reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2014 :)

Jestem padnieta:/ spax mi sie chxe...

Miss kohana w niedziele na nocke a jutro torcika bede odbierac
To czekam na foto;-)
Ty mi tam ladnie pij te wode;-)

reklama
Lux
Ja ciagle na fonie siedze i przez fon fotki wstawiam wiec moze sie uda. Ale uwaga bo jest blekitny :p
Ja wieczorami mam strasznie goraco bbbrr jak chlop w piecu napali jak szalony.mi tez sie nudzi. Tylko mlody mnie meczy ale bym z checia sie czyms zajela tylko czym o_O

Julcia
To pochwal sie torcikiem :-) a to dobrze ze trzy dni wolnego :-) napije sie za twoje zdrowie ladrela 0%;-)

Missiiss oj ja to uwielbiam nutelle:-D, zawsze w niedziele serwuje sobie chalke z nutella na sniadanie:-D. Ale super, ze masz juz wozek kochana. Oj bidulka z tym piciem, ale to dla malutkiej. Warto sobie urozmaicic, moze jakies fajne soki?:tak:

Jugoslawa oj tak faceci maja dobra przemiane materii i nie przejmuja sie waga i kaloriami
;-)

Julia super, ze juz do domciu. Urodzinki sie szykuja;-)

A ja mam sajgon w pracy i musze przyznac, ze mamy beznadziejne biuro rachunkowe, ktora tak w papierach namieszalo, ze probujac dojsc do ladu lapie sie za glowe... zeby humanista jak ja ogarnial sprawy liczb :eek:

Jazza
Chalka!!! Mniam!!! Ja preferuje z maselkiem prawdziwym albo z dzemem wisniowym :-D co do picia to urozmaicam: herbata z cytryna na przemian z woda i na przemian z rozcienczonym tymbarkiem jablko i oczywiscie wisnia :-D slodki jak pierun jest dlatego rozcienczam. Masz racje dla mlodej wszystko:-) no to kciuki za ogarniecie biuro. Chetnie bym pomogla bo z nudow przyrastam do lozka pędami :p

Kurde zjadlabym cos i ni w zab ni w oko nie wiem co abu:-( zaraz mnie cos trafi...

Czekam na mlodego az zajęcia skończy ....

Miss sikam i sikam non stop .... do objawów ciążowych to nie teges nie ?
Autem jak jadę to podwozie czuje ....

Czekam na fotke-Lubie wózki oglądać ;-)

Ooo lece .... Potem napisze

reklama
No sikanie to objaw tez ciazowy ale i nie tylko. A badalas mocz ostatnio?? Ej a moze ty mialas @ bedac w ciazy i nawet o tym nie wiesz?;-) bo tez sie zdarza. Oby tylko nie zapalenie pecherza. Robilas testa?? Ale by bylo ;-)

Do góry