jazza
Fanka BB :)
Lux dziekuje:-)
Jugoslawa no kochana akurat tego latajacego spodeczka nie spotkalam , mam nadzieje, ze na czwartkowej wizycie uslyszysz same dobre wiesci kochana
, mam nadzieje, ze na czwartkowej wizycie uslyszysz same dobre wiesci kochana . A po czekoladzie, nutelli m&ms to swiat zawsze jest piekniejszy i rozowy
. A po czekoladzie, nutelli m&ms to swiat zawsze jest piekniejszy i rozowy 
Aschlee jak dobrze Cie widziec kochana, zagladaj do nas czesciej , sciskam
, sciskam
Julia no wlasnie ciekawe gdzie jest haczyk, bo ja kiedys zamowilam na allegro fajne buty, wymarzone i sie cieszylam, ze oferta super, a potem sie okazalo, ze szly az a honkkongu i do tej pory ich oryginalnosc jest dla mnie zagadka , a co do wnioskow na temat staran to i ja im dluzej to trwa to zaczynam sie zastanawiac co bedzie jak nie jest mi to pisane, staram sie nie myslec za duzo, nie naciskac, ale jak widze kobiety z wozkami czy w ciazy to czasem i takie refleksje nachodza, ale potem odganiam te mysli, bo musi sie udac, bo kurcze zasluzylysmy na to jak nie wiem co ;-)
, a co do wnioskow na temat staran to i ja im dluzej to trwa to zaczynam sie zastanawiac co bedzie jak nie jest mi to pisane, staram sie nie myslec za duzo, nie naciskac, ale jak widze kobiety z wozkami czy w ciazy to czasem i takie refleksje nachodza, ale potem odganiam te mysli, bo musi sie udac, bo kurcze zasluzylysmy na to jak nie wiem co ;-)
Padam na ryjek, dlatego uciekam spac;-)
Dobranoc kochane;-)

Jugoslawa no kochana akurat tego latajacego spodeczka nie spotkalam
 , mam nadzieje, ze na czwartkowej wizycie uslyszysz same dobre wiesci kochana
, mam nadzieje, ze na czwartkowej wizycie uslyszysz same dobre wiesci kochana . A po czekoladzie, nutelli m&ms to swiat zawsze jest piekniejszy i rozowy
. A po czekoladzie, nutelli m&ms to swiat zawsze jest piekniejszy i rozowy 
Aschlee jak dobrze Cie widziec kochana, zagladaj do nas czesciej
 , sciskam
, sciskamJulia no wlasnie ciekawe gdzie jest haczyk, bo ja kiedys zamowilam na allegro fajne buty, wymarzone i sie cieszylam, ze oferta super, a potem sie okazalo, ze szly az a honkkongu i do tej pory ich oryginalnosc jest dla mnie zagadka
 , a co do wnioskow na temat staran to i ja im dluzej to trwa to zaczynam sie zastanawiac co bedzie jak nie jest mi to pisane, staram sie nie myslec za duzo, nie naciskac, ale jak widze kobiety z wozkami czy w ciazy to czasem i takie refleksje nachodza, ale potem odganiam te mysli, bo musi sie udac, bo kurcze zasluzylysmy na to jak nie wiem co ;-)
, a co do wnioskow na temat staran to i ja im dluzej to trwa to zaczynam sie zastanawiac co bedzie jak nie jest mi to pisane, staram sie nie myslec za duzo, nie naciskac, ale jak widze kobiety z wozkami czy w ciazy to czasem i takie refleksje nachodza, ale potem odganiam te mysli, bo musi sie udac, bo kurcze zasluzylysmy na to jak nie wiem co ;-)Padam na ryjek, dlatego uciekam spac;-)
Dobranoc kochane;-)