym hsg ale się przeliczyłam @ w terminie. Luty owulacja z tygodniowym przyspieszeniem p. doktor mówi że 14 i 16.02 to będzie bla nas szczęśliwy czas:-) owulka była 16. 14 dni później o godz 6.30 wyszł dwie piękne blade ale piękne cudowne kreski. Dziś powtórzyłam test z rana ale to nie była pierwsza próbka moczu (wcześniej oddałam krew na betę wynik po 14) i wyszły dwie piękne kreseczki beta wynik 125,99 mUl/ml. Tak jestem w CIĄŻY
 ale postanowiłam napisać żeby nie było że odeszłam zupełnie bez słowa. Czytam was od czasu do czasu. No więc co u mnie leczymy się na niepłodność idiopatyczną. W grudniu miałam robione hsg jajowody drożne lewy przepuścił kontrast z opóźnieniem. Ból nie do ogarnięcia ale przeżyłam. W grudniu nie kazali się starać no więc się nie staraliśmy tylko kochaliśmy się bez zabezpieczenia liczyliśmy na wpadkę 1.01 @ z ok 3-4 dniowym opóźnieniem. W styczniu tak bardzo liczyłam na ciąże po tym hsg ale się przeliczyłam @ w terminie. Luty owulacja z tygodniowym przyspieszeniem p. doktor mówi że 14 i 16.02 to będzie bla nas szczęśliwy czas:-) owulka była 16. 14 dni później o godz 6.30 wyszł dwie piękne blade ale piękne cudowne kreski. Dziś powtórzyłam test z rana ale to nie była pierwsza próbka moczu (wcześniej oddałam krew na betę wynik po 14) i wyszły dwie piękne kreseczki beta wynik 125,99 mUl/ml. Tak jestem w CIĄŻYPodobne tematy
- Odpowiedzi
- 1
- Wyświetleń
- 3 tys

Podziel się: