reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2014 :)

Lux dziekuje:-)

Jugoslawa no kochana akurat tego latajacego spodeczka nie spotkalam :-D, mam nadzieje, ze na czwartkowej wizycie uslyszysz same dobre wiesci kochana:tak:. A po czekoladzie, nutelli m&ms to swiat zawsze jest piekniejszy i rozowy :-D

Aschlee jak dobrze Cie widziec kochana, zagladaj do nas czesciej :tak:, sciskam

Julia no wlasnie ciekawe gdzie jest haczyk, bo ja kiedys zamowilam na allegro fajne buty, wymarzone i sie cieszylam, ze oferta super, a potem sie okazalo, ze szly az a honkkongu i do tej pory ich oryginalnosc jest dla mnie zagadka:confused:, a co do wnioskow na temat staran to i ja im dluzej to trwa to zaczynam sie zastanawiac co bedzie jak nie jest mi to pisane, staram sie nie myslec za duzo, nie naciskac, ale jak widze kobiety z wozkami czy w ciazy to czasem i takie refleksje nachodza, ale potem odganiam te mysli, bo musi sie udac, bo kurcze zasluzylysmy na to jak nie wiem co ;-)

Padam na ryjek, dlatego uciekam spac;-)

Dobranoc kochane;-)

reklama
Dziekuje dziewczyny ja jestem przykladem ze mozna zajsc w ciaze mimo braku diagnozy z idealnymi wynikami po 3 latach staran. Trzymajie sie dziewczyny bedzie dobrze musi byc!!!

Hej :-)

Aschlee.:* odzywaj sie czesciej bo sie ciotki martwia ;-)

Julcia
Kupisz sobie kupisz :-) ja z tego wszystkiego koszmary mialam w nocy bo kompletnie nie wien co wybrac zeby nie przeplacac. Eh co do przemyslen to zawsze tak jest ze sie czlowiek zaczyna zastanawiac i chyba tak jak jugoslawa pisze nie ma zlotego srodka na to :-\ .tez mialam wiele razy takie mysli... jeszcze stary mi nie pomagal. Chyba poprastu trzeba o tym mniej myslec ale czy ktos znalazl juz na to sposobo_O z reszta trudno jest nie myslec kiedy czlowiek szuka przyczyny i kolo sie zamyka. Tulam :*

Jugoslawa
O czekolada :-) ja wczoraj kupilam z nadzieniem truflowym :-) juz jutro wizyta oby owocna &&&&:-)

Jazza
Co do butow orzypomnialam sobie jak rok temu stary moj zamawial z all oryginalne " pumy... farbuja mu na czerwono jak wsciekle. Wiec tutaj chyba sedno... niby oryginalne a niby nie o_O uwielbiam Twoje podejscie! Jestes wspaniala:-D i zazdroszcze optymizmu :-)

Bezdzietna
Trzymajcie sie!:-)

Anulcia
Bedepila i pila za wasze sukcesy starankowe ;-) musze sobie umilic jakimis koktajlami czy cus :-) a jak tam brzucho? Jak sie czujesz wgl?

Lux
Oj moj chlop to by chcial byc na twojego miejscu ;-) ale no niestety musi jeszcze poczekac. Bo teraz jedyna osoba ktora mi tam grzebie i strzela palcowke jest moj mlody gin:-D o co moj stary chyba jest ciut zazdrosny :p

Dzien dobry:-)

Missiiss dzikeuje kochana:-):* no jeszcze troche i sobie wynagrodzicie ta dluga przerwe, a po takiej przerwie to bedzie sie dopiero dzialo, oby meble przetrwaly wtedy :-D. A co tych rzeczy z allegro jesli chodzi o ciuchy i buty to brak mi zaufania jakos, bo niby wygladaja na oryginalne, ale skoro takie sa to czemu zawsze cos w nich nie pasuje albo psuja sie po dwoch zalozeniach? Chinczycy sa mistrzami w robieniu podrobek, wiec wszystkiego sie mozna spodziewac, a sprzedawcy z all zacieraja rece, bo kusza nas dobrymi ofertami sprzedazy:tak:

Lux moj tez wiecznie by chcial i ciagle mu malo;-):-D

Pogoda u nas obrzydliwa. Jak szlam to padal deszcz ze sniegiem, teraz przestalo jak widze i slonce sie przebija,a le zimno i wietrznie az nie chce sie wychodzic.

Milego dnia:-)

reklama
Aschlee
Napewno.:-) ja tak jak mialam taki okropny 2013 rok no masakra byla... i w koncu wyszlo to cholerne slonce ale czekalam na nie i czekalam. Ladny avatarek :-) ten kociak byl slodki ale mi sie zacinal i pasy szare widzialam nie wiem czemu o_O:-D;-)

Lux
Udanych zakupow:-) no takie te chlopy sa:-D moj tez juz wariuje. Chyba jakbym ultrafioletem poswiecila na lozku to łooooo:p:-D

Jazza
Haha mowisz jak mmoj stary :p zapowiedzial wczoraj ze musimy ogromne lozko i solidne kupic do sypialni zeby sie nie polamalo jak sie zabierze w czerwcu za mnie :p a ja chyba zaczynam sie baco_O:-D:p no z tymi zakupami z all masz racje. Ja jedynie tam kupuje paki ciuszkow dla maluszkow i to nie zawsze bo czesto w lumpku taniej zaplace niz na all i na dodatek wybiore co mi sie najbardziej podoba. Ciucha chyba nigdy nie kupilam bo boje sie o rozmiarowke. A buty raz sie stary cena skusil i powiedzial ze koniec wiecej nie kupi. No ale czlowiek tak sie wlasnie uczy. U mnie tez wiatr porywa. Wstawilam z mama firanki bo od remontu na pietrze cale zakurzone bbrr. Boze modle sie by skonczyc ten remont do konca kwietnia zeby miec jeszcze chwilke na przygotowania.

Najbardziej w tym remoncie wnerwia mnie to ze tyle bym mogla pomoc a nie moge :-\ taka bezsilnosc jest najgorsza. A ja chetnie bym pomalowala sciany umyla okna i wszyscy na mnie w kolo krzycza. Wymyslilam ze w kuchni na dwoch scianach z meblami z czerw. Frontami zrobie paski bialo szate zeby zbyt duzo szarosci nie bylo bo juz lazienke cala taka mam i co stary powiedzial ze nie bedzie sie pierdzielil w zadne malowanie paskow... a ja juz wizje mialam.... i reszta scian zolta taka jebitna ale nie odblaskowa. Kurde sie wkurze to bede kleic ta tasme malarska jak bedzie w pracy i przyjdzie i sila rzeczy bedzie musial jechac z koksem z tymi paskami;-)

Do góry